Какъв GSM да си купя?

• 38 311
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А аз се чудя между по-малки смарт телефони. Моя LG Optimus 540GT, вече много остаря и е бааавничък. Искам нещо от същия външен изглед и начална нова цена - този ми беше на изплащане около 216 лв.
Колебая се между тези трите /имат оферти в Мтел/:
Samsung Galaxy mini 2
HTC Desire C
Samsung Galaxy Y

какви са офертите в Мтел?

# 46
  • Варна
А аз се чудя между по-малки смарт телефони. Моя LG Optimus 540GT, вече много остаря и е бааавничък. Искам нещо от същия външен изглед и начална нова цена - този ми беше на изплащане около 216 лв.
Samsung Galaxy mini 2
HTC Desire C
Samsung Galaxy Y

Ами за Мобилен план - разговори и интернет M-Tel SURF & TALK, както бях до сега - тарифа 25 лв.
след сключване на 2 годишен договор, и трите излизат с цена на изплащане - на месец по около 8 лв. +/- 3 лв.
Това е различно от стандартните оферти, щото там са за план от 50 лв. някъде на месец.

# 47
  • София
Samsung Galaxy mini 2
HTC Desire C
Samsung Galaxy Y

Ами за Мобилен план - разговори и интернет M-Tel SURF & TALK, както бях до сега - тарифа 25 лв.
след сключване на 2 годишен договор, и трите излизат с цена на изплащане - на месец по около 8 лв. +/- 3 лв.
Това е различно от стандартните оферти, щото там са за план от 50 лв. някъде на месец.

мерси за инфото  Peace

# 48
Здравейте,искам да купя на възрастен човек GSM,но търся да е с копчета(да не touch screen ),с цена до 300лв.
Загледах се в Nokia Asha 302-някакви отзиви?

# 49
Samsung Galaxy mini 2
HTC Desire C
Samsung Galaxy Y

Привет,

HTC Desire C не е никак лош Simple Smile Тук http://www.mtel.bg/smartfoni/mc/device/ma/index/device/2174 може да видиш цените с различните планове.ю
Препоръчвам ти и Samsung Galaxy Ace Plus - има същите функции, пак е с Андроид, но е доста по-симпатичен. В момента се предлага в комплект с цветни панели http://www.mtel.bg/smartfoni/mc/device/ma/index/device/2110

# 50
  • Варна
Samsung Galaxy mini 2
HTC Desire C
Samsung Galaxy Y

Привет,

HTC Desire C не е никак лош Simple Smile Тук http://www.mtel.bg/smartfoni/mc/device/ma/index/device/2174 може да видиш цените с различните планове.ю
Препоръчвам ти и Samsung Galaxy Ace Plus - има същите функции, пак е с Андроид, но е доста по-симпатичен. В момента се предлага в комплект с цветни панели http://www.mtel.bg/smartfoni/mc/device/ma/index/device/2110
Samsung Galaxy mini2 спечели в класацията Simple Smile. Много съм доволна, отговаря на всичките ми изисквания и има жълтичък панел Heart Eyes

# 51
  • София
аз си се спрях на Samsung Galaxy Age. Засега още му разучавам екстрите, на този етап съм доволна  Peace

# 52
Здравейте и аз имам нужда от помощ при избора на телефон. Исках да взема някаква нокия защото съм най-доволна от тази марка. Но днес ми предложиха Самсунг галакси покет и съм в чуденка. Samsung Galaxy Pocket или Nokia Asha 306. Моля мнения. До сега не съм ползвала смартфон и незнам за какво мога да го използвам. Не ми се взима нещо много скъпо защото колко и екстри да има ги ползвам само първите два дни и после си ми е основна за телефон. Но пък може да ме грабне. Не знам какви са тези приложения за които говорят. Моля за насоки.

# 53
Здравейте и аз имам нужда от помощ при избора на телефон. Исках да взема някаква нокия защото съм най-доволна от тази марка. Но днес ми предложиха Самсунг галакси покет и съм в чуденка. Samsung Galaxy Pocket или Nokia Asha 306. Моля мнения. До сега не съм ползвала смартфон и незнам за какво мога да го използвам. Не ми се взима нещо много скъпо защото колко и екстри да има ги ползвам само първите два дни и после си ми е основна за телефон. Но пък може да ме грабне. Не знам какви са тези приложения за които говорят. Моля за насоки.

Samsung Galaxy Pocket  гласувам с 2 ръце. Андроид си е Андроид, каквото и да си говорим.   bouquet

# 54
  • Варна

Samsung Galaxy Pocket  гласувам с 2 ръце. Андроид си е Андроид, каквото и да си говорим.   bouquet
И аз съм за Андроид! На първо време смартфонът си е мини компютър и играчка Simple Smile. Но в Android market-а има хиляди приложенийца за забавление, докато Нокиа не знам с какво разполагат.
Няколко примера за андроид-приложенийцата:
- приложението за четене на Новини - най-важните новини от различни сайтове, подредени по жанрове - политически, хай-лайф, икономически и т.н.
- друго, което харесвам е Имен ден - при висока чувствителност ти показва кои от контактите ти имат имен ден;
- предимството на Скайп - навсякъде където имаш интернет връзка можеш да провеждаш обаждания по скайп и да не се набутваш - например в чужбина;
- можеш да играеш различни Java игри он-лайн и оф-лайн - като Судоку, О!Думи, табла и други;
- Maps - показва ти къде се намираш в Google maps и може да търси адрес, както и да ти напише как да стигнеш до там /може да се изтегли и навигация, но е малко сложно/;
- може да цъкаш във фейсбук /или тук Wink / докато чакаш някъде на опашка, но това всеки телефон го може вече, стига да има нет...
 и т.н. и т.н.
Важно е още какъв е процесора и паметта, защото ако е много натоварен телефона може да му се забавят основните функции на разговор. Аз за това и смених моето LG с Galaxy Mini 2 - бързичък е и ми харесва... много  Heart Eyes.

# 55
  • София
Някой да ми каже Samsung Galaxy Age има ли функция за подсещане за рожден ден?

# 56
  • Варна
Принципно, в телефонния указател може да се записва всякаква информация, включително и рожден ден. Дали напомня - не мога да кажа.
Но всички андроид-телефони са интегрирани изключително със Gmail /така или иначе трябва да си направиш профил там, за да ползваш приложенията на Android/ и там в раздела Contacts да си синхронизираш всички номера и контакти със всички данни - и да си допишеш рождени дни примерно /по-лесно ми се видя отколкото на телефона/. После ги интегрираш в Calendars и от там - получаваш известия за всичко, за което решиш - аз например получавам за рожден ден, национални празници, лунни фази и именни дни.  Peace

# 57
  • София
Принципно, в телефонния указател може да се записва всякаква информация, включително и рожден ден. Дали напомня - не мога да кажа.
Но всички андроид-телефони са интегрирани изключително със Gmail /така или иначе трябва да си направиш профил там, за да ползваш приложенията на Android/ и там в раздела Contacts да си синхронизираш всички номера и контакти със всички данни - и да си допишеш рождени дни примерно /по-лесно ми се видя отколкото на телефона/. После ги интегрираш в Calendars и от там - получаваш известия за всичко, за което решиш - аз например получавам за рожден ден, национални празници, лунни фази и именни дни.  Peace

мерси  Hug ще седна да през уикенда да се занимая.

# 58
За Галакси Покет да кажа... изобщо не съм доволна. Блокира, отхвърля картата чат-пат.
Подлъгах се от ниската цена и функциите. Мой приятел има същият, със същите проблеми.
Добре, че го взех на съпругът ми за втори телефон  Twisted Evil , той преглъща проблемите  Laughing

# 59
Андроидите правят доста бъгове. Причината за това е, че Андроид бълват нови и нови операционни системи, а същевременно не се ъпдейтват старите. Тоест старите бъгове си остават, въпреки че телефонът си го купила тази година, неговият модел е от миналата. Но пък вече има нов Андроид, който не се поддържа от твоя телефон. Започват да се правят приложения за другия Андроид и за стария вече никой не се сеща. Другата причина е, че компонентите- телефон и операционна система, не се правят от една и съща компания.

Общи условия

Активация на акаунт