Къде в Пловдив??? - 28

• 59 807
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Бенджи, при кой ходиш сега?
Не държа да е с направление. Дъщеря ми е с бронхоспазъм и хрипове от 5 дена и лекарката й не иска да започне АБ без становище от алерголог.
Наистина ми е много спешно Praynig.
Давайте и други идеи Praynig.
Бях спокойна, че ще ни прегледа Евтимова и не съм мислила за резервен вариант.

# 271
  • Пловдив
Въпросът ми не е за тук,но много спешно ми трябва детски алерголог.
Става въпрос за утре сутринта, а д-р Евтимова е в болнични.
Някакви отзиви за д-р Бакалова?
Къде приема, с какво работно време?
Ще съм благодарна за всякаква информация.
Аз водя сина си при д-р Бакалова.... немога да кажа че съм доволна , наистина гледа на пациентите си като торба с пари както са ти писали вече. Работи всеки ден от 8-12ч. (имаше 1 ден следобяд).
тел: 0888346834 - не го вдига много много.
032/653868 това е телефона в кабинета вдига го сестрата.
Успех.
Когато аз избирах при кой алерголог да заведа сина си се чудех за д-р Бакалова и д-р Маркова (работи в Окръжна боница; чувала съм добри отзиви за нея)

# 272
  • Пловдив
Шайн, отдавна съм ги "отсвирила" всякакви доктори... Mr. Green
Тогава, заради нея, влязох в болница...натъпкаха ме с кво ли не..абе, ужас!  ooooh!
На следващата пролет при цъфтенето на цветя, треви и прочие, вече бях при хомеопат.
Не се стигна до пристъп....Следващата година - пак така....оттогава съм нямала никакви проблеми.

Та сега не ходя никъде. Ни при алерголог, ни при хомеопат.
От години.  Wink

# 273
Аз търся детска палатка или къщичка, но не от пластмасовите.
Преди седмица бяхме в Юск, но всички които видях изглеждат толкова паянтови, че аха да кихна и ще се разпаднат, а какво ще стане що ги награбят нежните детски ръчички.
Ако търсиш от този тип
http://www.bimbomaniabg.com/detska-igrachka/3103.html

ние имаме такава, която беше набутана в килера, но преди две-три седмици я изкарах. Голяма игра правят моиите двамата. Крият се вътре, "дзакат" през прозорчетата, даже малкия тази вечер я хващаше за напречната преграда, която е като праг на вратата и я вдигаше изключително горд от силата си Simple Smile
Приех като недостатък факта, че отворът на вратата е направен така, че се влиза с пълзене, а на малкото му е трудно да влиза така, та вдигнах отвора с ножицата. И понеже големите бяха скъсали едното прозорче от единия му край, та и там дооформях с ножицата, за да не виси като прани гащи.

Имаме и палатка цирк, но тя се сглобяваше по-трудно от тази къща.
И двете са ни подаръци обаче, та не знам от къде са купувани. Май в Хипо ги има.

# 274
  • Пловдив
В Мат Стар имаше не лоши моделчета, но за тези номера не съм гледала.

Няма номера, там гледах - основно от там им купувам, но сега няма.

В магазина на Булдозер на Главната, намира се мисля малко след Театъра и преди Каменица.

Благодаря, всичко е  ОК
Мат Стар имало и в Илиенци - 3 магазина и намерих точните номера и цветове........

Ерин, в Илиенци имаше костюми за джуджета общо взето размери от 2-6 год. За качеството и цени не съм гледала, но аз на такава лудница не издържам и побързах да излезна.

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 06:05 от did_tag

# 275
Костюмчетата от кофти плат и аз ги продавам, но ми се искаше нещо хубаво
В Мадъркеър е хубава рокличката, но е 70 лв и е с ританки отдолу, като дадеш още 15 лв за клинче и 7-8 за хубава шапка и отиде 100 лв... Това да не е бална рокля. Simple Smile

Благодаря, ще проверя в този английския магазин, ако ми остане време, защото още се разправям с Дядо Коледа и желанията на голямото.

За алерголог - аз също съм с лоши впечатления от Бакалова.
Но пък съм възмутена и от надменното и арогатно държание на Ефтимова. То само е нещастен опит да скрие негражданския си произход. То не е подвигане на вежди, то не коментари, абе няма такова инфантилно поведение. Единият път като бяхме там, преди нас излезнаха едни хора, понамирисваха, то не беше едно демонстративно отваряне на врати, едни коментари, хората я разбраха със сигурност... Абе всеки път при нея е някакво селско изпълнение. И сестрата и тя много отворена, видяла жабата, че подковават коня, вдигнала и тя крака... Много се радвам, че не се е налагало скоро да им гледам абсурдния стайлинг и изцепки скоро. hahaha

Иначе като търсих алерголог навремето познати доктори ми бяха препоръчали или нея или Маркова. Така че потърси Маркова ако искаш.

# 276
Благодаря на всички за отговорите  bouquet!
Д-р Маркова е в отпуска, д-р Бакалова директно ни отсвири - не знам дали тя или сестрата, но спешни случаи не премали. Оставям го без коментар.
За мое огромно щастие се оказа, че д-р Евтимова ще приключи записаните си пациенти, така че проблемът се реши .
С нея съм се срещала няколко пъти и съм с прекрасни впечатления.
И може би защото съм с граждански произход дори няма да забележа или разпозная опитите на някой да скрие негражданския си такъв Peace.

# 277
  • Пловдив
Аз знам за Метро. Много мои познати пътуват с тях, имат намаление на билетите ако си студент. Билетните им каси са на автогара Юг. Изключително доволни са всички от обслужване, качество и т.н  Peace
Иначе ето това намерих като контакти http://www.metrotourism.net/02/952-51-15/contact.html
Силно се надявам да съм помогнала  Hug
Благодаря! Simple Smile   bouquet

# 278
Търся си яке,нещо такова ми се иска http://www.multibrand.ru/news/2375/Reklamnaja_kampanija_osen_zim … ml?photo_id=10919
Да сте виждали някъде?

# 279
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да ми каже как се казва павилиона за вестници и списания в МОЛ-а? Дали е Inmedio, че ще ми пращат от София едно списание там и искам да съм сигурна за мястото.

# 280
В района на бившата "Мега Марина" в Смирненски къде има банкомат? Да е по-близичко, че в тоя сняг...  Laughing

# 281
Темата се е отколонила, но така или иначе аз си я харесвам такава широка и полезна. Та по повод алерголозите, ще си позволя да споделя, че бяхме при д-р Маркова за консултация за упойки. Не сме я ползвали при сериозен проблем за консултация, направихме тестовете. Но първото ми впечатление и асоцияция е, че в кабинета беше лесичарник от цигари. Докато ни консултираше, кутията с цигари й беше на бюрото. През цялото време очите ми там бяха. ooooh! За мен това е недопустимо за лекар, в болнично заведение, в кабинет в който се преглеждат предимно деца и то такива с алергични прояви.
Не мога да пропусна, че ни даде направления за всички необходими допълнителни консултации по каса.

Искрено искам да поздравя сладура, който засякохме снощи.  Close-mas:
Беше с червен кабриолет, украсен с коледни лампички и носеше коледна шапка. Много готин, страхотно настроение ни внесе! Дъщеря ми много му се радва.

В района на бившата "Мега Марина" в Смирненски къде има банкомат? Да е по-близичко, че в тоя сняг...  Laughing

На Лукойл няма ли?

# 282
  • Пловдив
На Лукойл няма ли?

Има!

# 283
На Лукойл няма ли?

Има!

Лукойл-а до спирката?
Е, много благодаря.   bouquet Понеже нямам кола и нямам работа на бензиностанциите...  Laughing

# 284
Момичета, някой може ли да ми каже как се казва павилиона за вестници и списания в МОЛ-а? Дали е Inmedio, че ще ми пращат от София едно списание там и искам да съм сигурна за мястото.

да, инмедио е
на мястото на джеф дьо бурж на партера

Общи условия

Активация на акаунт