Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • Където морето целува небето...
ЗА МНОГО ГОДИНИ,МОМИЧЕТА! Нека 2012 ни донесе само хубави емоции и нека бъдем здрави, ние и семействата ни!

Владиии, честита дъщеричка. Да ти е жива и здрава. Да расте едно щастливо и безгрижно детенце и да ви дава само поводи за гордост! Чакаме те да разказваш. Бързо възстановяване ти пожелавам! Честито и на тати Стефан и наздраве!

Ние се прибрахме тази сутрин в 5. Чувствах се много добре (ама пих и два магнерота и едно Но Шпа). Сутринта си станах рано като кукуряче. С ММ се наслаждавахме на последното посрещане сами  Simple Smile.

# 466
  • Burgas, Bulgaria
Със страхотна вест я започвам новата година
-Влади честито мила ! Да Ви е жива и здрава Стефания

# 467
Влади честита дъщеричка, да ти е жива и здрава и да ви носи само радост!  bouquet
Честита нова 2012 година, нека да ни донесе много здраве и щастие и да е изпълнена само с прекрасни моменти и положителни емоции!

# 468
Честита Нова Година и от мен. Нека тя да бъде по-добра, изпълнена с любов, щастие и успехи за всички ни Simple Smile. Ние си я посрещнахме нормално в семейна обстановка. Точно в 12,00 часа, когато започнаха красивите фоерверки аз си гушнах малки Жорка, макар че спинкаше. Не мога да ви опиша какво чувства изпитах, беше ми толкова хубаво с бебчо в ръце под светлината на фоерверките. Това ми е най- хубавото посрещане на Нова Година.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НЕЛКА.

# 469
Честита Нова година, момичета  Tada  Новата 2012 със сигурност ще е по-специална и по-щастлива за всички ни  Hug

Честито на щастливите мама и тати - Влади и Стефан  newsm18
Бебката е много красива и й пожелавам да е здрава и да продължава да е все така спокойна  newsm51 

ПП Simple Smile Наистина ли е 59 см?  coolcool 4470

Нелка, Честит рожден ден  newsm38

# 470
Привет и от мен!
Честита Нова година, момичета! Пожелавам ви да сте здрави – вие и семействата ви и да отгледате здрави и обичани деца!
Нелка, честит рожден ден!!!
Днес станах за първи път и отидох да си видя щастието – истинското инфо е: бебе Стефания, 49 см, 2.570кг, родено на 31.12.2011 в 10.33ч.
За раждането ще разкажа, ама да мине малко време, че като се сетя и започвам да плача. Само накратко – 14часа мъки за нормално раждане, през цялото време със спукан мехур и болки на 5мин, а често и на 3мин или непрекъснато, без разкритие, няколко пъти подход към секцио по спешност и след 14часа – на операционната. Радвам се, че е здрава – чакам довечера да говоря с лекарката дали ще я изпишат като е толкова малка. Оказва се, че през последния месец заради високото кръвно не се е снабдявала с достатъчно хранителни вещества от плацентата и затова ми е такова мишле.
Щастлива съм и съм добре. Ама стана все това дето 9месеца поръчвах да не става – секцио и РД на 31-ви’декември – ЗДРАВЕ да е!
Липсвате ми. Пак ще пиша скоро пак! Целувам ви!

# 471
Ох,Влади не си станала лесно майка! HugМалка мишчица е Стефания но пък колко красива!!! Heart Eyes
Бързичко да се възстановяваш,а тя да подържа добро тегло и да ви изпишат скоро. Peace Peace

# 472
Честита Нова Година! Нека годината е здрава, спорна, много късметлийска и изпълнена с красиви моменти! Здрави бебчета на финала Simple Smile)
На мама Влади и татко Стефан да ви е жива и здрава малката принцеса. Много е хубава Simple Smile)
Ние снощи бяхме на заведение и аз забелязах, че краката ми са почнали да отичат едвам изтраях да съм на токчета. За съжаление ме достраша да хвърлям пиратки и се задоволих само с хвърлянето на една ракета  Simple Smile Но живот и здраве догодина ще бъда пак на линия с пиратките хихи.
Какви късмети ви се паднаха от баницата? Моите късмети са такива все едно няма да ставам мама хаха - слава, любов, купони чак ми става смешно  Mr. Green А моят мъж горкия работа и пак работа  ooooh! ще работи и вместо мен  Mr. Green

# 473
Късмети при нас са-за мен работа Mr. Green,за таткото мързел Rolling Eyes,а за баткото за незнам коя поредна година се падна бебе Laughingи понеже не остана доволен изтегли втори късмет-радост Crazy

# 474
  • Across the Multiverse
Честита Нова Година и от нас! Да е още по-вълнуваща и изпълнена с усмивки от изминалата! Здраве и късмет във всяко семейство!
Влади, честита ти радост! Да ти е жива и здрава малката принцеса! И въобще да не ти пука, че било секцио и на 31.12- я виж какъв прекрасен резултат! Simple Smile Бързо възстановяване и укрепване и скорошно изписване!

Късметите при нас са: парата за милото и екскурзия в чужбина за мен- поне знам от къде ще дойдат средствата  Flutter  Laughing В последствие ми се падна и спорта  Crazy  ,но като се замисля има още време докато направят бутането на количка олимпийска дисциплина. Simple Smile

От днес имам нова болежка и чувството, че органите ще ми се изсипят докато вървя.. с извинение за образността  Confused Някой да има подобни усещания?

# 475

Днес станах за първи път и отидох да си видя щастието – истинското инфо е: бебе Стефания, 49 см, 2.570кг, родено на 31.12.2011 в 10.33ч.

Е хайде сега, не прекалявай Simple Smile 4 е веднага до 5 по клавиатурата. При спешните обстоятелства, при които ме прати да пиша постове у бегемамата, всичко между 38 и 60 см. се признава за вярно Simple Smile Да не казвам между 30 и 61 дори.
Иначе за останалото ти ме подведе Simple Smile. Аз бех убеден че часът не е тоя Simple Smile Килограмите варират според доктора, аз чух три версии като се роди - 2550, 2570 и 2590 кг... Нещо ме удрят в грамажа, ама нейсе Simple Smile

Айде, скоро се надяваме да си вкъщи, а на останалите мами - весела Нова Година, радости вкъщи и много здраве и разбира се всичко да мине безпроблемно!!!!

# 476
чНГ НА ВСИчКИ,ДА СТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ И МНОГО щАСТЛИВИ
честито и на родилите мами,много да ви радват бебоците

аз днес нямам сериозни болки,а уж утре ми е термина  cry cry cry искам вече да си раждам,че и всички покрай мен са на тръни и това звънене постоянно някой се обажда да пита да ли съм родила
от баницата ми се падна май първо здравето

# 477
  • На морето!
Дзвер, не ставаш и ти за вестител, значи. С Дейзи двамата ви отписваме  Mr. Green

Влади, миличка, силно те прегръщам- 31 ви е по-добре от 1ви, навсякъде, всички са празнично настроени, а вашият празник ще е двоен! Може би наистина ще се засечем в ДМ, освен ако при мен нещата рязко не се стопират, но засега изгледите са към идване при теб  Hug
Сексилов, спокойно, нормално  е и да преносиш, карай го по-спокойно, като се почне ще ти се иска да беше изчакало още малко- наслаждавай се на свободата си сега  Laughing

На мен ми се паднаха 2 късмета- пари и нова кола (уж колата  е за мен, но ще видим- има цели 12 месеца и моята малка бръмолета пред блока, така че мога да отстъпя на бебето колата във вид на бебешка количка). На Симеон здраве, на ММ 6ца от тотото. Въобще уредихме се.
На мен ми е звееерски мързеливо, все още не съм напълно готова с приготовленията за бебето, но толкова ме мързи, че сигурно последните щрихи ще диктувам по телефона от болницата.

# 478
Menina, Sexylove стискам палци скоро да ни зарадвате с добри новини!
Нелка (N.I.A.), Честит Рожден Ден, здрава и щастлива и до месец да гушкаш най-прекрасното бебче на света, което да стопля сърцето ти и за следващия ти Рожден ден да ти рисува картички, а ти да целуваш мъничката надраскана ръчичка.
january, твоето красиво, оформено и ококорено момиченце изобщо не ми прилича на два и половина килограмово бебе, а на малка едномесечна госпожица, сигурна съм, че много бързо ще натрупате кг и ще си ходите в къщи при любящия тати! Моите синове се родиха по 4 кг-52 см и сега като прочетох 59 см си казах ето я новата Ел Макферсън (нали тя беше с най- дълги крака сред манекенките) , но Влади ми развенча надеждите!Бързо възстановяване, мила и с нетърпение чакам да разказваш!
На мен ми се падна СЕКС от баницата с късмети, ха завиждайте сега Mr. Green,  а на мъжо нова кола,казах му, че това ще е новата му бебешка количка Mr. Green, на малкия се падна парата, на баткото любов,на майка ми-бебче-пухкаво и бяло като хлебче (уредих се с гледачка), а на баща ми-здраве! Кротко и мирно посрещнахме Новата Година в семейна обстановка, аз се излежавах и не си мръднах задника за нищо, направих само баницата с късмети.Моите мъжаги си направиха такава заря, че сложиха община Бургас в малкия си джоб!

# 479
Влади , миличка, честито и от мен! Всичко  с бебека ще е наред, независимо, че се е родила по-мъничка в кг . Те докторите си знаят работата. Гледай и ти да се оправиш, че след тези 3 реда, които прочетох за ражденето ти, направо те съжалих. Така е , човек едно планира, то друго се получава. Сега го карай по-спокойно, и колкото и да ти и трудно трябва да намериш сили да се справиш, а мисля, че не си от слабите момичета, които се предават . Стискам ти палци скоро да се възстановиш и бебка да наддаде , че да се поуспокоиш и ти. Важен е крайният резултат. Тази малка шушулка както ти я наричаше, ти е новогодишният подарък- най-ценният в този живот. Просто 2011 реши да ти го поднесе, а не 2012. Не трябва да се сърдиш на Новата Година. Тя те чака с нови предизвикателства и радости по  отглеждането на Стеф. Пожелавама ти още веднъж сили и кураж на тебе и тати Стефан. Все пак хубавите неща в този живот не се постигат лесно, а какво да говорим за раждането на нов живот. Прегръдки и целувки от мен.

Общи условия

Активация на акаунт