Къде в Пловдив??? - 28

• 59 813
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • plovdiv
Някой да ми препоръча добър хомеопат за деца, на който може да се разчита-тоест вдига си телефона като има нещо спешно и си следи състоянието на пациентите, а не просто взема пари за един преглед като са болни децата....

Ще съм много благодарна ако споделите, знам, че тук всичко знаете:)
Бих ти препоръчала д-р Хубенова, звъняла съм по всяко време и винаги е откликвала Peace

# 241
Момичета,базара на ДБМ в МОЛ-Пловдив има продължение този четвъртък и петък,от 17 ч.

# 242
Трапезица, сигурно ли е това, че вчера се разкарвах до МОЛ-а заради публикация, че ще има базар, а нямаше нищо.

# 243
  • Пловдив
Трапезица, сигурно ли е това, че вчера се разкарвах до МОЛ-а заради публикация, че ще има базар, а нямаше нищо.

това инфо е от 2009г, това е новата страница за базара https://www.facebook.com/events/306612949366147/

този четвъртък /22,12  и петък /23,12 ще сме там от 17 до 20ч, така че ако имате възможност и желание заповядайте  Hug

# 244
Къде мога да занеса едно кожено яке за боядисване?
п..с. изключвам тези които се намират преди тунела много време трябва да се чака при тях
някъде другаде да ми препоръчате
На гърба на Симфония има химическо чистене Refresh, там също и боядисват! Дано съм ти помогнала!

# 245
  • Пловдив
Къде мога да намеря  изкуствена елха с бели връхчето на прилична цена, също така и орнаменти? имаме за тази коледа елха, ама искам нова стига да е на далавера.
В Лекси на Гранда.

# 246
това инфо е от 2009г, това е новата страница за базара https://www.facebook.com/events/306612949366147/
този четвъртък /22,12  и петък /23,12 ще сме там от 17 до 20ч, така че ако имате възможност и желание заповядайте  Hug
violenza, благодаря за отговора. Разбрах, че за всяка година явно правят отделни страници. Въобще не съм обърнала внимание, видях само датите и отидох  Laughing Добре поне че ще има продължение и ще мога да се включа.

# 247
  • Пловдив
Търся момичешка жилетка, за 5 г., с цип, без разни героии и шарании, възможно най-изчистена, топла и дебеличка. Къде бихте ме насочили за по-голям избор? И на Брийз блузки също ме интересуват, магазин, в който има по-голямо зареждане? Благодаря   bouquet

# 248
  • Пловдив
Някой да има инфо за детски ботуши 35 и 36 номер и горе долу на нормални цени. Вчера гледах едни по 79,99999999999, но за 2 бр и за 2-3 месеца не ми се дават 180 лв.

# 249
В Мечо пух няма ли?

# 250
  • Пловдив

Нямам идея къде е ................ newsm78

# 251
  • Пловдив
В Мат Стар имаше не лоши моделчета, но за тези номера не съм гледала.

# 252
  • Пловдив
В Мат Стар имаше не лоши моделчета, но за тези номера не съм гледала.

Няма номера, там гледах - основно от там им купувам, но сега няма.

# 253

Нямам идея къде е ................ newsm78

Бул Н. Вапцаров 55 А се води,чакай да потърся телефона на жената,да питаш ,преди да се разходиш.Пускам го на ЛС Peace

# 254
Момичета , къде мога да намеря хубави мъжки комплекти шал и шапка ... Имам да купувам още подаръци за Коледа и никакво време .. Трябва да вляза в магазина, да избера и да си тръгна .... Благодаря предварително  Hug

Общи условия

Активация на акаунт