Най-секси актьор на 2011 за съфорумките

• 11 356
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Е как може вижте го колко е готин

Чар, стига, бе! Всеки си има предпочитания и харесвания, стига си навирала Роб!
Който го харесва, харесва, кой не - да цъка за друг.

# 151
Е как може вижте го колко е готин

Чар, стига, бе! Всеки си има предпочитания и харесвания, стига си навирала Роб!
Който го харесва, харесва, кой не - да цъка за друг.

Дубрe извиняфам съ  Wink ама пусто сърце нетрае
нещо различно от Роб

# 152
усещам че нящата стават нагласени затова махам възможността  за смяна на вота , нека най-добия да спечели smile3508[/b]
Разсипахме те от молби да изпълняваш желания, но ако може отново да върнеш тази  опция, все пак направи последните промени в списъка едва снощи, може някои гласаподавателки да не са имали време да ги видят и да реагират навреме.    bouquet

# 153
Аз например днес видях, че Дженсън е в анкетата и си промених вота. Няма да е честно да се премахне смяната. Все пак вие фенките на Робърт сте в конспирация от самото начало. Дайте шанс и на нас.  Rolling Eyes

# 154
Конспирация не няма такова нещо Peace всеки си избира на сърце , ок последно ще променя анкетата , но само до утре ще остава който иска да си смени вота , защото ако всеки започне да го променя когато реши няма да е интересено накрая.

# 155
  • на кого му пука
Засилила се бях за Иън ,но при тази представителна извадка в моята класация печелят Алекс О`лафлин и Дженсън.

# 156
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря за главните букви, не може баш стриптизьорът да е с малки  bouquet

# 157
И аз си дадох гласа , на мен лично много ме кефи  и Браян Краус въпреки , че е малко възрастен

# 158
Добро  утро на всички , премахнах двама от актьорите без глас с нови по вас избор и май се повтарям  ама да ме кажете , че съм лоша после-Няма го Даниел от Хари Потър и Шия от Транформърс
Ако махнеш  Адам Сандлър и Зак Ефрон,че по-вечето сме над 14десет годишни няма да имаш равна  Laughing

# 159
  • вятър в маслините, вятър над хребета
 Joy Joy Joy

# 160
Импалка, ти пък поне да беше казала "мец" в брит-темата, пък да водим преговори. Договорът-образец за наемане е там някъде, ако заявиш сериозни намерения, шти го изровя. Условията включват пеене на "Осанна" в моя чест по три пъти на ден и скубане на Мечока, наред с други. Си ли готова на всичко това?
“Meц” Joy .

# 161
  • София
Само не разбрах на базата на какво са избрани именно тези мъже. За мен лично има доста по, по, най, ама от гореизброените - Иън и Джерард. Wink Иначе в началото се засилих за Джош Дюамел, но после видях Джерард Бътлър, и смених. Whistling

Името на Татлъту е Къванч. Grinning

Впрочем, Зак Ефрон мен чак сега ме "озари" и взе да ми харесва - при все, че не съм 14-годишна. Е, не съм далеч от тази възраст, де, но и момчето вече почва да одъртява и възмъжава. Още две-три годинки, и съвсем ще вземе да ме впечатли. Flutter hahaha

# 162
Значи борбата се очертава между  Робърт, Иън и Дженсън. Дженсън беше добавен по-късно, а каква скорост набра Hug Трябва тоя мъж или да прекара една нощ с мен или да вземе да ми плаща за агитацията. Grinning Предпочитам първото...

# 163
Битката е само за 2рото място, бих казала.
Ама интересно, ако имаше една-единствена опция, дали Роберто щеше пак да има толкова много гласове.  Thinking

# 164
Битката е само за 2рото място, бих казала.
Ама интересно, ако имаше една-единствена опция, дали Роберто щеше пак да има толкова много гласове.  Thinking

Мне!  Peace

Сега се чудя дали да трия гласовете си, дали да ги подарявам, ще наддавате ли newsm53 едното ми цък беше за Роб, другото за Алекс О

Общи условия

Активация на акаунт