Къде в Пловдив??? - 28

• 59 809
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
къде ще има качествени красиви рокли/екипи за коледно джудженце на 2 години, до 50 лв, освен в Мадъркеър?
Ерин, не знам дали са качествени и какви размери са, но като вървях преди няколко дни по Железарска, видях закачени разни коледни дрешки на витрината на едно магазинче с дрехи от Англия.  Като вървиш от Джумаята, в ляво в началото на една малка пресечка.

# 256
  • Пловдив Белащица
Да ми препоръчате салон, където да ми направят shellac и ако може и цена ориентировъчна. Моля  Praynig

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 15:54 от wassilena

# 257
  • Пловдив Белащица
За детски офталмолог съм много доволна и очарована от д-р Струменлиев в Хирургиите. Приема в Поликлиниката и работи със ЗК. Приемните часове са мисля от 8,30-12,30 и в Асеновград има кабинет доколкото разбрах. Много спокоен и добре се разбира с децата. Щом се разбират с на една приятелка "бяса". На нас ни се наложи и по-обстоен преглед на компютър, който направиха в офталмологичното отделение на Хирургиите.

# 258
Ооооооооо,д-р Струменлиев е любимият ни лекар Peace......мога само да го хваля.Приема в Хирургиите/долу в поликлиниката,очния кабинет е в дъното на коридора/, всеки работен ден преди обед.За Асеновград не му знам разписанието,но ако няко се интересува-давам тел.на ЛС.

# 259
В Мат Стар имаше не лоши моделчета, но за тези номера не съм гледала.

Няма номера, там гледах - основно от там им купувам, но сега няма.

В магазина на Булдозер на Главната, намира се мисля малко след Театъра и преди Каменица.

# 260
  • Пловдив
Момичета, а да знаете ателие или обущар може би  newsm78, където да поправят едно кожено яке- подмяна на цип и боядисване ?
Живея в Мараша, споделете моля, ако знаете в района   bouquet
Обущар има в първата пресечка вдясно след прелеза посока гребната.
В същата пресечка съм виждала и табела "шивач".

# 261
  • Пловдив
Може би въпросът ми не е съвсем за тук, но все пак... Simple Smile
Кои превозвачи пътуват от Пловдив до Истанбул? Интересуват ме сайтове, телефони, всичко, което можете да ми дадете като информация.

# 262
Момичета , къде мога да намеря хубави мъжки комплекти шал и шапка ... Имам да купувам още подаръци за Коледа и никакво време .. Трябва да вляза в магазина, да избера и да си тръгна .... Благодаря предварително  Hug
В подлеза на аптека Марица магазинче само за шалове и шапки - вероятно ще намериш нещо по вкуса си  Peace

# 263
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми къде мога да поръчам календари , може и онлайн, дори май го предпочитам .. Искам да направя календари със снимка на бебо   bouquet

# 264
Къде мога да намеря  изкуствена елха с бели връхчето на прилична цена, също така и орнаменти? имаме за тази коледа елха, ама искам нова стига да е на далавера.

Най-добрите цени са при производителя, ние преди няколко години отидохме в завода, който е в Раковски и там цените бяха чувствително по-ниски. Ето има сайта: http://www.kolednielhi.com/

Контакти: http://www.kolednielhi.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/

Те са единствените производители в България, хубави са им елхите:)

# 265
Въпросът ми не е за тук,но много спешно ми трябва детски алерголог.
Става въпрос за утре сутринта, а д-р Евтимова е в болнични.
Някакви отзиви за д-р Бакалова?
Къде приема, с какво работно време?
Ще съм благодарна за всякаква информация.

# 266
  • Пловдив
Аз търся детска палатка или къщичка, но не от пластмасовите.
Преди седмица бяхме в Юск, но всички които видях изглеждат толкова паянтови, че аха да кихна и ще се разпаднат, а какво ще стане що ги награбят нежните детски ръчички.

# 267
Може би въпросът ми не е съвсем за тук, но все пак... Simple Smile
Кои превозвачи пътуват от Пловдив до Истанбул? Интересуват ме сайтове, телефони, всичко, което можете да ми дадете като информация.

Аз знам за Метро. Много мои познати пътуват с тях, имат намаление на билетите ако си студент. Билетните им каси са на автогара Юг. Изключително доволни са всички от обслужване, качество и т.н  Peace
Иначе ето това намерих като контакти http://www.metrotourism.net/02/952-51-15/contact.html
Силно се надявам да съм помогнала  Hug

# 268
  • Пловдив
Не съм доволна от Бакалова. Гледа на пациента като на торба с пари.
Отказа да ме приеме с направление, бях бременна с малкия в петия месец, с астма...направих пристъп...Бях вече нейна пациентка. Обадих й се и тя ми каза, че може да ме приеме само на частно, щото часовете с направления й били свършили за десетина дни напред!  ooooh!
Еее, това преди 8г., ама едва ли се е променила...който няма нищо човешко, едва ли ще го придобие след време...

# 269
О,за Бакалова и аз мога да се изкажа,но ще съм съвсем деликатна-арогантна,самозабравена и комерсиална.За компетентност няма да коментирам,не съм специалист,но ще вметна,че изписа на детето ми,което нямаше годинка препарат(имуномодулатор),с доказателства за канцерогенен ефект и предписание да се използва само в краен случай при възрастни.Е,тя започна с него.
Спирам,че ми накипява.

Общи условия

Активация на акаунт