Къде в Пловдив??? - 28

• 59 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
gargamela, Ерин ... благодаря за идеите.
dunaika, meri 68 ще Ви звънна за координати ако мъжо се престраши да пробва да приготви гъши дроб на скара.

# 481
Данини в Кичука махнаха ли го?
Да, няма го вече магазина на "Данини" в Кичука, за което аз лично много съжалявам. Нямам представа къде са се преместили, ако случайно разбереш, моля те да споделиш.

Мисля,че го мернах срещу Триумфа хранителния до Новотела,там в поредицата от магазинчета под кооперациите.

Вчера минавах и магазина на Хр.Данов са развалили.

Срещу Триумф не е ли магазинчето на ЕТЕРЕ?

# 482
Tandonova, благодаря за темата!  bouquet

# 483
  • Пловдив
Tandonova, благодаря за темата!  bouquet

Моля,има и друга/съседната/ за въпроси... Peace

# 484
Може ли някой да ми помогне с телефон на Теранова в МОЛ Пловдив, за да звънна първо да питам, а да не се разкарвам напразно.
Ерин ?

# 485
Срещу Триумф не е ли магазинчето на ЕТЕРЕ?

От доста време е Данини. Етере затвориха преди година може би.

# 486
  • Пловдив
Здравейте, издирвам  фирма за трансфер от Пловдив до летището в Истанбул на 6 човека с багаж. Някой ако може да ми помогне ще съм благодарна  Hug

# 487
Здравейте, издирвам  фирма за трансфер от Пловдив до летището в Истанбул на 6 човека с багаж. Някой ако може да ми помогне ще съм благодарна  Hug

Най-удобно е с автобусните линии Плодив-Истанбул на "Метро", "Авар", "Хънтър". Тръгват от автогара Юг и пристигат на автогарата в Истанбул в точно определен час. От автогарата до летището се стига за 15 минути с метрото.
Метростанциите са в самата автогара и съответно в летището. Голямо удобство е. Ако желаеш по-подробна информация - на лични. Peace

# 488
  • Пловдив
Някой скоро да е срещал/купувал Ескимо Кидс Rolling Eyes че нещо са спрели вноса и...е кът?

# 489
  • Пловдив
Може ли някой да ми помогне с телефон на Теранова в МОЛ Пловдив, за да звънна първо да питам, а да не се разкарвам напразно.
Ерин ?

032 250 081

# 490
Елфитка, и аз на този звънях, но оператор ми казва, че съм набрала несъществуващ номер.  newsm78

# 491
  • София
Някой скоро да е срещал/купувал Ескимо Кидс Rolling Eyes че нещо са спрели вноса и...е кът?

Преди 2-3 месеца позната ми каза, че се е убила да го търси в Пловдив и никъде не е намерила. В крайна сметка го е поръчала на близък във Варна и от там се е снабдила.

# 492
Търся козметичка, която да прави хубава кола маска (интим), на приемлива цена, за предпочитане в Смирненски. Решила съм старата да я сменям, че вече не ми харесва как работи, пък и започна да взима по-скъпо.
≾_Smile_≿, има добра козметичка срещу бившата Мега Марина. Работи перфектно и на много добри цени, но трябва да си записваш винаги час преди да отидеш, че е затрупана.

# 493
  • Пловдив
има една българска марка - роксима дрийм /май в пловдив имат само в галерията вече/ - те имат дисни много серии и не е лошо качеството
тач в мол пловдив също имат и тяхното качество и десени на детските е ненадминато, дори бюти хоум не се доближават до тях по този параграф

Еееее, браво бе, Ерин, точно за тях говорих вчера, но ми бягаше някъде името.

# 494
Търся козметичка, която да прави хубава кола маска (интим), на приемлива цена, за предпочитане в Смирненски. Решила съм старата да я сменям, че вече не ми харесва как работи, пък и започна да взима по-скъпо.
≾_Smile_≿, има добра козметичка срещу бившата Мега Марина. Работи перфектно и на много добри цени, но трябва да си записваш винаги час преди да отидеш, че е затрупана.

А, на "Мега Марина" по ме устройва, защото почти всеки ден минавам оттам.  Peace
Да, сетих се, има козметичен салон, не съм се сещала да проверя там... а и преди това исках да поразпитам дали сте доволни. Щом я препоръчваш... Благодаря!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт