Къде в Пловдив??? - 28

• 59 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Някой виждал ли е някъде да продават детски скиорски ръкавички с 5 пръста (за 5 годишно дете) и термочорапогащници пак за 5 год. дете?

# 361
  • Пловдив
Термочорапогащници има в Илиенци  Peace

# 362
Росита, такава етажерка видях в Мебелния магазин в Рум Тракия-Мебели Идея,
не беше скъпа, към 70-80 лв, но има поне 2 месеца от тогава.
благодаря,ще проверя:)

# 363
За последно да не спамим темата, идва от shell - шел - мида. Чете се шелАк, с ударение на А.  Hug

elfi4ka, виждала съм такива дъски в Мол Галерия, на 1я етаж, в магазин Рено..или както се казваше..за домашните потреби, веднага след ескалатор. Цените не си спомням как са.
Доволна ли си от тези дъски? По-добри ли са от обикновените дървени?

bouquet В Рино ми е идеално  Hug

Не,не са по-добри от дървените  Laughing Но аз дървена на такава цена за такава големина не съм виждала  Laughing Иначе и тази си е абсолютно ок.Побърквам я от ползване.Но за 3 години  вече е изкривена от едната страна и раздута по средата между двете снадки  Crazy Та искам новичка,че тази ми е грозна.Иначе си става  Peace

# 364
Хубав и евтин хотел?  Grinning

# 365
....

манго има още от 26ти 50%
другата седмица според мен трябва да отиде на 70

Всичко ли става на 70% или само определени артикули?

всичко където е останало
нещо обаче този сезон куца работата
лятото имаше много по-яки неща
миналата година също
сега единствено едни шлифери хващат окото ама са по 100 лв намалени, извинявам се но аз от Кастел Романо си взех за тези пари на Гес същия модел, същия цвят, но в пъти по-хубав. Кое е по-отгоре Манго или Гес?

# 366
....

манго има още от 26ти 50%
другата седмица според мен трябва да отиде на 70

Всичко ли става на 70% или само определени артикули?

всичко където е останало
нещо обаче този сезон куца работата
лятото имаше много по-яки неща
миналата година също
сега единствено едни шлифери хващат окото ама са по 100 лв намалени, извинявам се но аз от Кастел Романо си взех за тези пари на Гес същия модел, същия цвят, но в пъти по-хубав. Кое е по-отгоре Манго или Гес?
Ех, Кастел Романо, два куфара дрехи примъкнах от там последния път, и исках още...За жалост тук скоро няма да пазаруваме така. Не ги разбирам нашите вносители, производители, търговци, защо не се получава, и на нормални и на намалени цени, все едно - или е прекалено скъпо, или няма какво да си купиш.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 08:00 от Емстерс

# 367
  • София / Пловдив
Мда, рядко виждам истински намаления  Confused

# 368
  • до Пловдив
препоръчайте ми фото в което може да направим календари А3 с малкия
но не от тези масовите еднолистни които ги има на всякъде.
благодаря ви

# 369
Ех, Кастел Романо, два куфара дрехи примъкнах от там последния път, и исках още...За жалост тук скоро няма да пазаруваме така. Не ги разбирам нашите вносители, производители, търговци, защо не се получава, и на нормални и на намалени цени, все едно - или е прекалено скъпо, или няма какво да си купиш.

малко офф топик, но последно
оправдават се с малкия пазар и малките отстъпки, които се получават
и аз така се блъскам с отстъпките за балоните - отстъпките са ми смешни и това било щото за цялата страна се взимало колкото за един магазин в предградие в Лондон.
което си е истина, истина си е, какво да им кажа... поне успявам да държа същите цени /не по-скъпи/ както си е по света.

# 370
В Бенетон има ли ве4е някакво намаление ?

# 371
  • Пловдив
Дайте идея къде да гледам за класически модел дам.дънки Rolling Eyes След като не намерих с италиански джоб...
Па може и да хвана някво намаление... Mr. Green
Мерси! Peace

# 372
  • Пловдив
Приличен евтин хотел без закуска е Челси - намира се близо до кръстовището на Мария Луиза и Петко Д. Петков.

# 373
Кошница за пикник по това време къде може да има?
Май гледах в техномаркет миналия месец, но не съм сигурна. Не държа да е с порцеланови чинии.

# 374
В Бенетон има ли ве4е някакво намаление ?

Има,но на определени неща,в момента намалението е 30%  Peace
Мисля,че след Новата година е по-голямото намаление  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт