Най-секси актьор на 2011 за съфорумките

• 11 337
  • 305
  •   1
Отговори
# 195
Е, това е авторска грешка, щото все пак не беше в готов вид от самото начало.
Не знам, всички нападнахме Чар с претенции за добавяне, малко се стресна момичето. Наистина, все пак трябваше предварително да осмисли номинираните. Както и да е. В един момент анкетирането излизе извън релси и настана алъш-вериша. Мое мнение.   Peace
Одеве написах, че и аз се включвам в играта.

# 196
Продавам глас! Хубав глас, силен. Глас продаваааам, даже два! Аааайде на гласоветееее!

# 197
Продавам глас! Хубав глас, силен. Глас продаваааам, даже два! Аааайде на гласоветееее!

Ти ли току-що изтри глас за Мечо ти?

# 198
  • Ænima/Albuquerque
Началник, айде за Гослинг.  Hug

# 199
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Неее, Гослинг си има, ай за Матю Flutter Flutter Flutter

# 200
  • гр.София-Красна поляна
Продавам черпак!Хубав, метален, здрав черпак.Черпак продааавам, даже два!Айдеееее на черпацитеееее! Mr. Green

# 201
На бас, че за Иън няма да продадеш!

# 202

Ти ли току-що изтри глас за Мечо ти?
Ти си била значи и аз гледам по-малко за Роб , разби ми сърцето  Cry
А никой не ми каза , защо му викате на Робко мечо

# 203
  • Варна
Чар, оставяй ги лудите да се налудуват  Mr. Green

Ти каквото можа - направи.  Whistling

# 204
Ама продавайте ги тия гласове! Не бъдете алчни. Освен Джнсън не виждам за кой друг да си подариш гласа. Неуспоримо е, че е адски сески. Робърт може да е всичко, ама секси не е! Той е един такъв нежен и светещ...

# 205
Мараканските ти корени се обаждат Wink
Не, бе, Изи, братската любов просто Flutter

Ще ме прощава Брадли, но си взех гласа от него и го дадох на Джаред.
А така, злато, не може да оставяме момчетата в труден момент Laughing

Малко агитация:

- He's the man! Grinning

# 206
Ама продавайте ги тия гласове! Не бъдете алчни. Освен Джнсън не виждам за кой друг да си подариш гласа. Неуспоримо е, че е адски сески. Робърт може да е всичко, ама секси не е! Той е един такъв нежен и светещ...
Свети само на слънце , аз ще си го гледам на тъмно Mr. Green
Ама беше як на Remember me  там не сияеше, аз съм на 100% готова да браня набора Crazy

Последна редакция: пт, 16 дек 2011, 17:09 от _Charmed_

# 207
Аз бях, щото за момента води неоспоримо, кво да го мисля.  Mr. Green

На бас, че за Иън няма да продадеш!

Праилно!  smile3532 И за братята няма да продам, щото си имат достатъчно, май. Изобщо сложни са нещата, ще трябва да допълня обявата. Пък ако някой почне да топи преднината, ще си резервирам един за милото.  Mr. Green

Чармд, обясненията за Мечо - в брита.

# 208
Девойки ,ако някоя не я мързи да направи анкета и за най-секси мома-актриса за 2011 ,ама да ги попресеем първо..........(мен ме мързи  Mr. Green)

# 209
И мен ме мързи.

Общи условия

Активация на акаунт