Ваксината срещу рак на шийката на матката Церварикс

• 89 218
  • 893
  •   1
Отговори
# 225
Това са анимации само.Даже си пише ясно.
И аз мога да нарисувам една... Grinning

# 226
Джу, разрових дотолкова, че напълно се омотах: ХПВ е ДНК-вирус, което е много неприятно. Това означава, че може да доведе до структурни промени в клетката, т.е. предраково или направо раково състояние. Набих се в разни сайтове за биохимия, медицина и главата ми мръдна.
Това е в общи линии.

Но това е само твърдение. Такова всеки може да направи.
До тук дори не може и да се оспорва тази теза, т.к., поне за мен, тя е недоказана. Нали който твърди нещо, той го доказва.
Не разполагам с изложение на логическата връзка от страна на специалистите, които твърдят, че я има: наличие на вирус /Кристиян е прав, картинките дори наличие на такъв не доказват/- той поражда точно определени последици и доказателство за последиците и за причинната връзка между тях и вируса.
Аз на твърдения отдавна не вярвам, независимо от чия страна произхождат. Такива може да прави всеки. Хеле пък когато от тях има и финансова изгода...

# 227
Джу, самото твърдение, което предполагам е доказано, че ХПВ е ДНК-вирус, предполага навлизането в клетката и промяната на нейното ДНК, структура и каквото и да било.
Не съм докторица, не съм биохимик, не мога да дам логично обяснение.
Достатъчно се рових в разни алманаси и течения, просто нямам възможност да открия топлата вода, тъй като за това се учи много години.
Каквато и да е причината за карцином на цервикса обаче, ваксините по мое мнение няма как да предотвратят това.
Моето лично мнение е, че честата цитонамазка по метода на Папаниколау е разковничето за навременна диагностика и лечение.

# 228
Aз изрично казвам- тук не споря, просто няма защо.
След като нашите български специалисти твърдят, че има такива доказателства, то нека ги представят. Аз никога не бих се хванала на хоро, в което няма кой да ми каже защо го играя и да ме убеди, че трябва.
Честно казано аз не съм убедена, че е налице дори такъв вирус. Понеже и аз съм търсила много това, за което питам.
Aз знам, Sourcherry, че ти не можеш да обясниш, не искам изобщо такива неща, все едно аз да го обясня, но ако знаеш някой, който да го е направил- пиши.

# 229
Ами ще търся просто.
Брадавиците е ясно, че се причиняват от вируси, та в този смисъл...
Не знам, ще питам, че ми стана интересно.

# 230

Здравейте, причината да се включа и аз тук е една статийка от сайта www.spodeli.net

И понеже в темата "Ваксина срещу човешки папилома вирус" е спомената вашата страница и една от "защитничките" на ваксината казва, че квачките от вашата страница/цитирам само, не могат да бъдат достоверен източник.
И понеже искат да ме убедят, че имам параноя, че се страхувам от ваксините, реших и аз да се регистрирам във вашия сайт.

Наясно съм, че темата замира и пак се съживява, и макар и подигравателно въпросната защитничка ми подхвърля да си направя петиция за ваксините, тя просто не знае, че аз го обмислям от доста време.

Българите са интелигентни.
Броят на прочетените книги, статии, и каквото ще да е не може да се изправи срещу природната интелигентност и онова вътрешно чувство, което ти казва, тук нещо не е наред, спри се, помисли!

Винаги съм се питала, медицината не лекува рак, диабет, депресия, не знае откъде идва аутизма, от къде тогава това самочувствие на непогрешимост?

# 231
Вик, не виждам смисъл от безкрайни спорове... Имаш съмнения необходими и безопасни ли са ваксините, ок, седни и чети, питай лекари за мнение, питай пострадали хора... Направи си изводите и вземи сама решение... Някой нарекъл някого "квачка" и "параноичен" - това е ежедневие в интернет пространството... Нека да съм квачка, кво пък, то квачка, овца, откачалка и т.н. обръщения във форумите не са нещо чак толкова странно... А въпросната, която визираш, казва да не натрапваш мнението си, но междувременно тя натрапва своето... Типично поведение на квачка...  Laughing

# 232

Винаги съм се питала, медицината не лекува рак, диабет, депресия, не знае откъде идва аутизма, от къде тогава това самочувствие на непогрешимост?

Колкото по- малко знае човек- толкова по- самоуверен е той.
А за медицината, освен това, е налице и чиста търгашеска страна на въпроса.

# 233
Принципно съм против излишното писане, но понеже в "spodeli" бях задала въпроса, какво е положението в другите страни, получих отговор, че и в Канада ваксините не са задължителни.
Направих елементарно търсене и наистина попаднах на информация, че има три провинции, в които има  имунизационен паспорт, но в същото време има и форма, която всеки родител по желание може да попълни и да откаже съвсем съзнателно и отговорно, да ваксинира децата си.

Има изискване за ваксниране в някои частни училища, но за държавните това не е валидно.

Ако искате, отворете тема за ваксинациите в другите страни.

Може пък знанието за това, какво са извоювали другите да помогне и в България да имаме правото да не ваксинираме децата си и внуците си.

# 234
Във форума има и е имало много теми за/против ваксини... Ето една от тях - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=684667.0

# 235
Браво!

Подписах петицията, ще я подпишат и децата ми и съпругът ми и ще я разпространя!

Колко минимум трябва да са се подписали, за да бъде връчена?

# 236
Не искам да става чат, но как мога да съм сигурна, че името ми е в списъка на петицията?

Опитах се да проверя по азбуен ред, но не намерих името си, макар да подподтвърдих от имейла си.

Аз не съм в България в момента, но за страна писах България.
Предполагам, че така трябва да бъде.

smile3513 smile3513 smile3513
                                        newsm27 newsm27 newsm27 newsm27

# 237
Aз изрично казвам- тук не споря, просто няма защо.
След като нашите български специалисти твърдят, че има такива доказателства, то нека ги представят. Аз никога не бих се хванала на хоро, в което няма кой да ми каже защо го играя и да ме убеди, че трябва.
Честно казано аз не съм убедена, че е налице дори такъв вирус. Понеже и аз съм търсила много това, за което питам.
Aз знам, Sourcherry, че ти не можеш да обясниш, не искам изобщо такива неща, все едно аз да го обясня, но ако знаеш някой, който да го е направил- пиши.

Аз също споделям това мнение, но как да го обясня на дъщеря си, която от известно време ме пита не е ли по-добре да се ваксинира срещу този вирус. Опитвам се да и кажа какво е моето мнение, но тя е убедена, че щом лекарите я препоръчват трябва да се направи. По принцип тя е човек, който държи на здравето си, което е хубаво но си мисля, че ваксината е нож с две остриета и съм много объркана.

# 238
Не искам да става чат, но как мога да съм сигурна, че името ми е в списъка на петицията?

Опитах се да проверя по азбуен ред, но не намерих името си, макар да подподтвърдих от имейла си.

Там би трябвало да е... Погледни по име или по фамилия, по държава няма смисъл щом си писала България...

# 239

Аз също споделям това мнение, но как да го обясня на дъщеря си, която от известно време ме пита не е ли по-добре да се ваксинира срещу този вирус. Опитвам се да и кажа какво е моето мнение, но тя е убедена, че щом лекарите я препоръчват трябва да се направи. По принцип тя е човек, който държи на здравето си, което е хубаво но си мисля, че ваксината е нож с две остриета и съм много объркана.
[/quote]

Явно дъщеря Ви не се е опарила от лекарски мнения, което е добре, но в случая е доста рисковано.
След две грешни диагнози за рак на децата ми и то когато бяха много малки, обърнах Интернет за информация.

#2gunfireСъпругът ми беше по-яростен търсач на истината.

#2gunfireУбедена съм, че опитните мишлета са нашите деца за тази ваксина.
Интернет е пълен с информация. И то с изказвания на лекари.

Аз съм щастлива, че има лекари до мен, които сами ме предупреждават да не направя грешка.
Има такива хора, заради които все още вярвам в добротата.
Дано дъщеря Ви намери време и да погледне филмите и статиите, ако знае английски, с дни може да чете.

Общи условия

Активация на акаунт