Къде в Пловдив??? - 28

• 59 781
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
тази година няма коледен базар в панаира

# 316
  • Пловдив
Момичета,къде могат да ми направят чаша със снимка на детенце?Трябва ми от утре за утре Laughing

Фотото в подлеза на Тримонциум!

# 317
  • Пловдив
Момичета,къде могат да ми направят чаша със снимка на детенце?Трябва ми от утре за утре Laughing
Фотото в подлеза на Тримонциум!
Даже ми е близо!Супер!Благодаря!

# 318
Здравейте! Благодаря за отговорите, днес бях в Джъмбо и Лекси, но нямаше от такъв вид метални форми. В Джъмбо имаше 3 форми по-големи /пластмасови/, та се отказах  Cry
ragazza84, миналата година купих от Пикадили в МОЛ-Пловдив. Страхотни, метални, направих меденки вчера по показаните тук модели на 100 грама сладки. Е, не станаха точно като техните, но за моите умения са супер.

# 319
  • Пловдив
Момичета, издирва се едно момче с умствена изостаналост, последно е видян вчера на гара Филипово, моля ако някой го забележи  да ми пише Praynig

http://prikachi.com/images/396/4183396n.jpg

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150449359116374&se … ype=1&theater 

# 320
Здравейте! Благодаря за отговорите, днес бях в Джъмбо и Лекси, но нямаше от такъв вид метални форми. В Джъмбо имаше 3 форми по-големи /пластмасови/, та се отказах  Cry Иначе за елхата, наистина в Лекси в Смирненски, е на хубава цена.
Вчера си купих точно от Джъмбо формички, които са метални и представляват 5 броя звездички с различна големина. Имаше и едни други пак метални, но миналата седмица си купих почти същите точно от новото "Лекси" . Те са  с различни форми - елха, сърце, луна, звезда и листо.  

# 321
Момичета, търся малка сурвачка - някой виждал ли е някъде?

Боже, дано момчето да се намери Praynig Praynig Praynig

# 322
  • Пловдив

Весела Коледа!

.:.Stef.:., пред ТЦ Гранд вчера имаше различни сурвачки.
Дано да се намери момчето и да е добре.

# 323
  • Пловдив
Момчето снощи е намерено  Grinning, копирам съобщението от фейсбук:

Късно снощи семейство от ЖК Тракия е разпознало Пешето и го е отвело в МВР! Огромно благодаря за съпричастността и човечността на тези мили хора!!!! Поклон! Щастлива Коледа!!!

# 324
  • пловдив

Честито Рождество!
Да сте живи и здрави и много щастливи!
Весела Коледа на всички!

# 325
По Коледа стават чудеса, вече се убедих Grinning Влезнах специално, за да погледна дали има новости покрай момчето...Олекна ми на душата. какво по-прекрасно от такава хубава новина в коледната нощ Hug

# 326
  • Пловдив
Честита Коледа!
Няма ли да има базар на ДБМ-миналата година страхотна сурвачка купихме,пък и други нещица...надявах се и тази година. Иначе по главната има сурвачки!

# 327
  • пловдив
Честита Коледа!
Няма ли да има базар на ДБМ-миналата година страхотна сурвачка купихме,пък и други нещица...надявах се и тази година. Иначе по главната има сурвачки!
Тани, съжалявам, че трябва да те разочаровам, но имаше базар... на 15,16,17,18 декември и по идея на момичетата и на колектива на МОЛа направихме и още два дена продължение този четвъртък и петък. Бях пуснала в темата инфо за базара, но явно не е било достатъчно  Embarassed  Дано догодина имфото е достатъчно и да няма разочаровани  Blush 
По Коледа стават чудеса, вече се убедих Grinning Влезнах специално, за да погледна дали има новости покрай момчето...Олекна ми на душата. какво по-прекрасно от такава хубава новина в коледната нощ Hug
Наистина е чудо .:.Stef.:.  почти бяхме загубили надежда.... прогнозите бяха за страшен студ... поради умственото му изоставяне момчето не може да се оправя самостоятелно.... трудно обяснява кои е , а от къде е ...почти невъзможно... желанието му да е в Асеновград при приятелите, с които е израстнал, правеше търсенето му още по трудно, защото явно се е качвал на всеки появил се рейс без да знае в коя посока отива.... риска да се качи и на влак и да отиде в още по далечна и неизвестна посока още повече усложняваше ситуацията, макар, че освен полицията бяха имформирани и всички пътнически фирми... 
Проблемите така са ни притиснали от всякъде, лошите новини се сипят от медии и вестници, пред очите ни прекалено често се натъкваме на бездушие.... и сред цялата тази пелена от тъмнина, когато проблесне светлинка, като постъпката на това семейство, което го е разпознало и отвело до районното , някак намирам сили да вярвам в Чудото - истинските Човеци, все още не са измрели!!!!!
Щастлива Коледа!

# 328
С удовлетворение чета за доброто стечение на събитията относно изгубеното дете. Praynig
Наистина, понякога на Коледа стават чудеса!
Нека е щастлива за всички!!!

# 329
Ани, няма по-голямо доказателство от вас, че истинските човеци не са измрели Simple Smile
Весела Коледа!

Общи условия

Активация на акаунт