Къде в Пловдив??? - 28

• 59 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Тъкмо се бях примирила,че тоя сезон няма да ги бива портокалите.
Лекси и Събота пазара ще се претършуват  Wink.
Благодаря!

Родителите ми бяха взели преди няколко седмици много хубави портокали - към 10кг., трябва да ги питам откъде и ще ти кажа.  Laughing

# 601
това с чантите не е ново въобще
даже имам чувството, че си е някой от махалата
било е преди 10 години, на пещерско към хирургиите имаше вляво хранителен магазин на братя мирчеви /сега е някакава втора употреба/ и отсреща имаше паркинг. беше си спряла колата, жената на предната седалка, чантата й отзад, мъжа й  в магазина и един мизерник отвори дръпна чантата и побягна, жената викна, излезна тръгна да бяга след него, тръгнах да бягам и аз с нея, ама къде ти, две жени ще настигнат, тоя беше над 2 метра висок. и до ден днешен му помня лицето... няма да се учудя ако е същия. от тогава - каквато и да е колата, заключвам и това е.

# 602
Снощи от Лекси такива портокали купих, по случайност...леле мале, идеше ми да изгризан и кората (за която обаче нямам инфо дали е "чиста" или пръскана) Laughing Страхотни бяха, от години не бях яла такива...

В "Лекси" предлагат доста добри стоки.
Имах приятна случка точно в Лекси навръх Нова година - 31.12. , не ми се разказва с подробности, но не всичките им стоки са "доста добри".

# 603
Малко отклонение, портокалите са си оранжеви, не се оцветяват (има и оцветени по нашите пазари от недобросъвестни търговци, но по-скоро им се засилва цвета, а не ги правят от зелени - оранжеви). Има и сорт, които са със зелена кора, зелено-жълта кора. Има и сорт, при който вътре са червени, има и сорт, който вътре са смесени, и оранжеви и червени жилки, има и сорт, при който вътре са зеленикави на цвят.
Не знам как се казват сортовете, но съм ги виждала и яла 3 години в Иран. Там имаше невероятно разнообразие от цитруси - сладки лимони- limushirin http://en.wikipedia.org/wiki/Citrus_limetta, различни сортове лайм, портокали, грейпфрути...Жалко че тук няма внос.
  chef

# 604
  • Пловдив
Добър вечер дами, да знаете дали в тук има резврвни части за тази помпичка:
Електрическа помпа за кърма - Mini Electric™ Plus - Medela

Вчера видях в "Касида" до "Селена" да продават резервни т.нар. мек накрайник и маркуч за Медела.Дори не бяха скъпи-върти ме се нещо около 5 и кусур за накрайника.

# 605
 Hug Hug Hug Hug Балли  Hug Hug Hug

Мерси, още днес следобед ще отида да проверя, само ми кажи какво е това "Касида", аптека или магазин?
Мерсии, мноого!!!!

# 606
  • Пловдив
Магазин "Касида". Намира се точно до клиника "Селена". От едната страна е "Лекси" от другата страна "Касида". Имат магазин и на кръстовището на "Виктор Юго" и "Густав Вайганд".  Peace

# 607
Момичета, в Тракия отново отварят филиала на детска градина Червената шапчица в блок 50 и някой /зад пощата на Тракия/. Направиха ремонт и сега на 1ви февруари ще я отварят. Набират се деца набор 2008, края на 2007 или началото на 2009 г. Документи се подават при директорката на "Червена шапчица", основната сграда, ето контакти: http://www.chervenata-shapchitsa.com/contact/%D0%9A%D0%BE%D0%BD% … D0%BA%D1%82%D0%B8

Моят голям син ходи в градината и съм супер доволна.
Надявам се да съм полезна за някой от вас:)

# 608
Здравейте, търся нещо подобно но по ниско в горната част за домашни чехли за зимата : Виждала съм, че носят подобни в студеното време в жилище. Благодаря предварително, ако някой може да ми отговори.  bouquet

# 609
  • Пловдив
Здравейте, търся нещо подобно но по ниско в горната част за домашни чехли за зимата : Виждала съм, че носят подобни в студеното време в жилище. Благодаря предварително, ако някой може да ми отговори.  bouquet

Провери в Дайхман. Имам спомен, че там съм виждала нещо подобно.

# 610
  • Пловдив
Търся предна вътрешна гума за Peg Perego GT3. Моля, ако някой е успял да намери вътрушна гума, която да е съвместима с този модел колички да сподели  Praynig
Минах през няколко вулканизатора, но на никой не му се занимава, а Вито де симоне /вносителят/ не продават само вътрешни гуми. Жената дори беше така любезна да ме уведоми, че ако си бях спукала задната, а не предната гума, щеше да ми струва само 60 лв ... ooooh!

# 611
  • Пловдив
Как така не им се занимава  Shocked Това им е работата. На нас точно на Цветница някой доброжелател ни беше спукал и двете гуми на колата с нож. Единственият работещ вулканизатор, който намерихме беше някъде до бензиностанцията на Петрол до Окръжна болница. Залепиха ни ги. Не знам точно къде се намира, мъжа и един приятел ходиха. Много разбрано момче работеше там. Иначе аз съм писала в темата за количките, че помпащите гуми са  ooooh! Аз редовно обикалях гребната база и има едни "бабини зъби" , трева, която от моите гуми едвам я вадех, така зверски се забиваше.....

# 612
  • Пловдив
avia,трудно,почти невъзможно е да намериш оригинални вътрешни гуми.За моето Куини слагахме вътрешна гума от детско колело.Те поне се продават свободно.Важно е размера да е същия,марката не е важна.Мъжът ми ги купуваше от търговиите,където продават колела.
Също намери друг гумаджия,който може да ти оправи гумата без да се купува нова вътрешна.Може и да кажеш,че ще платиш повече,за да се хване с твоята гума.Верно не им се занимава,защото колко да ти взема 1 лв ли-цитирам.

# 613
Здравейте, търся нещо подобно но по ниско в горната част за домашни чехли за зимата : Виждала съм, че носят подобни в студеното време в жилище. Благодаря предварително, ако някой може да ми отговори.  bouquet

Провери в Дайхман. Имам спомен, че там съм виждала нещо подобно.
Благодаря ще погледна, дано не са много скъпи.      bouquet

Видях, но цената ми идва висока: http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=2&category … p;product=1069064 Ако някой има идеи за по-ниска цена? Тряват ми за домашна употреба. Peace

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 16:28 от kori_1

# 614
  • Пловдив
Аз редовно обикалях гребната база и има едни "бабини зъби" , трева, която от моите гуми едвам я вадех, така зверски се забиваше.....
Абсолютно същия опит. В района на гребната имаше поне 2-3 гумаджийници, никога не са ни отказвали.

Общи условия

Активация на акаунт