Къде в Пловдив??? - 28

• 59 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Ерин , разпали ми любопитството. Още повече, че все още се чудя къде да спретна февруари месец рождения ден на каката.      Thinking

Благодаря за интереса. Отваряме средата на март месец, ако луната е в добра фаза Wink
Мол Пловдив. Ще има достатъчно реклама /билбордове, сайт, радио/ - така че ще се чуе.

# 106
.....
 Организираме си фирмен тийм билдинг във вашия прекрасен град с 2 нощувки, като искаме вечерите да сме някъде навън, в заведения тип bar&dinner, където да вечеряме и след това да останем да се забавляваме! Препоръчаха ми Мармалад, разгледах им сайта говорих с Управителя, на снимките ми хареса!
 Вие може ли да ми препоръчате, заведения от подобен тип, където да изкараме две незабравими вечери в Пловдив?
Благодаря предварително!  bouquet

Sisko*
, "Мармалад" е заведение в което се организират предимно тинейджърски купони. За фирмени мероприятия може да видиш в бар "VOG", "Вижън", "Екстриим". В ресторант "Гребеца", също се получават добри мероприятия - съчетание на добра кухня, добро обслужване, а dj Здравко, създава невероятно настроение, влиза под кожата на всяка компания и е гаранция за приятно изкарване. Peace

# 107
Момичета, препоръчайте ми моля добър зъболекар, по възможност в района на Кършияка.  Praynig
Аз да си подновя въпроса, може все някой да се включи с предложение...

# 108
И аз да попитам за Коледните сладки на Попимони - с поръчка ли са или веднага на място може да се купува? Работят ли в неделя, тук виждам, че Да http://citybonk.com/spots/popimoni/1215

# 109
  • Пловдив
Къде е Tania's Bakery?

# 110
Такаааа,хайде и аз тук с проблем!Търсим си място,на което да заведем децата и да има Дядо Коледа,който да им даде някакви малко подаръчета и да се снимаме с него!Около 5 деца сме,около 2 годишни!

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 10:11 от Liliq_Zlatna

# 111
МИналата година в МОл галерия имаше един дядо КОледа,разхождаше се насам-натам.Вероятно с подобна цел.Сподели ,ако намерите Simple Smile

Момичета,напомням,че този уйкенд е базара на ДБМ на последния етаж на МОЛ-Пловдив .Да ги подкрепим  Hug

# 112
# 113
# 114
Момичета, препоръчайте ми моля добър зъболекар, по възможност в района на Кършияка.  Praynig
Аз да си подновя въпроса, може все някой да се включи с предложение...
аз съм много доволна от изидент - имат си всичко- рентген и т.н. + много добри специалисти. Била съм при различни зъболекарки и винаги съм оставала доволна. Работят със здравната каса.

# 115
Такаааа,хайде и аз тук с проблем!Търсим си място,на което да заведем децата и да има Дядо Коледа,който да им даде някакви малко подаръчета и да се снимаме с него!Около 5 деца сме,около 2 годишни!

Мол Пловдив има коледна сцена до коста кафе, след 20ти всеки ден ще има дядо коледа, сладки за децата, игри и тн т. На сцената дядото ще бъде в трон, както и има кутия за писма до него

# 116
Eрин,супер,много ти благодаря за инфото,значи ще ги заведем там!  bouquet

# 117
  • Пловдив
Добър зъболекар мога да препоръчам в Кючука- д-р Лидия Стоянова и дъщеря и . Кабинета и се намира близо до Събота пазар. Ако те устройва като място пиши ми на лични ще дам телефон. Работи по ЗК , цените са и доста прилични и работи качествено.

# 118
  • Пловдив
Къде в МОЛ Пловдив има стая за кърмене???

# 119
  • Пловдив
Къде в МОЛ Пловдив има стая за кърмене???
Трябва да е означено че има , следи табелките и ще ги намериш.
Аз съм ползвала стаите в Мол Галерия доста пъти, там в една от тях е оборудвано всичко с стоки на Чиполино - повивалник, столче, много е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт