А за огледалото Илияна също много се радва като се види, а от началото се стряскаше..
Искам да ви попитам вашите бебоци имат ли разтройство, Илиянка има обаждах се на докторката и тя ми каза, че имало вирус а и можело и да са и тръгнали зъбки..
и е пълна с белтъчини щом така бързо се идължава
Аз пък онзи ден, като зъзнех с Емо в НДК-то и едно куче ухапа едно момче, скъса му дънките чак. Мочето беше кротко, не се скара много, ама аз нямаше откъде да мина и отдалече му казах на дядката, че ако кучето скочи към количката и кучето и него ще убия на мига, така че да внимава и той си напрегна всички сили, ма го удържа (че то едно голямо куче, а той един хилав стар дядка, с треперещи ръце). Аз обожавам кучета, но ако ми нападне детето, знам как с един удар да го омаам.
ми той племенника ми е с 4-ка, верно, че е слабичък много, ама не му ли падат на Андрей, той е малък все пак
Иначе за администрацията в Перник си напълно права. Имам приятел, който има къща в Рударци и всичко свързано с нея, трябва в Перник да прави - е, всеки път ми разказва чудеса - във ВиК-то усмихнати и любезни и свършил работа за 10 минути, в общината, стоял 5 минути, всички данъци платил, че даже някаква супер любезна жена му беше дала някакви полезни съвети и й беше адски благодарен... ей такива работи... а в мойта община (Триадица - най-най-най- нусната софийска община), хем кмета на общината познавам и всеки път ми губят по два часа за елементарно нещо и си тръгвам не побесняла, а озверяла.
Представих си я с кръстосани крака и доволна физиономия. Емо пък докато суче не спира да рита. Няма такова ритане и мърдане, това дете има шило в дупето
, прав е Иво
Емо също се кефи на огледалото. Аз го питам къде е другото бебе и го карам да го пипне, а той се залива от смях и протяга ръчичка.
И друг път съм писала ,че от всичко предлагано на бг пазара за мен са най-добрите.Досега нямам пропуснал ,виж пампер-а мога да ги плюя цял ден-детето ми беше вечно мокро 
А пък за стриите ще се конкурираме 

Я ми драсни на лични:-)
,ох знам че не е смешно а даже страшно.........

Тези 70 см ме разбиха направо, браво на него

Дано няма реакции 

. Плаща си всичко, каквото трябва, а когато не е разрешено да се лови риба, даже се ядосва на хората, които нарушават забраната. Освен това рибата, която хваща, след това си я пуска обратно.
Запознахме Радина и Саричка, те си се похилиха, "поговориха" си на бебешки и въобще денят беше прекрасен 
От около 2 месеца, даже скоро може и на петица да минем
Ама моята девойка нали си е големичка.