Най-секси актьор на 2011 за съфорумките

• 11 338
  • 305
  •   1
Отговори
# 165
Битката е само за 2рото място, бих казала.
Ама интересно, ако имаше една-единствена опция, дали Роберто щеше пак да има толкова много гласове.  Thinking

Мне!  Peace

Сега се чудя дали да трия гласовете си, дали да ги подарявам, ще наддавате ли newsm53 едното ми цък беше за Роб, другото за Алекс О
И ......предателка аз съм потресена отивам да скачам от терасата...............абе ние сме на първия етаж нема смисал  да цапам само асфалта Laughing

# 166
Данир, аз мисля да се откажа от гласа си за Алекс О' в полза на Дженсън все пак. Ти не се ли изкушаваш да направиш същото? Flutter

Просто не мога да понеса хъскито да бие тренера.

Ще си замажа очите на съвестта с това, че Алекс ще си го понося на аватара Heart Eyes

# 167
  • В средата на времето

Мараканските ти корени се обаждат Wink

# 168
И ......предателка аз съм потресена

Joy Joy Joy

Данир, аз мисля да се откажа от гласа си за Алекс О' в полза на Дженсън все пак. Ти не се ли изкушаваш да направиш същото? Flutter
Ще си замажа очите на съвестта с това, че Алекс ще си го понося на аватара Heart Eyes
Гледай сега, малко сметки ми трябват Joy Да предположим, че сменя вота си за Тренера, той ще дръпне пред Иън, но пък от друга страна, ще почне още повече да диша във врата на Роб. Така, че ще видя накъде ще духне вятъра и ще реша. Като ще има коалиции, нека така да бъде. Включвам се в играта.

Алекс...ще му се отблагодаря и ще му поискам прошка с едно, две, три ...лъскания на циферблата......... не е злопаметен той и ще го омилостивя.
Иначе аватара ти е супер. На кръста си има зашеметяващо тату.

# 169

Мараканските ти корени се обаждат Wink
hahaha hahaha hahaha

Ще ме прощава Брадли, но си взех гласа от него и го дадох на Джаред.

# 170
  • Ænima/Albuquerque
И аз му го отнех, Зло, дадох го на Матю.  hahaha

# 171
Е нищо де, ще го компенсираме  Mr. Green

# 172
Въх, аз защо не мога да гласувам втори път, м?

# 173
Ето затова според мен трябва да махна опцията за промяна на гласа, стават едни шуро-баджанащини , ама много сте вартяни значи , бързо сменяте мъжкото люде днеска тоя утре ония угодия няма Whistling

# 174
Въх, аз защо не мога да гласувам втори път, м?
Гласувала ли си преди това
Премахнах всички с 0 гласа или 1 започва епична битка с големите box

# 175
Гласувах само за един, а нали трябва да може да е за двама.

# 176
Гласувах само за един, а нали трябва да може да е за двама.
Отстрани(в дясно) до избриените има изтрий глас натисни го и пак  пробвай за всички въжи по два гласа

# 177
Чар, до кога може да се гласува?
На живот и смърт е! А довечера има неотложен ангажимент за около 2 часа. Да не пропусна епичната битка.

# 178

Отговорих ти.  Hug

Сига, първо да кажа, че ако някой на някого от изброените трябва да диша във врата то по-добре да е Дженсън на Роб или Роб на Дженсън, все тая, но Кокорлиньо - не! Де що има класация все Роб и Иън, ай аман вече.  Crossing Arms Ся, отивам да сменям гласове, че гласувах само веднъж. Кой има нужда от подкрепа?

# 179
На 01.01.2012 ще прекратя анкетата и който е първи ще го сложим на почетното място Най-секси  Blush

Общи условия

Активация на акаунт