Къде в Пловдив??? - 28

• 59 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Родителите ми днес са купили заветния килим с улици от Баумакс. Казаха, че имало и избор. Те са взели размер 1,20 х 1,40 за 26 лв.
Още веднъж благодаря много на всички   bouquet

# 76
  • пловдив
Благодаря на всички подкрепили днес благотворителния базар !
Старта беше повече от успешен! Очакваме ви отново и утре от 18 ч.  Hug
Ето отчета на дежурната днес  група   Laughing
...Едва си тръгнахме в 21ч.Като за начало 545 лв ...

# 77
  • София
 Здравейте момичета,

силно се надявам  тук да е  мястото къде мога да открия това, което търся или по точно...

Организираме си фирмен тийм билдинг във вашия прекрасен град с 2 нощувки, като искаме вечерите да сме някъде навън, в заведения тип bar&dinner, където да вечеряме и след това да останем да се забавляваме! Препоръчаха ми Мармалад, разгледах им сайта говорих с Управителя, на снимките ми хареса!

Вие може ли да ми препоръчате, заведения от подобен тип, където да изкараме две незабравими вечери в Пловдив?

Благодаря предварително!  bouquet

# 78
Момичета, търся тюл за изработка на пачки. Знаете ли от къде мога да купя  Peace
Благодаря   bouquet

# 79
  • Пловдив
Момичета, помагайте  Hug
Имах неблагоразумието да обещая за Коледа детски килим с улици, нещо като този:
http://www.como.bg/detski-kilim-ulica-9578.html
Бях напълно убедена, че ще го има навсякъде, а вчера при бързата обиколка през Карпет Макс и Домко, се оказа, че няма и няма да има. Виждали ли сте скоро някъде такъв килим?

С малко закъснение ....

Видяхме подобни в Икеа  :

http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=10263
и
http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=11465

п.п. ( Знам, че не е в Пловдив, но за информация само да кажа  Peace )

# 80

Ние ще дойдем в неделя, дали ще е останало нещо за купуване? Миналата година взехме чудесни подаръци за всичките ни приятели от базара, сега също имам дълъг списък Hug

# 81
 Здравейте! Къде в Пловдив мога да намеря билкова боя henna plus? Или друга билкова боя ?

# 82
  • Пловдив

Ние ще дойдем в неделя, дали ще е останало нещо за купуване? Миналата година взехме чудесни подаръци за всичките ни приятели от базара, сега също имам дълъг списък Hug

Ще ви чакаме Hug тази година има много красиви и уникални неща Grinning

Аз търся бели лампички за елха, но ми трябва дължина поне 5м, ако някой е мяркал такива, моля да ми пише Praynig

# 83
  • Пловдив
Sisko*, то това много относително, нито ви знам компанията, нито предпочитанията, но на мен примерно много повече ми допада Макалали (на 200м. е от Мармалад).

# 84
Момичета, търся тюл за изработка на пачки. Знаете ли от къде мога да купя  Peace
Благодаря   bouquet

всеки магазин за платове има тюл - на теб ти трябва от гадния, който е от 1,80 лв/метъра, защото е по-твърд. ако искаш от тези модерните полички, може да вземеш и от кристален или друг, но той е по-мек
като излезеш от подлеза на аптека марица да тръгваш по главната, първият магазин вляво е за платове и там има много тюл, въпреки че е по-скъп, на теб ти трябва съвсем малко, така че не е от значение.

# 85
Здравейте момичета,

силно се надявам  тук да е  мястото къде мога да открия това, което търся или по точно...

Организираме си фирмен тийм билдинг във вашия прекрасен град с 2 нощувки, като искаме вечерите да сме някъде навън, в заведения тип bar&dinner, където да вечеряме и след това да останем да се забавляваме! Препоръчаха ми Мармалад, разгледах им сайта говорих с Управителя, на снимките ми хареса!

Вие може ли да ми препоръчате, заведения от подобен тип, където да изкараме две незабравими вечери в Пловдив?

Благодаря предварително!  bouquet

ако ще е към март месец, пиши ми лс да ти разкажа нещо, защото след март  имам намерение да преобърна представите за забавление на тинейджърите в града ни  Simple Smile

# 86
Здравейте момичета,

Вие може ли да ми препоръчате, заведения от подобен тип, където да изкараме две незабравими вечери в Пловдив

Благодаря предварително! 
Encanto в Тракия  Peace

# 87
  • Пловдив
Sisko, "Мармалад" е добър избор, може да погледнеш и инфо за "Петното" /в района е/

# 88
  • София / Пловдив
.....
защото след март  имам намерение да преобърна представите за забавление на тинейджърите в града ни  Simple Smile

Ура, за рождения ден значи ще отървем така модерния боулинг   Mr. Green

# 89
  • Пловдив
Има ли от тиганите с керамично покрите в Билла, Пикадили - преди съм гледала там. Ако не - къде да ги търся?

Общи условия

Активация на акаунт