Къде в Пловдив??? - 28

• 59 781
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
С нея съм се срещала няколко пъти и съм с прекрасни впечатления.
И може би защото съм с граждански произход дори няма да забележа или разпозная опитите на някой да скрие негражданския си такъв Peace.

Права си, аз също не позволявам някой да си избива комплексите на мен и никога копче не ми е казала, даже веднъж бях объркала деня и след редовните коментари как не била длъжна и тн т, ни прие, но всеки път ми ставаше тъжно как унижаваше хората преди и след нас, без изключение. И то най-смачканите хорица... Що на мен не ми се направи на отворена, веднага ще я сложа на място, не че ще разбере какво й говоря.

# 286
На Лекси също има банкомат, но на Лукойл може би ще е по-близо, щото е от другата страна Laughing Зависи къде ти трябва (в това не е малко и да пресечеш една улица, хихи) Simple Smile

Вера - малко офф, но тези дни и аз съм в потрес от психо пушачите - в една аптека наблизо една от фармацевтките, докато е на работа, или пък просто минава (нейна си е аптеката), пуши и вътре смърди на бар Sick И явно на никого не му прави впечатление, щом си е тяхна собственост, какво значение има дали ще се пуши вътре или не Tired

Якета като от снимката - точно в тези цветове не съм виждала (в Ню Йоркър в Мола, имаше страхотни якенца на Фишбоун, такъв модел почти, намалени на около 40лв., в ярко розово и ярко лилаво, но са късички до дупето горе долу, а не са дълги), но като модел, в черно предимно, има почти навсякъде...

# 287
Stef ,благодаря за отговора.Не искам черно,искам да е нещо ярко,но и моделчето на тези много ми харесва..яката,ръкавите като камбанка.Тези от снимката са на Бенетон, питах в магазина им в Мола,но казаха че никога не са имали такива  Cry Ще погледна и в Ню Йоркър,мерси   bouquet

# 288
Момичета, някакви идеи къде бих могла да намеря гумени боти?  Rolling Eyes

# 289
За боти не съм сигурна, но ботуши гумени, шарени с мотиви, съм виждала в магазините на Булдозер и Рънърс. А боти също би трябвало да има.

# 290
Момичета, търся такъв модел чанта - тип куфар, но малка, спортна...Утрепах се да търся, не намирам...Или кажете къде мога да видя по-голямо разнообразие от чанти (защото нямам възможност да обиколя няколко района, трябва ми да е на едно място...)
1, 2

# 291
Хубави, изчистени, ниски ботуши, да са и ниски като дължина - горе-долу една педя под коляното... и да са на що-годе ниски цени. В мола, в Deichmann, има ли нещо хубаво?

# 292
Извинявам се, исках да напиша Л.С., а писах тук.

# 293
И аз се присъединявам към питането на .:.Stef.:. .

# 294
Момичета, търся такъв модел чанта - тип куфар, но малка, спортна...Утрепах се да търся, не намирам...Или кажете къде мога да видя по-голямо разнообразие от чанти (защото нямам възможност да обиколя няколко района, трябва ми да е на едно място...)
1, 2

Ако правилно те разбирам това са чанти тип спортни. Много хубави кожени такива има на Льо Кок Спортиф /тази форма и още 2 вида/, естествена кожа в магазина на Темпо Кежуъл в Мола. Да не те излъжа, но бяха цена нещо между 50 и 100 лв. В момента има промоция там - купуваш 2 неща, получаваш 3 /на Капа и Льо Кок Спортиф/. Техните чантички имат комплект сатенени маратонки в цвят и модел /и те са около 80 лв/...

# 295
Да, да, спортни са Simple Smile
Благодаря ти за информацията, ще проверя, май сам там не съм погледнала Crazy

# 296
  • Бг-мама
Спешно се търси костюм на Бен Тен , вече няма време за онлайн поръчка , така че ако някой е виждал някъде в Пловдив да сподели моля!! Praynig Praynig ooooh!

# 297
За чантите- нещо подобно на първия модел, мисля, че се водеше пътническа чанта, ако те устройва, съм виждала в онези малки магазинчета, тип гаражчета до сточна гара, отстрани на Хистерия- там продават всякакви чанти и куфари мисля. Може и там да провериш  Hug

# 298
Спешно се търси костюм на Бен Тен , вече няма време за онлайн поръчка , така че ако някой е виждал някъде в Пловдив да сподели моля!! Praynig Praynig ooooh!
В Бейбиленд съм виждала преди поне месец – имат си размери – към 13 лв бяха. Сега дали още имат newsm78

# 299
  • Бг-мама
Drozi , благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт