Много ще се радвам да се запознаем, а и да срещнем малките мъници, родени на една и съща дата...Момичета, аз също се чувствам доста изтощена и вечно недоспала. Макс беше с ужасни колики от 10-тия ден и три месеца постоянно се гушкахме и дондуркахме. В момента, в който свърши това чудо, започнаха зъбите. Долните два дори са се очертали във венеца. И тъй като не мога да го гледам как се мъчи, скимти и си изяжда ръцете, му давам Дентокинд от две седмици вече. С него нещата се поуспокойха доста, но пак има дни, в който много плаче и спи супер неспокойно

В дните, когато всичко е наред, няма от какво да се оплача - заспива към 20:00 - 20:30 и се събужда да яде в 2 и след това към 6, след което спим до 9. Така нямам търпение да се показват тези зъби вече...Дали ще има някаква пауза преди да започнат следващите???
Мамите с пораснали деца - как може да се познае кога зъбите вече са готови да избият?
. Чета , гледам филми , рисувам, абе доста неща. Ако направо си легна , някакси не ми стига деня, имим нужда от това време.
Ние се храним към 12.30ч и обикновено след това веднага излизаме.

Градинката пред Централна баня е много спокойна, чистичка и готина, може там. Другият вариант е онази малката градинка на ъгъла на Стамболийски и Ботев - тя също е доста поддържана и спретната, нищо че е малка. И третият вариант, който ми хрумва е ние с Бела да слезем в долната част на Витошка, при съдебнята палата и вие да се домъкнете там и да правим кръгчета по Витошка, че поне няма коли и е асфалт.