Къде в Пловдив??? - 28

• 59 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Някой да даде отзиви за ресторант Рандеву 2 в Тракия? Има ли такива, които са го посещавали? Как е кухнята и какви са цените?

# 421
  • Пловдив
Как се казваше частната детска кухня която се намира на събота пазара?А има ли такава която да работи поне в събота?

# 422
Първа Лъжичка работи със сигурност в Събота!За много години момичета!  bouquet

# 423
  • Пловдив
"Първа лъжичка" работят и в събота.Ние си поръчваме двойно меню за събота и така имаме за почивните дни.

# 424
така е, аз затова писах за сторето. Навремето имаше много Равенсбургер в един магазин на главната на втория етаж (до Годзила). Същите имаха магазин и на Брезовско. Обаче какви бяха, какви са сега, има ли ги...

e, това са комсед, де Crazy
там им беше магазина като имаха в пловдив, после на брезовска имаха около 3 години склад
сега склада им е из катакомбите на рогошко шосе
ще си отворят магазин /строят го/ в пловдив и тогава ще може да се гледа
щото в склада всичко е по кашони и не се разбира кой какъв е и за какво се бори
аз ходя до софия и от магазина им разглеждам асортимента, защото тук е мисия невъзможна
ориентирай се по пазаруване онлайн както са те посъветвали профитата в пъзелите  Peace

# 425
търся кърпичка за лице /детска, за детска градина/ с мини маус

преди купувах от софия едни пакетирани, като пресовани, на различни дисни герои за момчето ми, но магазинът е на фалит и ги нямат... да сте виждали някъде този тип? в джъмбо дали има?

# 426
  • София
търся кърпичка за лице /детска, за детска градина/ с мини маус

преди купувах от софия едни пакетирани, като пресовани, на различни дисни герои за момчето ми, но магазинът е на фалит и ги нямат... да сте виждали някъде този тип? в джъмбо дали има?

Трябва да има в Джъмбо. Последно и аз в тях се бях загледала, но търсих за момче и не съм обърнала внимание дали има точно Мини Маус Simple Smile

# 427
Как се казваше частната детска кухня която се намира на събота пазара?А има ли такава която да работи поне в събота?
казва се Пълно коремче

# 428
За много години!
Момичета, ще ми обясните ли къде е кабинетът на д-р Христо Петров, УНГ. Виждам му адреса, но не мога да се ориентирам, а следобед трябва да сме там... Praynig

# 429
  • Пловдив
За много години!
Момичета, ще ми обясните ли къде е кабинетът на д-р Христо Петров, УНГ. Виждам му адреса, но не мога да се ориентирам, а следобед трябва да сме там... Praynig

Точно до входа на Байкал/бюрото за карти/ на ъгъла има табела с червени букви и стрелка Peace

После ми сподели на ЛС кок е минал прегледа,моля! Wink

# 430
Точно до входа на Байкал/бюрото за карти/ на ъгъла има табела с червени букви и стрелка Peace

После ми сподели на ЛС кок е минал прегледа,моля! Wink
Благодаря ти! ОК!

# 431
Здравейте!Аз днес с едно по-странно питане...
Улицата ни е северна и  в моемнта е гладка и заледена  като стъкло,колоте едва излизат,съответно никога не съм виждала да се почиства,а за опесъчаване да не  говорим.Някакви идеи към кого  да се обърна и как да се свържа по телефон или  направо да нахлуя в общината,ако успея да стигна до там? #Cussing out

# 432
  • София / Пловдив
.............Някакви идеи към кого  да се обърна и как да се свържа по телефон ..............

ОП "Чистота" Пловдив - тел.за сигнали на граждани 032/ 67 58 17.

# 433
Благодаря ! Звънях,но за жалост никой не вдига.Ще продължавам  да настоявам

# 434
Момичета,къде има избор на кутии за съхранение.Нещо от този тип:http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=62&pid=53973?Може и онлайн магазин.Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт