Къде в Пловдив??? - 28

• 59 687
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета, за много години! Нека 2012 да е здрава и щастлива   bouquet
Имам нужда от помощта ви - знаете ли къде днес има отворена/и аптека/и. Марешки със сигурност не работят.

А тая на бившите Братя Мирчеви???Не и знам името,на ъгъла е. Peace Или виж в нета тел.на 36.6 Аптеки и звъни да питаш Peace

п.п.За много години на всички!!!

# 406
Момичета, за много години! Нека 2012 да е здрава и щастлива   bouquet
Имам нужда от помощта ви - знаете ли къде днес има отворена/и аптека/и. Марешки със сигурност не работят.
Аптеки Авеню работят, и четирите, до 20 вечерта, мисля Peace

# 407
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря ви!!!!
За сега удържаме положението, но ако се влошим, ще се наложи да бягам до аптеката.

# 408
  • Пловдив
Благодаря ви!!!!
За сега удържаме положението, но ако се влошим, ще се наложи да бягам до аптеката.

Денонощните със сигурност ще работят. На четвъртък пазара, аптека "Запад" на кръстовището на ВМИ на "Пещерско шосе", на "Васил Априлов" / "Мальовица"/ ..... Дано не се налага да ползваш услугите им.

Честита 2012 година. Много здраве, мир, любов и благоденствие.

# 409
  • Пловдив
За много години! Живи, здрави и много щастливи през 2012 година!
Веси, от какво сте болни?

# 410
  • о`майна лунна нощ е
Атанас ми направи отит май. Пищя повече от три часа от болки в ухото. Реагирах с наличния арсенал от лекарства и май се овладяхме. Днес вместо цял ден да посрещам и изпращам гости, се гоним с хаповете. Чук-чук на дърво, не се даваме лесно. Ще се оправим. Само където съм спала 4 часа и съм като пребита, а главоболът ми ще ме довърши.

# 411
Д-р Лилия Милинич в Каспела, д-р Петров на Байкал.
И двамата имат опит с деца.

Благодаря   bouquet
Може ли да ме ориентираш какво са  Каспела и Байкал и къде се намират. Извинявам се за въпроса, но не съм от Пловдив и не ми говорят нищо. А да им имаш телефони, за да запиша час предварително  Peace

# 412
д-p Милинич е мн добра, работи и в Хипократ-Н и в Каспела, но сега не и виждам името в сайта на Каспела.

# 413
  • Пловдив

Препоръчайте ми, моля, къде мога да разкодирам i-phone, внесен от Великобритания, както и горе-долу каква ще бъде цената.
Ооооооо това е мисия невъзможна.По хубаво върни апарата и си спести ядовете които ти предстоят.Но ако все пак стане това чудо и телефона заработи с твоя карта моля пиши кой е майстора Wink.

# 414
Разбира се, че е възможно
Преди да има оферти тук, колко народ си взе от Щатите с оферта на тамошни оператори
Също знам и за оферти от италиански оператори
Няма невъзможни неща, просто трябва да намерите правилните хора /като при всичко друго/, аз за съжаление не ги знам

# 415

Препоръчайте ми, моля, къде мога да разкодирам i-phone, внесен от Великобритания, както и горе-долу каква ще бъде цената.
Ооооооо това е мисия невъзможна.По хубаво върни апарата и си спести ядовете които ти предстоят.Но ако все пак стане това чудо и телефона заработи с твоя карта моля пиши кой е майстора Wink.

Можеш ли да кажеш какъв модел е Iphone-a ти и ако си знаеш modem firmware-а каква версия ти е, за да ти кажа какво може да се направи по въпроса?

# 416
Благодаря за инфото   bouquet относно пъзелите, за Комсед не знаех, че са представители на Ravensburger, но от това, което виждам на сайта им...няма пъзели за възрастни  Confused

Не мога да разбера и къде се намира Комсед в Пловдив.

# 417
  • Пловдив
Комсед в Пловдив няма. Хубави пъзели за възрастни има в Сиела в МОЛ-а. Там имат и Шмид - не отстъпва по качество на Равенсбургер. В магазина за играчки в Галерията (срещу детския център) също има пъзели.
И все пак "голяяямооо разнообразие", каквото търсиш ти - в сторе.бг

# 418
Благодаря, но бях в написаните обекти, скромно и безинтересно поне за мен зареждане.

# 419
  • Пловдив
така е, аз затова писах за сторето. Навремето имаше много Равенсбургер в един магазин на главната на втория етаж (до Годзила). Същите имаха магазин и на Брезовско. Обаче какви бяха, какви са сега, има ли ги...

Общи условия

Активация на акаунт