Къде в Пловдив??? - 28

• 59 645
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Бош въобще не ми го препоръчаха защото бил много шумен...
Много шумен, колко да е шумен  Laughing
Почти всички съвременни перални поддържат ниво на шума до 60 дб, шумно става като започне да центрофугира, но със сигурност при всички, които си изброила, шумът е под 75 дб.
От основно значение е разпределението на прането в пералнята, т.е. колкото по-малко и по обемни са нещата, толкова по-трудно е на центрофугата да разпредели тежестта. А също важно е как е нивелирана пералнята  Peace
Препоръчвам бош  Wink
И още нещо - за мен колкото по-малко електроника има в техниката, толкова по-добре. Това е мое мнение, не ангажирам никой с него.
Честно казано съм на твоето мнение, все пак исках да чуя мнението ви защото "специалистите" в магазините малко ме плашат а и не винаги казват истината защото получават комисионни от продажбата на определени марки...

# 526
За пералня, потърси Шани, със сигурност ще те ориентира много адекватно какво е добро в тази цена.

# 527
  • Пловдив
Толкова пъти сте обсъждали темата за детски халати ама като не съм внимавала.....Та трябва ми детски халат от хубава материя(не от тези дето като избърша детето и половината халат му остава по тялото)няма значение от цената.

# 528
Момичета,видяхте ли това?Новината е от вчера,аз сега разбрах от новините.

Има ли в Пловдив подписка срещу шистовия газ,къде?

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 21:13 от Трапезица

# 529
  • о`майна лунна нощ е
Трапезица, благодаря ти за тази информация. Гледах новините вчера. Ще се разгледам из нас с какво мога да помогна. Предполагам сега ще ги пренаситят с дрехи и обувки, но съм сигурна, че ще имат нужда и от други неща.

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 21:25 от `ТуиГ

# 530
  • Пловдив
Толкова пъти сте обсъждали темата за детски халати ама като не съм внимавала.....Та трябва ми детски халат от хубава материя(не от тези дето като избърша детето и половината халат му остава по тялото)няма значение от цената.

На  Есприт са качествени, има ги в Технополиса до Домко, мисля че 60лв бяха:peace:

Има ли в Пловдив подписка срещу шистовия газ,къде?

Подписахме се преди две-три седмици, две момчета стояха на Главната, срещу бай Мильо пред чешмичката Peace

# 531
Бош въобще не ми го препоръчаха защото бил много шумен...

пералното ми е точно до спалнята
спя си и хич не ми пука
единственият, който беше възмутен от ситуацията е баба ми, защото нейната перла се чува през три стаи
и тя се убеди, че не се чува
единствено ме дразни сигнала, че е спряла
тъкмо заспя, унеса се и пиуу, пиууу, докато не стана да отворя и ми отиде спането...
това му е шума на боша

# 532
О, това вече е гадно. Същото прави моя глупав телефон като се зареди, такъв пронизителен сигнал издава, че си е свършил работата, че и умрял кон ще скочи при звука му. Не е необходимо да ставам да го изключвам, ама винаги ме буди. Няма ли начин да го изключиш този сигнал?

# 533
Момичета,търся подобен буркан за кафе-наклонен:

Някой виждал ли е такъв в района на Тракия или Мол Галерия?И да е на прилична цена,не повече от 6 лв  Thinking
И в този ред на мисли ми трябва и мерителна лъжица за кафе -8гр.-метална с плоско дъно,да става за натъпкване,от този тип:

# 534
  • Пловдив
Видях в брошурата на Кауфланд - конвекционална халогенна фурна и въпросът ми е: някои ползва ли такова чудо.......... Изглежда ми много удобно и практично, но се нуждая от инфо  Wink

# 535
  • Пловдив
Видях в брошурата на Кауфланд - конвекционална халогенна фурна и въпросът ми е: някои ползва ли такова чудо.......... Изглежда ми много удобно и практично, но се нуждая от инфо  Wink

аз имам

в началото много я ползвах,но сега отлежава.стават хубави картофите,тиквички.предимството е,че са диетични,защото са с малко мазнина.печените бутчета също са хубави.но много неща не стават като на другата фурна-иска си чалъм.трябва да се ползва,за да й се хване цаката.
примерно замразеното месо става по-добре от прясното.

# 536
Трапезица, благодаря ти за тази информация. Гледах новините вчера. Ще се разгледам из нас с какво мога да помогна. Предполагам сега ще ги пренаситят с дрехи и обувки, но съм сигурна, че ще имат нужда и от други неща.
Днес минах от там,мъжът ми каза,че са им занесли  дрешки,още не могат да се освестят хората,апартамента изглеждаше доста изгорял-от всички страни на етажа е излизал дим,предполагам,че вътре пораженията са големи. ПОпитах го от какво има нужда,явно установяват с какво разполагат.Не му беше удобно на човека,да каже,но предполагам,че най-добре е да се помогне със средства.Не знам до колко е актуален телефона им в по-горния линк,но адреса е верен.Дано се притекат повече хора,на всеки може да се случи,за жалост.Пък и в този студ е още по-трудно.

Violenca,дали има още някъде подписка ,изтървала съм

# 537
Днес минах от там,мъжът ми каза,че са им занесли  дрешки,още не могат да се освестят хората,апартамента изглеждаше доста изгорял-от всички страни на етажа е излизал дим,предполагам,че вътре пораженията са големи. ПОпитах го от какво има нужда,явно установяват с какво разполагат.Не му беше удобно на човека,да каже,но предполагам,че най-добре е да се помогне със средства.Не знам до колко е актуален телефона им в по-горния линк,но адреса е верен.Дано се притекат повече хора,на всеки може да се случи,за жалост.Пък и в този студ е още по-трудно.

Пострадалото семейство са приятели на мои приятели. Апартаментът се нуждае от спешен ремонт, до тухла ще се свали всичко и следва шпакловки, мазилки, боя, дограми, чак след това ще се мисли за мебели и т.н. Повече не знам, наистина дрехи лесно ще се подсигурят, ремонтът обаче е сложното и скъпото на този етап, за да може да заживеят там отново хората.

# 538
  • Пловдив

Ето какво пише в Марица за това семейство

http://www.marica.bg/show.php?id=73331

# 539
  • о`майна лунна нощ е
Имам чисто нова козметика удома /за коса и тяло/. Предполагам и малко съдове бих могла да отделя. Но си абсолютно права, че сега най-необходими са им парите. Не разбирам от строителни материали и е явно, че няма да мога да помъкна торбите с шпатловката, но все някой лев ще сложа в торбичката с другите неща.
Тази седмица съм без кола, но като се добера до нея, ще мина от там. Моля ви, ако имате някаква нова информация, да я споделяте тук.
Сърцето ми се сви като видях изгорялата до основи детска. Бог ги е запазил  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт