СЕПТЕМВРИ'09 - тема 40

• 36 757
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви много за хубавите пожелания  Hug

Мен ме завъртяха рожденни дни, утре сме и на преглед в София и въобще нямам време да влизам, само чета през телефона  Crazy

# 226
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

И сега да кажа за какво черпя.Купихме си апартамент ,вчера ни отпуснаха кредита и ни дадоха ключовете.Голямо чакане беше,но важното е че стана. Party

# 227
Супер, Ани, честито! Много хубави мигове в новото жилище   bouquet

Бебешондел, много здрава да ви е Тея  Heart Eyes

иначе.. имаме един съседи дето правят ремон.. и си късаме нервите между 2 и 4... дара днеска е спала 30мин..
И ние сме така, само да клопнат и Свил е ревнал и се е сгушил в мен. С ужас съобщава "Някой Тука".
Тоя страх от чукането му е от яслата, само да се чукне и пиши Баба Яга, Баба Меца...хич не ми харесва тая работа, но и да им кажа, все тая  ooooh!

# 228
  • sofia
Ау, честито, Анита!!!! Да бъдете много щастливи в новият дом!!!

# 229
  • София
Добро утро мацки!
Ха така малко раздвижване... Grinning
Анита честито..със здраве да си го ползвате..Разкажи повече де...какъв, къде, кога ще се нанасяте...ей такива неща... Laughing И какво отпускат ви кредита и ви дават ключа...
aguto да минава на Дара...За съседите, вчера и аз ходих да правя забележка..абе точно от 14 до 16 момичето отдолу си вика приятелките и се почва едно тропане, крещене, скърцане с нещо...Ангел се съдуби с рев..защото и той е от страхливите и като се чукне вика "страх"...та просто ги помолих да си играят по тихо...До сега не се е налаго да правя забележка...ама о тминалата седмица купона тече с пълна сила и то точно в тия часове......и аз се чудех кога ще прекалят и ще събудат Ачо...ама и това стана...и слязох...
От 2 дена Ангел пикае на гърне...та през деня сме без памперс...надявам се ентусиазма му да продължи повече, както и моя де...Има само един пропуск...ама  то не може и без това....Като излизаме навънка му слагам памперс, щото с тая грейка хич не ми се разправя....ама е сух, явно си стиска....Та такам...Днеска ще ходя да платя и английски за Ачо...най-накрая се е сформирала група....та поне докато съм си в къщи да ходя с него....че като тръгна на работа...въобще не се виждам да му присъствам на уроците...а присъствието първата година на родителя е задължително....

# 230
  • Испания и Стара Загора

Анита честито..със здраве да си го ползвате..Разкажи повече де...какъв, къде, кога ще се нанасяте...ей такива неща... Laughing И какво отпускат ви кредита и ви дават ключа...

Ами ние кандидатствахме за кредита още през ноември и понеже искахме 100% финансиране,затова чакахме да ни одобрят от Барселона.Отпуснаха ни 95%.Вчера подписахме при ноатриуса и ни дадоха ключовете.Апартамента е хубав 106кв.м. ,с три стаи(една спалня и 2 детси),кухня(напълно обзаведена), огромен хол,баня и голяма тераса.Сега трябва да пуснем тока и водата и до края на месеца трябва да се преместим.В момента поръчвам всички мебели и дано ги докарат навреме. Crazy

# 231
страхотно анита! Simple Smile) ще чакаме и снимки да ни покажеш! Simple Smile

аз определено нямам търпение дара да замине на градина.. нервира ме до краен предел. викам й ела тука да се облечеш.. тя почва.. ходи бавно.. връща се точно като е почти до мене и вика айде пак и пак тръгва бааааааааааааавно и ме гледа в очите.. ако я дръпна все едно я коля.. държи всичко да облича и да съблича сама.. та по 1ч се обличаме занавънка.. ако не и повече
сега почнах да броя до 3 и да й казвам, че на 3 излизам без нея.. та поне малко се забързва, но не особено Simple Smile

#Crazy
иначе голям смях пада през деня Simple Smile глупост след глупост ръси. вчера ми сведе те големите имат лаптопи.. малките таблети. 

хайде ние отиваме до хиполенд с кумата да й пазаруваме неща за бебето Simple Smile

# 232
  • София
Егати кефа...много добре звучи...А и банката добре са се отчели..тук почти няма 95% финансиране....Супер...Айде давай снимки .....Сигурно имаш страхотни идеи....
За колко години трябва да погасите кредита...чисто професионално питам...

# 233
Айде и аз да вляза най-после  Flutter За много години на всички и много здраве най-вече   bouquet

Честито на Тея на патерици, да е много здрава и по-кротко с белите  Hug

Анитка и на вас честито, знам какъв кеф е да си имаш жилище и да си избираш обзавеждане. Много хубава новина  Laughing

Празниците ги изкарахме скромно, с приятели и на маса, децата дивяха до последно с нас - има няма в 3 часа сутринта си бяхме в леглата вече. Предвид факта, че бяхме с 4 деца и все момчета си изкарахме чудно.
След празниците, отново работа, деца, родители - сборни групи сме и е ужас, на всичкото отгоре е и студено. Моите деца са си в къщи и отново е въртележка, кой и как да ги гледа. От днес си имам нова гледачка, ще я ползвам когато Боби е болен, т.е. не цял месец, е разбира се надявам се да ходи на ясла и да не боледува, ама......С тези ясли е просто неизбежно.
По отношение на страха и при нас е така - някой тука, баба Мета ида, стах ме е и други подобни.
По повод памперса - тъй както Боби още от лятото е без памперс, сега като излизаме някъде през деня задължително слагам. Издържа си до крайната точка без проблем, но се ужасявам от факта, че ще му се доходи то вц-то точно навън и на студа не ми се струва удачно да му разголвам дупето.
Ще си купуваме електрическа бягаща пътека, т.е. капарирана е и чакаме да ни се обадят да я докарат. Имах колело преди, ама нещо го пенсионирахме почти неползвано, та сега съм се амбицирала, че тази пътека ще я ползваме. Отделно съм се наканила да спирам и цигарите и от кутия за два дена, да не кажа на ден, съм минала на по 2 цигари на ден и другата седмица плана ми е да финализирам спирането. Отдавна се бях наканила да ги спра и все си казвах, че все някога ще дойде този момент, е - надявам се най-после да е дошъл и да ги спра. В интерес на истината до сега не съм правила никога опити да ги спирам и сега ми е малко странно, но трябва да се сборя и с този порок.
Та така отчетох се, ще сглобяваме с Коко някакви си полицейски гаражи от дядо Коледа и чак съм отвратена от невероятните мънички части, които са произвели от Лего  #2gunfire

А и вчерашния хит да кажа Боби си навря в носа едно малко топче от една игра, ама точно пред мен. Ми..не за първи път си играе с тези топчета и за половин година си е спечелил доверието ми, че само ги яде и нищо повече, но.....белите стават за секунди. Бързата ми реакция и наскоро попадналата ми статия за подобни изцепки ни спаси от разкарване до болницата.

Та така, от мен толкова до скоро.

# 234
  • Испания и Стара Загора
Егати кефа...много добре звучи...А и банката добре са се отчели..тук почти няма 95% финансиране....Супер...Айде давай снимки .....Сигурно имаш страхотни идеи....
За колко години трябва да погасите кредита...чисто професионално питам...
За 30г е кредита.Тук почти всички банки финансират на 100%,но понеже сме чужденци и не дават.Но и 95% е супер.Снимки ще кача като докарат мебелите. Wink

аз определено нямам търпение дара да замине на градина.. нервира ме до краен предел. викам й ела тука да се облечеш.. тя почва.. ходи бавно.. връща се точно като е почти до мене и вика айде пак и пак тръгва бааааааааааааавно и ме гледа в очите.. ако я дръпна все едно я коля.. държи всичко да облича и да съблича сама.. та по 1ч се обличаме занавънка.. ако не и повече
сега почнах да броя до 3 и да й казвам, че на 3 излизам без нея.. та поне малко се забързва, но не особено Simple Smile

#Crazy

Все едно описваш Андреа.Къса ми нервите и нямам търпение да дойде септември месец и да тръгне на ДГ. Crazy

# 235
  • София
Анита, честито за апартамента! Наистина е голяма емоция местенето и обазвеждането на собствен дом.
Наде, какво се прави като си навре нещо в носа? Къде си чела?

Памперс на разходка не слагам, Като му се допишка разголвам дупето на студа, досега не се е оплаквал. Crazy
Аз нямам с какво да се похваля особено. Нещо много работа в работата, иначе сме добре вкъщи и така...

# 236
Честита Нова Година! Да е мирна, здрава и късметлийска!

Честит рожден ден на Тея (на патерици)! Здраве и щастливо детство   bouquet

Ани, честит ви дом, бъдете много щастливи в него  Hug

# 237
Ми четох тук по форумите, Калоян на дърти години миналия месец ме зарадва с подобно творение - навря си топче от Нескуик в носа и тогава четох, е, първо го извадих и после четох де  Crazy. Общо взето - първо е важно да видиш изобщо, че си слага нещо и после караш детето да духа, а сега се замислям, че имаме и помпи за прахосмукачката може би и с нея ще стане.

# 238
И аз слагах памперс като излизаме навънка с дара, но като бяхме с ади и ванина на витоша и ади беше без памперс при това и с грейка.. се престраших и аз.. оказа се безпроблемно Wink
вече седмица някъде така си излизаме, пишка преди да тръгнем и не е имало драми. веднъж каза, че й се пишка навънка ама не поиска .. каза, че ще стиска.. и така и стана  Peace

има ли някой без нощен памперс бтв..?
аз мисля, че ще си го носи поне до 4г дара Simple Smile както и млякото нощно време

за топчетата - дара преди няколко месец си беше натикала 4 грахчета в носа от манджата докато я видя.. идеше ми да я ошамаря директно.

# 239
Ние сме в 3та градска с пневмония. Мина ни кардиологичния преглед. Влошили сме се и до 2 седмици ще ни оперират.

Общи условия

Активация на акаунт