Къде в Пловдив??? - 28

• 59 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,знам,че е коментирано вече,но да питам-Такси от точка до точка да ми кажете някое?

6188 европа
6665 елма
от точка до точка 3 лв, за сметка над 5 лв 20% отстъпка

# 346
Честито Рождество Христово! Да сте здрави!
Момичета, ако някой се е отървал от страшно обострен синузит без антибиотици, моля нека ми пише на лични. Много благодаря!  bouquetНе ми се ходи на хомеопат в момента, търся си някаква магия:)
Веднага ти казвам лек, защото и аз наскоро преминах през адски болки (от 8 години не се беше обаждал синузита ми) - Назодрен, скъп е - 35лв., но е най-доброто (след захаросания мед), което съм ползвала за лечение. Неприятно е и боли, но минава. В по-добре заредение аптеки можеш да го намериш.
Успех!!! Hug

# 347
  • Пловдив
Съществува ли още някое магазинче където продават памперси на бройка?Малкия всяка сутрин е опикан до гуша и ми писна вече а ползвам Pampers.Искам да изпробвам и др. марки.

# 348
Момичета,знам,че е коментирано вече,но да питам-Такси от точка до точка да ми кажете някое?

6188 европа
6665 елма
от точка до точка 3 лв, за сметка над 5 лв 20% отстъпка
Елма от точка до точка ли е  Thinking  Не съм съвсем убедена  newsm78

И какво е това над 5 лв отстъпка?Че каква ми е ползата да го викам,ако за сметка над 5 лв няма да ми е точково такси  newsm78
Сега чета ,че 9199 е истинско точково-3лв...но без Коматево,Прослав и Остромила  Peace Обаче били мизерни и просели  Laughing

Последна редакция: ср, 28 дек 2011, 11:02 от elfi4ka

# 349
Шелак е думичката, до сега се чудих за какво говорите Hug
http://dictionary.reference.com/browse/shellac

найс ту мийт ю, верно ще две съгласни го затварят и трябва да се чете шелак, ама ние все пак не сме от лондон и си го караме как си знаем. още повече че маникюристките едва ли са чували за транскрипцията, която показа. онзи ден една девойка в стара загора ме пита къдйе е магазина на дийчман, почти като версейс роклята на стрийптизьорки Simple Smile Simple Smile та и ние със шилака се наредихме

MiaMia, виж Стеф казва, че медът трябва да е захаросан, аз това не съм го спазвала, правила съм с обикновен мед, даже и на кафе като съм била от фалшивия мед за чай съм си слагала и пак е помагало, но ако захаросан е още по-добре, за сигурност използвай захаросан

# 350
малко не по темата, но дори в официалните клипчета на компанията го наричат "шилак".
Момичета, почнаха ли вече намаленията... Някой има ли инфо кога започват разпродажбите в манго?

# 351
малко не по темата, но дори в официалните клипчета на компанията го наричат "шилак".
Момичета, почнаха ли вече намаленията... Някой има ли инфо кога започват разпродажбите в манго?

манго има още от 26ти 50%
другата седмица според мен трябва да отиде на 70

# 352
В Манго голямото намаление откакто се помня, почва на 2-ри.

А, тези таксита от точка до точка, ако сметката ти е под 3лв, пак ли плащаш 3?

# 353
За такситата, ако е под 3 лв. плащаш по апарат, колкото ти показва.

# 354
Момичета,къде мога да намеря такава етажерка в Пловдив:http://mobbo-bg.com/index.php?show=p&sgid=28&pid=62094?

# 355
  • Пловдив Белащица
...
Ами аз не знам как се чете, но момичетата от темата за маникюр и лакове го пишат шилак за това и аз така.

# 356
Росита, такава етажерка видях в Мебелния магазин в Рум Тракия-Мебели Идея,
не беше скъпа, към 70-80 лв, но има поне 2 месеца от тогава.

# 357
  • София / Пловдив
....

манго има още от 26ти 50%
другата седмица според мен трябва да отиде на 70

Всичко ли става на 70% или само определени артикули?

# 358
Здравейте!
Къде мога да намеря голяма бамбукова дъска за рязане  Thinking Търся евтина...а не тези из Метро.
Моята я купувах от складовете на Брезовска от магазин за домашни потреби и струваше не повече от 2.50-3 лв....доста голяма 40/25 см ....но не ми се разкарва до там ,че ми е далеч.
Да сте виждали някъде другаде такива дъски из магазините за левче?

Ето така изглежда,само че не е на ивици,а е едноцветна и по-голяма от описаното:
http://www.suvenir.bg/%D0%94%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B7%D0%B … /item/16170/3750/

# 359
За последно да не спамим темата, идва от shell - шел - мида. Чете се шелАк, с ударение на А.  Hug

elfi4ka, виждала съм такива дъски в Мол Галерия, на 1я етаж, в магазин Рено..или както се казваше..за домашните потреби, веднага след ескалатор. Цените не си спомням как са.
Доволна ли си от тези дъски? По-добри ли са от обикновените дървени?

Общи условия

Активация на акаунт