Къде в Пловдив??? - 28

• 59 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Търся хубава  дъска за гладене на сносна цена.

# 466
  • Пловдив
Ха дано да е скоро, ама като гледам как съм закотвена у дома с двете, едната във ваканция, а другата по подразбиране вечно с мен.    Laughing   Ако идем семейно скоро на там, ще влезна да проуча

# 467
Да знаете къде мога да намеря бамбук на пръчки 2-3см дебели?
Не съм срещала по строителните магазини, а все някъде трябва да ги има  Mr. Green
нещо такова http://www.baronbg.com/main.php?module=product&object=catego … mp;prd_cat_id=130
Бамбукови пръчки имаше в Практикер, поне лятото оттам купих. Имаше и в Бриколаж също, доста дебели, но малък избор, бяха 2-3 бройки не знам дали в момента има.

# 468
  • Пловдив
Спално лельо с принцеси и с Мечо Пух, вече два пъти пускат в Лидл на много приятната цена от 35 лева или някъде в този порядък. Но без долен чаршаф, но дори и да го купиш отделно, цената пак е добра, пък и хасето е много меко и приятно. Иначе това си е запазена марка на Дисни и съответно си е калкулирано в цената.  Mr. Green Не може да се намери във вид на плат, за да го ушиеш сама или пък в квартален детски магазин. Може да провериш в "Елитна мода" на главната срещу халите, в магазин на ТАС, или в Beauty Home на "Железарска", но се приготви за цени около 100 лева.  Peace

TAC

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 16:36 от razel_dazel

# 469
Момичета, моля за помощ :

1 - къде мога да намеря гъши дроб за приготвяне на скара (без МЕТРО, там проверих, но първо е много скъп и второ е почти готов за консумация)
2 - къде мога да си намеря тиранти за дънки, панталони
3 - и ако някой скоро е виждал панталони/клинове имитация на кожа, да свирка

bouquet

# 470
  • Майничка
...
...

Само тук мога да се включа - в магазините за колани и ръкавиц в Халите и в Гранда - Арт нещо бяха.

# 471
Бельо с принцесите на Дисни( Пепеляшка, Бел и Аврора) имаше преди време в Карфур, миналата година го бяха пуснали много евтино. Без чаршаф, качеството е много добро.
Виж там, може пак да имат нещо. Иначе със сигурност има в магазинчето за спално бельо срещу Триумф, до Новотела - beauty home май се казва.

1 - къде мога да намеря гъши дроб за приготвяне на скара (без МЕТРО, там проверих, но първо е много скъп и второ е почти готов за консумация)

Ние си купуваме директно от човек, изнасящ продукцията си за чужбина. Ако те интересува, пиши на лични.

# 472
Данини в Кичука махнаха ли го?
Да, няма го вече магазина на "Данини" в Кичука, за което аз лично много съжалявам. Нямам представа къде са се преместили, ако случайно разбереш, моля те да споделиш.

Мисля,че го мернах срещу Триумфа хранителния до Новотела,там в поредицата от магазинчета под кооперациите.

# 473
  • Пловдив
... Иначе това си е запазена марка на Дисни и съответно си е калкулирано в цената.  Mr. Green Не може да се намери във вид на плат, за да го ушиеш сама или пък в квартален детски магазин.

TAC

Майка ми уши за малката малко преди да се роди чаршафчета за детската кошара с Мечо Пух и още един комплект с патето Яки. Плата е купуван от Пловдив, но от къде не знам. Пролетта на 2010 година. Та мисълта ми е, че се продават все пак такива платове.  Peace

# 474
  • Пловдив
Аз търсих преди време, но се оказа че няма такъв десен плат, но сега като се замислям приятели подариха спално чувалче на дъщеря ми: жълто и точно с мечо пух, тигъра....и другите герои, което ме навежда на мисълта, че лицензите в България са малко измислена работа.  Laughing Аз търся безуспешно резедаво хасе или долен чаршаф в такъв цвят вече три месеца за един немски спален комплект, но не искам да е хавлиен с ластик и не мога да намеря. Доста е свито производството явно. Но с повече усърдие може и да се намери плат с Мечо Пух, но няма да е в същото разположение на героите като на оригиналните комплекти. На нашето чувалче безразборно са разпръснати героите, но пак изглежда добре.  Laughing

# 475
razel_dazel, в Глорията няма ли? Знам, че имат едноцветни с ластик долни
чаршафи (не са хавлиени). Аз днес поръчах от Мони текстил долни чаршафи
с ластик (ранфорс), но като им гледам сайта нямат в резеда. В Карфур също може да има.

# 476

3 - и ако някой скоро е виждал панталони/клинове имитация на кожа, да свирка

bouquet

тиранти - теранова
тези уникални клинове ги има навсякъде по марките - страдивариус /където ги има/, сигурна съм, че и теранова имат, защото мернах две лелки на пробните се кипреха с тези клинчета да карат нова година...

# 477
има една българска марка - роксима дрийм /май в пловдив имат само в галерията вече/ - те имат дисни много серии и не е лошо качеството
тач в мол пловдив също имат и тяхното качество и десени на детските е ненадминато, дори бюти хоум не се доближават до тях по този параграф

# 478

...
bouquet

На лс. мога да ти пратя координати на приятели, които произвеждат и изнасят гъши дроб за Франция - и не е евтин.
По важно е дали ти се получава , защото аз нееднократно съм пробвала на скара безуспешно. Остъргвам го от скарата и не става за сервиране. Много е мазен и крехък. Изисква специална технология на приготвяне.
Последният път много добре се получи в чугунен тиган. Peace

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 00:52 от meri 68

# 479
  • Пловдив
Да знаете къде мога да намеря бамбук на пръчки 2-3см дебели?
Не съм срещала по строителните магазини, а все някъде трябва да ги има  Mr. Green
нещо такова http://www.baronbg.com/main.php?module=product&object=catego … mp;prd_cat_id=130
Бамбукови пръчки имаше в Практикер, поне лятото оттам купих. Имаше и в Бриколаж също, доста дебели, но малък избор, бяха 2-3 бройки не знам дали в момента има.
Благодаря, ще проверя като минавам.
А може ли ориентир къде да ги търся в градински сектор или при дървените профили?

Общи условия

Активация на акаунт