Къде в Пловдив??? - 28

• 59 655
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Благодаря и аз за отговорите момичета! Хубав ден ! Simple Smile

# 511
Здравейте  Simple Smile Искам да направя подарък на приятеля ми за именния му ден и се чудя къде в Пловдив мога да намеря магазин от който да купя плетена кошница. Съвсем обикновена кошница в която да сложа бутилка вино примерно и шоколади. Търсих цял ден в интернет информация обаче намирам само готови такива кошници, които да поръчам с доставка, обаче искам аз сама да си я направя. Благодаря ви предварително  Heart Eyes

В YUSK също имаше.

# 512
  • Пловдив
Днес на обяд в Лидл на "Пещерско шосе" имаше един комплект спално бельо с принцеси. Цена 39 лева. Другите бяха за момчета. Не знам по другите магазини дали няма да имат повече бройки и евентуално и Мечо Пух.  Laughing

# 513
  • Пловдив
Днес на обяд в Лидл на "Пещерско шосе" имаше един комплект спално бельо с принцеси. Цена 39 лева. Другите бяха за момчета. Не знам по другите магазини дали няма да имат повече бройки и евентуално и Мечо Пух.  Laughing

благодаря за инфото  Hug
без долен чаршаф са,нали?

иначе в роксима дрийм ги има-долен,горен,калъфка 64 лв /принцесите/ и 73 лв /мечо пух/

# 514
  • Пловдив

благодаря за инфото  Hug
без долен чаршаф са,нали?

иначе в роксима дрийм ги има-долен,горен,калъфка 64 лв /принцесите/ и 73 лв /мечо пух/

Днес нямах време да ги инспектирам Laughing Предполагам, че са без долен чаршаф, а цената е увеличена. Mr. Green

# 515
Lidl-ските са без долен чаршаф,със сигурност.

# 516
Здравейте, момичета Честита Нова Година на всички много успехи, здраве и сбъднати мечти Ви желая. bouquet

Имам няколко въпроса: Търся мъжки потници на достъни цени от памук? И ако някоя от вас знае къде е фирмения магазин на Чар Пловдив ще съм много благодарна? И последен въпрос от къде мога да си намеря бял памучен плат? Благодаря Ви предварително   Hug

Не знам дали е фирмен магазин на Чар, но е с тяхна стока - намира се до клиника Тримонциум, като тръгнеш от кръстовището със светофарите в посока Техническия, веднага първата пресечка вдясно, там се пада и един от входовете на клиниката. Вътре има и мъжки потници.

Благодаря, а може ли улица?  bouquet

# 517
kori_1 Крали Марко е улицата.

# 518
kori_1 Крали Марко е улицата.
Много благодаря.  bouquet

# 519
  • до Пловдив
къде в пловдив има голямо разнообразие на троянска керамика

# 520
Честита Нова Година!
Дами, нуждая се от съвет и се надявам да науча нещо повече тук от вас!Ще си купувам нова пералня.Бюджет до 700лв.Единствените критерии на които държа е да е с горно зареждане/мястото не ми позволява друг тип/ и да има кратка програма/старата ми пералня поддържаше 30 мин "лятна програма" от която бях много доволна.Вчера пообиколих 2-3 магазина и на първо четене нещата изглеждат така :  в единия магазин ми препоръчват  Електролукс  като най-качествени, но в другия пък предлагат и Канди за които едно време само мечтаехме...Моля ако някой има повече инфо по темата да сподели!Благодаря предварително на всички!

# 521
  • Майничка
къде в пловдив има голямо разнообразие на троянска керамика

В Стария град, в магазинчето непосредствено до входа на художествената галерия (бившата художествена гимназия). Има и една работилница - магазин, като тръгнеш от църквата "Св св. Константин и Елена", минеш през Хисар капия и веднага свиеш вдясно, покрай стената, но не зная дали работи в студа.

# 522
  • Пловдив
Честита Нова Година!
Дами, нуждая се от съвет и се надявам да науча нещо повече тук от вас!Ще си купувам нова пералня.Бюджет до 700лв.Единствените критерии на които държа е да е с горно зареждане/мястото не ми позволява друг тип/ и да има кратка програма/старата ми пералня поддържаше 30 мин "лятна програма" от която бях много доволна.Вчера пообиколих 2-3 магазина и на първо четене нещата изглеждат така :  в единия магазин ми препоръчват  Електролукс  като най-качествени, но в другия пък предлагат и Канди за които едно време само мечтаехме...Моля ако някой има повече инфо по темата да сподели!Благодаря предварително на всички!
Наскоро ремонтирахме пералнята и питах майстора каква марка би препоръчал, той също нахвали Електролукс, но също и Канди са му в топ 5. Но Бош е марката, която най-рядко се ремонтира.

# 523
Бош въобще не ми го препоръчаха защото бил много шумен...

# 524
Бош въобще не ми го препоръчаха защото бил много шумен...
Много шумен, колко да е шумен  Laughing
Почти всички съвременни перални поддържат ниво на шума до 60 дб, шумно става като започне да центрофугира, но със сигурност при всички, които си изброила, шумът е под 75 дб.
От основно значение е разпределението на прането в пералнята, т.е. колкото по-малко и по обемни са нещата, толкова по-трудно е на центрофугата да разпредели тежестта. А също важно е как е нивелирана пералнята  Peace
Препоръчвам бош  Wink
И още нещо - за мен колкото по-малко електроника има в техниката, толкова по-добре. Това е мое мнение, не ангажирам никой с него.

Общи условия

Активация на акаунт