Обучение по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 9

• 70 084
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Уау...отдъхнах си.
Значи все още не съм вън от играта. Laughing

# 211
  • София
Здравейте!

Искам да попитам някой знае ли фирма където може да се изкара шофьорски курс категория "В" по  програмата "АЗ Мога Повече",където да не искат допълнително пари.Аз проверих фирмите по посочения в началото на темата списък .Навсякъде ми искат допълнително пари, да не говорим ,че са само 3-4 фирми в София.Вече се отчайвам , а много искам да изкарам книжка.Излиза ,че имам уверение ,а няма къде да се запиша.

# 212
  • Русе
Здравейте!

Искам да попитам някой знае ли фирма където може да се изкара шофьорски курс категория "В" по  програмата "АЗ Мога Повече",където да не искат допълнително пари.Аз проверих фирмите по посочения в началото на темата списък .Навсякъде ми искат допълнително пари, да не говорим ,че са само 3-4 фирми в София.Вече се отчайвам , а много искам да изкарам книжка.Излиза ,че имам уверение ,а няма къде да се запиша.

Освен първа страница можеше да прегледаш и предпоследната  Peace

# 213
Изглежда само в  Пловдив никой не се обажда за нищо! Дипломите сме си ги подали със заявленията още през август и двамата с мъжо сме над 600 номер- НИЩО!!!

# 214
  • София
Здравейте!

Проверих във всички фирми, а те са точно 3 в София за шофьорски курс.Оказа се ,че срещу 180-200лв мога да карам курса.Въпроса ми беше някой карал ли е курса в София безплатно?Разбрах от познати ,че в Благовград са си взели така книжка без проблем.

# 215
  • Русе
Ели дечкин много благодаря има шанс да изкарам шоф.курс категория В трябва само да се съберем поне 4 желаещи /първия адрес / Ако има и др. като мен с такова желание записвайте се на 0887/24-34-69 Зорка Иванова  Simple Smile

Peace

# 216
  • гр. софия
Ели дечкин много благодаря има шанс да изкарам шоф.курс категория В трябва само да се съберем поне 4 желаещи /първия адрес / Ако има и др. като мен с такова желание записвайте се на 0887/24-34-69 Зорка Иванова  Simple Smile

Peace
А, може ли адреси и имена на ф-мите, защото в списъка открих само една - Росен 85  newsm78

# 217
  • Русе
Ели Дечкин за съжаление са само две фирмите за София които отговарят на тая професия и двете искат по 350 лв. Лека вечер

Я виж тази и тази

# 218
  • Перник
Някой да е чул нещо за Графичния дизайн... Sad Дали ще го пуснат пак  Praynig

# 219
  • Winterfell
Здравейте.В момента се обучавам по "Аз мога повече".Уча език,а курсовете са до юни.На мен обаче ми се налага да се преместя в друго населено място,доста далеч от тук.Трябва да напусна работа и се чудя дали ще има някакви последствия,спрямо курса.В смисъл-нали е за работещи.Аз ще остана временно безработна...та това се питам.Ако няма проблем,мисля,че от езиковата школа ще ме преместят за да си  доизкарам курса..

# 220
  • Русе
Това че си безработна не е проблем. Продължаваш с обучението. Дано школата да те прехвърли в новото населено място  Praynig

# 221
  • Winterfell
Благодаря за светкавичния отговор Hug  Много се радвам.

# 222
Ro, обаче трябва да подадеш Декларация в ДБТ, което ти е издало ваучера, че имаш промяна. Успех  Peace

# 223
  • Русе
Аз не съм попълвала декларация за промяна на обстоятелствата. Изрично питах и казаха не

# 224
  • Бургас
Здравейте!
Някой би ли ми отговорил на въпроса,дали през тази година ще има удължаване на програмата и нов прием на документи от желаещи ? И ако да,предполагам,че първо ще има одобрени от подалите документи през 2011 година,или?

Общи условия

Активация на акаунт