Кукундрели, лебеди, пернати врани-всички тука сме, щом лига нЪ оПФани! - 11

• 19 140
  • 687
  •   1
Отговори
# 540
Кажи Пиленце ще помагаме с каквото можем

# 541

Ауу, добре, че вече не се носят такива рокли  Joy Joy Joy

rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo туй няма да е от роклята от ядене ще да е  Joy Joy Joy
Вижти пък аз за никулден ква риба бях улувила

# 542
Я ми кажети вие във вашите офиси имате ли ей такива табели Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 543
  • гр.София
Въпроса е че на пускам работа...на 23-ти ми е последния работен ден....
Сега обаче понеже са празници фирмата е спряла почивките (демек от 15-ти до 31ви всички ще работят без почивка) и се удължава работното време(от пон. до четв. по 8часа...пет.съб.нед. по 10часа).
Та отивам аз при шефката(моята "любимка") и я питам...след като напускам тези допълнителни часове,как ще ми се  компенсират,а тя ми заявява,че изобщо няма да ми се платят(другите ще се компенсират с почивки,а аз КРАСТАВИЦИ). Естествено аз отказах да работя повече след като няма да получа нищо и така се скарахме,и тя заяви че ако не работя допълнително като другите ще ме освободи още от днес...И днес съм на работа от 16ч. и не знам какво ще се случи....
Та това което исках да ви питам е следното...имма ли шанс да ме прецака с парите или с това по кой член ще ме овсободи,и ако бяхте на мое място какво щяхте да направите?
Имам в предвид...бихте ли работили повече без да получите нищо?  Crossing Arms

# 544
Пиле аз не съм много компетентна,нека и другите да се включат Но доколкото разбирам на 23 ти приключва предизвестието и трябва да бъдеш освободена.До 23 има още една работна седмица,Аз ако бех на твое място щях да си събирам крушите и да се махам още от днес .Щом иска да ме освобождава нейн си проблем.Но за това по кой член ще те освободи или дали ще те резне от заплатата ,не мога да коментирам щото не съм запозната.Ако бях аз не бих работила още седмица за без пари,още повече че ще напускам.
Все пак нека и другите да изкажат мнение  Hug
А сега се сетих и друго нещо при проблем със шефката ти винаги можеш да посетиш инспекцията по труда и да им обясниш за какво става дума,там със сигурност ще ти дадат правилен съвет как да процедираш

# 545
  • гр.София
.Но за това по кой член ще те освободи или дали ще те резне от заплатата ,не мога да коментирам щото не съм запозната.Ако бях аз не бих работила още седмица за без пари,още повече че ще напускам.

Аз ако си работя до 23 ще си ми пратят...просто тези допълнителни часове които иска тя да ги работя няма да се платят,,,,аз за това се дразня Sad

# 546
.Но за това по кой член ще те освободи или дали ще те резне от заплатата ,не мога да коментирам щото не съм запозната.Ако бях аз не бих работила още седмица за без пари,още повече че ще напускам.

Аз ако си работя до 23 ще си ми пратят...просто тези допълнителни часове които иска тя да ги работя няма да се платят,,,,аз за това се дразня Sad

ами прежалваш се тогава една седмица до 23 без почивка и с удължено работно време и на 23 си напускаш.гадно е наистина но незнам какво друго можеш да направиш

# 547
Пиле, изработи си до 23-ти..Толкова време си търпяла. така че недей заради една седмица да се косиш сега. Боже, как ми е писнало от такива неправди ooooh!

hahaha hahaha hahaha

# 548
Пиле, тегли й една и напускай!

# 549
Бобче, много липсваш, душа...ще почерпя по едно кафе, че по твоя кофеинов часовник вече е долу-горе време  Mr. Green

Мастъре, Дидолин, Фейт, Поспалан, Цари, Ло, Нери, Еликс, Надя..за други не се сещам сега..да ме прУщават, ако изтървам...ХАДИ ИЛАТИ ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

НадеЖке, ай, ш съ снимаме ли?  hahaha hahaha hahaha

# 550
  • гр.София
Пиле, тегли й една и напускай!

Joy Joy Joy Joy Joy

# 551
Ади спецялно за снимката са издокарах Laughing Laughing Laughing щракай докато не ми е паднал лака за коса Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 552
Добре, че си заредих телефона  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Маааа, на тоз ще му разбия канчиту..що е тръшнал тъй родата  Rolling Eyes Joy Joy Joy

# 553
ИзвинетИ, колко е часЪ?  hahaha hahaha hahaha

# 554
ИзвинетИ, колко е часЪ?  hahaha hahaha hahaha

време е за обяд  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт