Къде в Пловдив??? - 28

• 59 596
  • 740
  •   3
Отговори
# 90
  • Пловдив
Има ли от тиганите с керамично покрите в Билла, Пикадили - преди съм гледала там. Ако не - къде да ги търся?

Имаше мисля в Карфур,в брошурата...http://katalogpromocii.com/%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%83%D1%80- … -18-12-2011%D0%B3  13 страница.

# 91
  • Пловдив
Здравейте! Къде в Пловдив мога да намеря билкова боя henna plus? Или друга билкова боя ?

В био м-н "Зелен био", аз от там си купувам  Peace

# 92
всеки магазин за платове има тюл - на теб ти трябва от гадния, който е от 1,80 лв/метъра, защото е по-твърд.
...
Точно такъв твърд търся от много време- в черно или сиво, но няма и няма. В магазина до пешеходния мост имат само лъскав и мек.
Ако някъде срещнете, моля кажете тук. Hug

# 93
.....
защото след март  имам намерение да преобърна представите за забавление на тинейджърите в града ни  Simple Smile

Ура, за рождения ден значи ще отървем така модерния боулинг   Mr. Green

Супер ....нямам  търпение ...да не забравиш да дадеш информация тук  bouquet

# 94
всеки магазин за платове има тюл - на теб ти трябва от гадния, който е от 1,80 лв/метъра, защото е по-твърд.
...
Точно такъв твърд търся от много време- в черно или сиво, но няма и няма. В магазина до пешеходния мост имат само лъскав и мек.
Ако някъде срещнете, моля кажете тук. Hug

сигурно е моментно, защото постоянно купувам бял от там за подплата на принцеските рокли
със сигурност знам, че има твърд в Мазиар - както е пешеходния мост, вляво, на гърба на сградата - то е склад, но има и тюл и точно бял гледах преди седмица /даже май и взех за една коледна украса/
а черен твърд купувах от този до подлеза на аптека марица за хелоуинските украси - така че е моментна липсата

# 95
  • Пловдив
Има ли от тиганите с керамично покрите в Билла, Пикадили - преди съм гледала там. Ако не - къде да ги търся?
В магазина на Интерсервиз Узунов на бул."Дунав". Имат и сайт.

# 96
Ерин Брокович, благодаря , че се включи отново. Явно аз търся толкова твърд, колкото няма. Laughing
Ще проверя отново в склада за черен и сив- дано и цената е такава, каквато казваш, много ме устройва. Mr. Green

# 97
Момичета, търся тюл за изработка на пачки. Знаете ли от къде мога да купя  Peace
Благодаря   bouquet

Тюл имаше в Лидер на колелото на Гарата, в магазинче отляво по Иван Вазов. Мисля, че беше и то Мазиар. Имаше цветове и избор на прозрачност. Не мога да го обясня, но някои са фини, други са на по-едри дупчици.

# 98
  • Пловдив
Ерин , разпали ми любопитството. Още повече, че все още се чудя къде да спретна февруари месец рождения ден на каката.      Thinking

# 99
Момичета, имам идея тази година да наема Дядо Коледа да донесе подаръците на малкия.
Моля, който има опит, да сподели - откъде, колко време е посещението и каква е таксата?
Предварително благодаря на всички!

# 100
Като бяха споменати принцески рокли, и се включвам да попитам къде мога да намеря? Интересуват ме рокли на принцесите на Дисни, може и други разбира се, но да са дълги! Говоря за детски карнавални костюми за момиченца на 4 години.
Предварително благодаря!  bouquet

# 101
Като бяха споменати принцески рокли, и се включвам да попитам къде мога да намеря? Интересуват ме рокли на принцесите на Дисни, може и други разбира се, но да са дълги! Говоря за детски карнавални костюми за момиченца на 4 години.
Предварително благодаря!  bouquet

В коледната брошура на Хиполенд имаше.
А също гледах в Бейбиленд в Кичука, но не знам колко дълги ще ви дойдат на вас.

# 102
Момичета,помагайте-търся  дамска пижама от полар,предпочитам да е на фирма"Братя Гьокови",защото имам такава и е с мн добро качество.Давайте идеи за магазини,моля ви.

# 103
Момичета, много благодаря за инфото за Коледните сладки! Живея близо до Попимони и утре ще проверя, ще споделя тук.
Ще чакаме   bouquet
Проверих и потвърждавам - Цената е за 100 гр.-1.80 лв. Това са около 5-6 сладки в найлонови торбички. Изглеждат красиво оформени.

# 104
.:.Demi.:., много благодаря за инфото. Аз се интересувах от цена. А някой опитвал ли ги е как са на вкус? Двоумя се дали да купя готови или да правя меденки и да украсявам с марципана отгоре... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт