Аз сега по време на ремонта, бях решила къде да боцна един телевизор в банята, че да гледам новини докато се къпя (аз също основно гледам новини и публицистични предавания и много малко филми - примерно д-р Хаус и комедии - Женени с деца, Двама мъже и половина или Приятели за хиляден път
Като ви чета, излиза че аз съм най-небрежна откъм хигиената на Емо
Аз някак не се притеснявам от мръсните му ръце, моите притеснения бяха и са други - да наддава нормално, че нали по време на бремеността все изоставаше, да е спокоен и щастлив, да не плаче, ей такива неща, а микробите не ме плашат. Ръцете му мия само, ако някой възрастен му ги е пипал. Иначе той като пипа разни играчки и предмети, не ги мия. Чесалките, които лапа, мия само с вода и бочко, не ги изварявам, защото са от био пластмаса, която не може да се изварява, че ще се разпаднат на първоначалния си продукт В къщи се мие с препаратите, с които винаги се е миело, с изключение на верото, което вече е бочко, не само за Емо, а за всичко. Баня и тоалетна се мият редовно с доместос.
Аз легнах да приспя Емо в 11 и заспах с него и сега се събудих наспала се

Играчките мия с вряла вода и мъъъничко Бочко. Изварявам бибероната залъгалка и единственото и шише, което ползваме за вода веднъж седмично. Иначе всеки ден ги мия с вряла вода. Бибероната и по няколко пъти на ден.
Единствено съжалявам, че не мога да слагам вътре шишетата и бибероните на Ади, но все ще го праживея. Ако знаете как се развиках в Техномаркет, но много ме ядосаха. Нямаше към който да се обърна, за да ми дадат повече инфо за конкретната миялна. Групичка продавачи си приказваха сладко и като ги попитах защо никой не ми обръща внимание, един от тях ми каза, че колегите му били заети, а в магазина нямаше никакви клиенти
И продължава да ми обеснява най-нагло, че нямало какво да направят, а аз се обърнах към него и изсъсках да не ми държи такъв тон
Бях побесняла! Момичето, което ме обслужи също се беше ядосало, защото колегите й се бяха пръснали и тя звъня по телефона да им се кара. Както и да е. Важното е, че утре ще ни докарат новата придобивка.
Най ми е омразно гладенето. Отегчавам се, особено като гладя ризи. Накрая търпението ми се изчерпва и претупвам набързо.
И сутрин вече се буди в 6ч. Преди поне издържаше до към 7ч., но и това време отмина. Поне не се буди през ноща. Пак е нещо