Отговори
# 585

Наистина бебетата вече разпознават гласове. Нашия тати като се прибере от работа и като го цунка по коремчето и почне да му говори, така почва да се вълнува Simple Smile мърда, скача, подпира 

Ами вече не може ли да се вълнуват бебетата и да подскачат но в ръцете ни  Tired имам чувството че никога няма да родя ooooh!

Има ли някоя мама чрез секс да е предизвикала раждане, ММ мъж ми се дърпа,ама съм способна и да го изнасиля ако трябва Embarassed, само някоя от вас да каже че със секс са предизвикали контракции ... Embarassed

Лара8 fingerscrossed дано отсъствието ти е за добро
 и стиснати палчета на всички който имат нужда или пък в момента бягат към родилното или пък в момента раждат newsm78 Hug

# 586

smile3532 smile3532

много му се смях на това,от хормони ли е незнам Joy

# 587
Ехх Стефи  Mr. Green аз вече съм се примирилиа. Рева си по няколко пъти на ден..ама знам, че не трябва така. Сякаш му се сърдя на бебето, че ми обърква плановете Sad. Гузно ми става после, като се замисля. Само му давам зор.
А иначе за секса  Mr. Green ако ще до другата година да си го нося, но секс няма как да ме накара някой да правя  Mr. Green то и аз вече съм забравила това какво беше   Sunglasses

smile3532 smile3532

много му се смях на това,от хормони ли е незнам Joy

хахах добре, че е размазано точно там, чееееее ..... Laughing

# 588
  • Варна
http://www.myspace.com/video/ludmil/ludmil-videos/100993773  Намерих това видео в което говорят за естественото раждане надявам се да ви бъде интересно  Hug

# 589

А иначе за секса  Mr. Green ако ще до другата година да си го нося, но секс няма как да ме накара някой да правя  Mr. Green то и аз вече съм забравила това какво беше   Sunglasses

То и аз съм забравила какво беше това,ама още едно сефте Embarassed ще преживея само и само бебо да излезне Joy. А и да си каже шепнешком... ММ като не иска секс почва да ми става много подозрителен Twisted Evil
 Защо ти е пък гузно,аз така се притеснявам че може да му стане нещо баш на финала

# 590
Тук съм момичета, просто напоследък нещо не съм на кеф да пиша. Нямам никакви симптоми. Само някоя и друга безболезнена контракция. Вече трябва да се примиря, че по празниците ще бъда в болницата.
Утре ще ходя да си взема резултатите от анализите, а в други ден ще ме преглеждат и много се надявам да ми кажат, че има някакво развитие.
Незнам, лошото настроение също мисля, че се дължи на това, че остана малко и незнам как ще мине раждането. Така ми се иска всичко вече да е минало и заминало.

Наистина не искам да ви предавам негативното си настроение, затова предпочитам да не пиша.

Честито на новите мами.  smile3525

# 591
Майчета, да питам и тук, че във Фейса нещо никой не се включва.
Цитирам се от там (с копи/пайст, че ме мързи пак да пиша Simple Smile)
"Момичета, имам въпрос свързан с АМ. Преди време стана въпрос във форума за изкуствените млека и една мама там сподели, че от НАН главата на бебето расте бързо и аз реших да го сменя. Сега обаче съм в чуденка Фризолак и Фризо една и съща марка АМ ли са? Питам понеже НАН-а ни е Н.А. 1, на Фризолак не откривам никъде в нета, има Н.А. на Фризо. Затова питам ако някой знае дали са еднакви или трябва да има и Фризолак Н.А. 1?"

# 592
здравейте! Първо да честитя на майчетата, които са родили, да са ви живи и здрави рожбичките  bouquet

А по въпроса за секса, да кажа,може и съвпадение да беше, незнам, но преди да се роди първото ни дете, с мъжа ми правехме секс вечерта(е, не бурен, то е ясно) и през нощта ме хванаха болките, това беше 2 дни след термина ми, така че ако имате желание пробвайте. Лошото е че после на мъжа ми му беше малко гузно какво е направил, и сега не мога да го накарам за нещо такова, въпреки че пак преносвам. Днес ми беше термина, вече не ме свърта на едно място, а като си помисля че най вероятно празниците ще ги изкарам в болницата, далеч от близките си, и най вече от детето ми, направо ми се плаче, ама какво да се прави, само да сме живи и здрави, всичко да си мине нормално  Praynig

# 593
Аз съм на линия по нощите. Имам болезнени контракции на 15 минути и си взех горещ душ преди малко. Сега пак усетих болезнена контракция и продължавам да засичам. Ако станат на 10 минути, ще вдигам мъж ми  и Ния. Имам усещането, че днес е моят ден, дано съм права. Ния така чакаше да завали сняг, за да се роди, а и датата също е 20-ти, също 6 дни преди термин..... Ако пак е фалщива тревога, поне се надявам да поспя. Ще ми се и да не ги будя двамата по никое време, а примерно сутринта да излезем тримата и да оставим по пътя Ния на градината. Ще видим как ще се развият нещата следващите часове. Ако не пиша, моля ви за едни стиснати палчета  Praynig

# 594
Lyubi, стискам! fingerscrossed Дано най-сетне ни зарадваш и ти! Hug

# 595
Lyubi  и аз съм  като с менструални болки,но много силни.Не мога да спя въобще и станах.Определено сега съм ок.Контракции -нямам

Успех ако е денят на събитието  bouquet

# 596
Ние едва днес се прибрахме от болницата. Не беше леко, но важното, че накрая всичко е добре. Васил-Никола се роди на 15-и в 23:30, 3 350 гр, 54 см. Започнахме нормално, но се наложи секцио накрая. Сега се борим с кърменето - не се оказа лесна работа Simple Smile Желая късмет на всички, които все още очакват срещата с малките човечета. Няма страшно Simple Smile

# 597
Не сме тръгнали още на никъде. Цяла нощ не мигнах, по едно време щях да викам мъжа ми. Доста силни бяха някои контракции, но сега се раздвижих и почти нищо не остана Sad Отивам да опитам да поспя, а ако се наложи, ще вика мъжа ми от работа през деня. Чам започвам да се притеснявам... толкова болезнени контракции да спрат!  ooooh!

# 598
  • София
Люби,аз вече си мислих,че си в болницата Hug.нищо,имаш време-денят е твой. пък и сняг прехвърча Wink
 днес съм на коледно тържество на сина ми. много се вълнувам за това социално събитие Grinning.

# 599
Добро утро!
Днес много се успахме с дребния,та и баткото и таткото закъсняха заради нас.  Laughing Будилника реши да яде по-късно и стана тя каквато стана.  Mr. Green
Днес ще ходим с Ники на лекар.Нямам търпение да го премерят да видя как е и колко е наддал. В този ред на мисли да отговоря на *Cveteto* на ЛЛЛ въпросите ми : Никола яде средно по около 7-8 пъти на денонощие,рядко 9 пъти,което го отдавах на това,че и коликите си казаха думата и той търси близост. От 7-8 памперса 4-5 за задължително добре наакани,а всички останали са мокри. Кожата му е нормална,няма видима сухота. Вече се заглежда будува повече,рядко плаче.Плаче предимно като е гладен.Когато го стяга корема само сякаш си ръмжи нещо. Пие чай за колики от шише. За сега изобщо не пречи това на кърменето. Изпива около 125мл (едно малко шише) на денонощие. Аз се притесних просто,че гърдите ми "омекнаха",а мисля.че не трябва да ме притеснява това,но знам ли?Аз пия средно по 3 и повече литра течности,предимно вода. Само,че първите дни след раждането имах зверски апетит.Сега сякаш се връщам на стария си режим преди да забременея,когато изобщо можех да не се сетя за храна през целия ден.Това непълноценно ядене ме притеснява,че може да навреди на лактацията..? newsm78

Честито на всички мами!   bouquet Да сте живи и здрави. А като гледам другите как сте се изнервили миличките,чак ми е гадно за вас,но малко остана  Hug

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 09:01 от Shadows

Общи условия

Активация на акаунт