Къде в Пловдив??? - 28

• 59 626
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Момичета, едно предупреждение към жените шофьори в Пловдив, а и за всички всъщност:

http://news.ibox.bg/news/id_661316509

Ужас. На старата ми кола с даване на контакт, автоматично се заключваха вратите, което адски ме изнервяше.......А сега ще трябва да си напомням и да заключвам, че аз минавам по този маршрут често.....че и с детето на задната седалка.  Tired

# 586
  • о`майна лунна нощ е
Това съм си го представяла хиляди пъти сигурно  ooooh!
Предната ни кола беше с три врати. Винаги си хвърлях чантата на задната седалка, защото там няма как се бръкне с две движения - то няма врата за отваряне. Обаче сегашната ни кола е с 5 врати и това, което прилагам е, да си закопчая чантата с колана през дръжката й. Просто поставяйки го на мен, захващам и чантата.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 14:41 от `ТуиГ

# 587
  • Пловдив
да си закопчая чантата с колана през дръжката й. Просто поставайки го на мен, захващам и чантата.

и това е хитро
представих си крадеца как ти дърпа чантата,пухти и се ядосва,че нещо не става  Joy

# 588
  • Пловдив
току виж подал жалба срещу теб Simple SmileSimple SmileSimple Smile ,че не си осигурила подобаващи условия за кражба

# 589
  • Пловдив
да си закопчая чантата с колана през дръжката й. Просто поставайки го на мен, захващам и чантата.

и това е хитро
представих си крадеца как ти дърпа чантата,пухти и се ядосва,че нещо не става  Joy

А аз как вади нож и реже колана без проблем... Mr. Green Stop

# 590
Момичета, идея къде мога да намеря форма с падащи страни която се използва за направа на торта

# 591
  • София
Момичета, идея къде мога да намеря форма с падащи страни която се използва за направа на торта
Навсякъде, където има домашни потреби, моята е от Практикер например. Има различни размери и покритие.

# 592
  • о`майна лунна нощ е

и това е хитро
представих си крадеца как ти дърпа чантата,пухти и се ядосва,че нещо не става  Joy

А аз как вади нож и реже колана без проблем... Mr. Green Stop

Ох, то да не се случва, обаче отма съм му навряла фейса в скоростния лост.
... в случая центърът на тежестта му ще е доста изместен и сравнително лесно ще се справя с това. Има обаче голям проблем - в последствие ще се наложи да изпиша една кофа мастило в Районното /в което сама ще отида/, за да се обяснявам, как съм била в състояние неизбежна отбрана, а накрая той е с разбита физиономия. Готова съм да поема риска.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 17:16 от `ТуиГ

# 593
Портокали, зрели, сладки и сочни от къде? Небоядисани също. Този сезон каквото и да купуваме все киселее и имат сухи ципи.
А ми се ядат от онези, дето като почнеш да белиш и отишли 3 кила Laughing
След като изядохме доста ужасни портокали, тези дни си купуваме от една сергия на Събота пазара, малко е скрита но е около чешмете, две момчета продават  и имат подбрани плодове, цените са им написани на жълти картончета.
Дано те ориентирах

# 594
Снощи от Лекси такива портокали купих, по случайност...леле мале, идеше ми да изгризан и кората (за която обаче нямам инфо дали е "чиста" или пръскана) Laughing Страхотни бяха, от години не бях яла такива...

# 595
Снощи от Лекси такива портокали купих, по случайност...леле мале, идеше ми да изгризан и кората (за която обаче нямам инфо дали е "чиста" или пръскана) Laughing Страхотни бяха, от години не бях яла такива...

В "Лекси" предлагат доста добри стоки.

# 596
Портокали, зрели, сладки и сочни от къде? Небоядисани също. Този сезон каквото и да купуваме все киселее и имат сухи ципи.
След като изядохме доста ужасни портокали, тези дни си купуваме от една сергия на Събота пазара, малко е скрита но е около чешмете, две момчета продават  и имат подбрани плодове, цените са им написани на жълти картончета.
Дано те ориентирах

Момичета, от началото на януари в БГ се внасят само зимния сорт портокали, които са много сочни и сладки, за разлика от есенните, които са доста кисели и по-безвкусни.
Надявам, се че по магазините и пазарите вече са приключили със старите партиди и който се облизва за сладки и сочни портокали - сега е момента. Peace
За боята - преди да купиш потъркай малко на дланта. Почервенеели, значи някой се е погрижил допълнително да ги оцвети. Peace

# 597
Добър вечер дами, да знаете дали в тук има резврвни части за тази помпичка:
Електрическа помпа за кърма - Mini Electric™ Plus - Medela

Имам си я от какта, и ми се ще да й подменя частите, че са се захабили.

За портикалите, утре ще ходя до Събота пазара, да видя портокалите Crazy.

# 598
  • Пловдив
Дано те ориентирах

Момичета, от началото на януари в БГ се внасят само зимния сорт портокали, които са много сочни и сладки, за разлика от есенните, които са доста кисели и по-безвкусни.
Надявам, се че по магазините и пазарите вече са приключили със старите партиди и който се облизва за сладки и сочни портокали - сега е момента. Peace
За боята - преди да купиш потъркай малко на дланта. Почервенеели, значи някой се е погрижил допълнително да ги оцвети. Peace
аз пък в нета съм чела, че всички ги оцветяват или поне ако не са оцветени трябва да са зеелени- а аз зелени не съм виждала Simple Smile) ето извадка :

"Добро качество на портокалите не означава непременно ярък наситен оранжев цвят. Истината е, че повечето портокали, които купуваме са боядисани, за да придобият добър търговски вид. Зелените и петнисти портокали също може да са толкова добри на вкус и с перфектно качестно. Избирайте портокали, които имат опъната кора и тежат достатъчно за вида си. Ако един портокал ви се стори лек, то най-вероятно той е лишен от достатъчно сок. По правило по-малките по размер портокали са по-сочни. Можете да ги съхранявате в хладилники или на стайна температура. Най-добре е за тях да не ги увивате в нищо, а да имат свободен достъп с въздуха."

извинявам се за спам-а Simple Smile)

# 599
Тъкмо се бях примирила,че тоя сезон няма да ги бива портокалите.
Лекси и Събота пазара ще се претършуват  Wink.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт