Бургаските коремчета ще ни даряват с моми и ергенчета! - 6 тема

• 26 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Burgas, Bulgaria
И аз дремя - Ренка имаш ли за хапване да ти дойда на гости-моя мъж е на работа и по закона на гадорията съм гладна, а нищо не ми харесва от наличното... Blush
Владиии  Hug

# 451
Весело посрещане на новата 2012 довечера!   bigdance2  bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 452
  • бургас
Весело посрещане на Новата 2012 год !   ura  bigdance2 dance dazzler1

# 453
Не я чакайте Влади следващите два - три дни Simple Smile

Новата "придобивка" в темата се казва Стефания.
За съжаление, наложи се секцио.
Лекарите са я писали 11 и нещо сутринта, аз съм убеден че я видях в 11 без нещо. Все едно.
И майката,  и бебето са добре.
Бебето е 2,600, 59 см. Очите още са тъмни, косичката тоже Simple Smile
Засега е много спокойно бебче, слушка и папка и едвам го чух да плаче.

Снимки има за сега една цяла - ситуацията беше изненадваща и притеснителна и не бяхме подготвени с фотоапаратура, когато се появи бебчето. Ще има и още.
Снимката в моя профил и нейната стена във фейсбук.

Опитайте през този линк.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=299263993449078&set=a … ype=3&theater

Весело посрещане на празника на всички ,много радост, щастие, здрави майки и бебета и наздраве!

Стефан

# 454
Честита дъщеричка, Влади. Имах аз едни усещания, че нещата са се слуили днес. Нека да ви е жива и здрава, много да ви радва и да ви пълни сърцата с щастие. Дано всичко с теб е наред и да се възстановиш бързо.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 455
Честита дъщеричка на мама и тати! Да е жива и здрава малката Стефания и много да ви радва!
Честита Нова Година на всички ни, нека бъде много щастлива и всяка гушне своето слънчице:))
Прегръдки за всички!
Наздраве!

# 456
  • Бургас
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ВЛАДИ!ЖИВА И ЗДРАВА ДА ВИ Е И МНОГО УСМИХНАТА И ПОСЛУШНА МАЛКАТА!

ЧЕСТИТА НОВА 2012 ГОДИНА!ЖИВИ И ЗДРАВИ НЕКА ПОСРЕЩНЕМ СОВИТЕ СЪКРОВИЩА, ДА СЕ ОБИЧАМЕ, ДА ГИ ОБГРИЖВАМЕ И ДА ИМАМЕ МНОГО БЪДЕЩИ СРЕЩИ С МАЛКИТЕ НИ СЛЪНЧИЦА, ДАЙ БОЖЕ!

# 457
  • Бургас
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА, ВЛАДИ!!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО РАДОСТ ДА ВИ НОСИ И КЪСМЕТ ДА ИМА В ЖИВОТА!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! НЕКА ТАЗИ ДА Е ПО-УСПЕШНА ОТ ПРЕДНАТА! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

# 458
Ах каква красива адашка си имам Simple Smile))
Да ви е жива и здрава и много да се радвате взаимно и да се слушате Simple Smile)
Честита Нова 2012 година, дано тя да е по-добра от предишните и за в бъдеще всичко да се подобри за нашите деца Simple Smile
Лека нощ от мен и сладки сънища Simple Smile)

# 459
  • DE
Честито на Влади!!! Да е жива и здрава малката шушулка!!

# 460
  • Бургас
Добро утро, поспаланчета!

Как сте?
Как изкарахте новогодишната вечер?Надявам се много добре.
Желаем много усмихнат и спокоен ден!

# 461
Честита Нова Година,момичета,нека тя бъде по-добра от старата и ни донесе здраве,любов и благоденствие!!  bouquet
Влади,да ви е жива и здрава Стефания нека донесе много радост в дома и сърцата ви!Целувки и на двете ви а ти бързо да се възстановяваш! Hug Hug Hug
Нелка,честит рожден ден!Пожелавам ти много здраве на теб и семейството,скоро да се радвате на здрава и прекрасна щерка,а в живота ти да има много спокойствие,любов и топлина!Целувки и весел празник!  bouquet  bouquet  bouquet
п.п Ние проспахме идването на новата година,окапахме като зрели круши преди 12ч. Crazy Laughing

# 462
  • На морето!
Влади и Стефан честита ви дъщеричка! Да ви е здрава и спокойна! Много е красива, много, нейната снимка беше прекрасно начало на първото ми утро за тази година.  Heart Eyes
Нели, честит рожден ден и от мен!

Честита Нова Година, момичета! Нека в нея се случат нашите чудеса и да я изживяваме пълноценно и щастливо!

Ние изкарахме добре- забавно беше, на мен към 1ч. ми падна тапата и малко по-късно се започнаха едни контракции..., но реших, че ще си чакам и слава Богу, ето ме сега- без контракции и спокойна. Явно има още, но като реших, че наближава си ме хвана сериозно шубето.  Mr. Green

# 463
Ренка,и утре е ден! Wink Hug

# 464
  • бургас
Честита дъщеричка на january  !Да ви е жива и здрава !

Честита Нова година !Нека тя е по- хубава от предишната, изпълнена с много любов и спокойствие !

Общи условия

Активация на акаунт