Жената Рак 5

• 32 780
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Вентилация, невентилация...и аз като Инка.
Ма ми е много трудно в баровете и дискотеките, да знаете  Mr. Green
Винаги се запознавам с някого, когато излизам навън да дишам, хахахаха Grinning
А в нормалните държави хората се запознават, когато излизат навън да пушат  Rolling Eyes

# 136
Искам само да кажа колко сте прекрасни, че мислите за пушачите.  Hug Като гледам, аз и Доматчето няма да идваме, та няма защо да се съобразявате с димилници. Освен ако не бъркам и Домат е непушачка под прикритие.  Mr. Green

Иначе бих ви препоръчала "Дивака" на Белчев, много добре вентилирано място, пък и вкусно е.

# 137
  • София
Ео,аз направо се дразня на толерантността на българите и аз в това число.Преди заради 1 пушач примерно сме се завирали 5 непушачи в димящите части на заведенията.Сега някак си нещата ще си дойдат на мястото.И пушачите, и непушачите малко трябва да станем по-отговорни към здравето си.А въпреки вентилациите,мерси.Скоро бяхме в "Добро" в Белите брези и като си запалят на съседната маса и се усеща,косата ми смърдеше после.
"Дивака" ми харесва,но нямат практика да правят резервации,а пък за петък вечер е добре да имаме.

# 138
Добре де, нали затова въведоха отделните помещения, това мисля, че е единствения реално работещ вариант.

# 139
Аз само ще прочета къде трябва да се отиде Peace.

# 140
И аз към непушачите  Rolling Eyes Аз уж съм толерантна, докато в петък не ме забиха в една дупка  Shocked Хора не знаех, че съществуват такива места в София (а сега си мисля, че сигурно има и доста по-долнопробни)... Четири стаи се зове "заведението"... Вярвате ли ми, че виснах на един прозорец и вдишвах отвън и задържах дъха си вътре... Докато се преместим голям зор беше  ooooh! Щом дори пушачите взеха да прикашлят и да казват, че не могат да дишат ( и това преди 12 часа, представям си в малките часове какво е вътре)...

Та толерантна съм, но не прекалено  Embarassed

Аз съм и за Хепи и за Дивака и за пицария... да не е много лудница викам, та да можем да се чуем без да се надвикваме  Whistling

# 141
  • София
Ето нещо за нас:
Позитивното - храна за душата

Честита Нова година, Рачо защипачо!
Виното прелива, щастие те залива,
с щипки здраво се хвани, Новата година прегърни,
няма връщане назад, да се хванем ли на бас?
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА! dazzler1

# 142
Весело и от мен!

# 143
  • София
Здравейте,момичета!Как сте?Как е настроението? Laughing

# 144
Аз днес съм на новогодишно афтърпарти, защото ни остана алкохол и храна  Joy
Иначе беше мега якият купон  Laughing

# 145
Зарежете глупостите - ясно че е било мазало. Кажете как се отглежда женски рак в домашни условия?

# 146
Много лесно. Гушкай я много. Ако реве - още повече.
Направи и бебе и е вечно твоя.

# 147
Много лесно. Гушкай я много. Ако реве - още повече.
Направи и бебе и е вечно твоя.

Само това ли е? Grinning

# 148
  • Варна
Честита Нова Година!Всичко най-хубаво да ви се случи през нея.

# 149
  • Варна
Дано да е много успешна за всички ни Hug
RedBull, според мен отвътре ти идва да си в хармония с рачка... поне каквото твое съм чела в темата за Телетата, е едно към едно с това което предлага моето Теле и съответно това, което искам аз като Рачка. Накарай я да се чувства единствената на света и е твоя; Ео ти е дала прекрасен практичен съвет, само дето Телетата искат да бъдат гушкани повече и от нас... сложна е схемата с гушканиците вкъщи - има график и на смени Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт