Януарските шкембоци, вече стават на бебоци! - тема №16

• 30 767
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Честита девойка на Ескито! Бързо възстановяване на мама,а малката Карина даежива и здрава и много красива!

Чакаме и снимков материал на всички принцеси до момента, че трябва да си избера снаха за моите юнаци  Mr. Green

Нахълтвам, но ще ми простите  Mr. Green Първо честито на Жени, да е жива и здрава Карина, мама бързо и лесно да се възстановява  Hug

Второ - търсете си други снахи, тази е резерве  Mr. Green

Леко раждане на който му предстои и весели празници на всички  Simple Smile

# 676
Здравейте. Съжалявам, че отдавна не  съм писала но чета. Виждам, че имаме много бебоци. Да са живи и здрави и щастливи.
Дъщеричката беше болна и се гледахме а и почнах с изпитите. Сега аз се разболях и то никак не добре хрема гърло лошото , че и кашлица и като кашлям ми се стяга корема направо ужас. Вече взех 3 изпита и съм  много  щастлива. Днес бях на жк и доки каза че нещо тоновете забързани но вторите бяха добри другото което каза че имам скъсена шийка и била много мека. Спомена за секцио на 03.01 сега на 30.12 пак ще ходя да види как е положението. През това време каза да почивам и лежа и нищо да не правя да мине и тази седмица, ама как да стане като така ме изненада с това 3, че се замислих, че не съм си приготвила нещата. А и малката ще си е вкъщи от утре до 9.01 че са сборна група но не в тяхната и няма да я пускам та не знам колко ще лежа че и тя си иска разходки. Иначе доста напоследък имам болки на моменти си мислех че това е деня ама се разминаваше.
Пожелавам Ви весело посрещане на бъдни вечер и щастлива Коледа нека само хубави моменти да има при всички и най вече здраве.

# 677
  • София
Честито на мама Жени. Пожелавам ви малката Карина да донесе много радост и усмивки в дома ви bouquet
Честито и на рожденичките днес.  bouquet
Много вкусни теми обсъждате. За трапезата утре ще се погрижим с майка ми, ще екпериментираме с накякви чушки пълнени с боб и увити в кори, както и ще си приготвим традицонните ястия. Днес най-накрая сколасах и омесих тестотото за коледните сладки и след малко ще ги пека, дано стават за ядене, че на мен сладките неща нещо не ми се получават много добре.

# 678
  • София
Честито и на мама Ескито за малката Карина  bouquet
И аз пък исках коледно джудже, ама след вчерашната консултацията шийката била маалко омекнала и лееко скъсена и нямало още да се раждаме Crossing Arms А как си бях харесала един елфски костюм за новородено в Next Grinning Върви с буйки със звънче и островърха шапчица Laughing
Свеки вчера дойде с наготвени манджи и на мен ми е един рахааат, няма да се занимавам с нищо  Crazy Ще сготвя нещо сладко ако ми скимне  Whistling
Качих във ФБ малко снимки на home made коледна украса ... то докато се сетя да снимам и тя увяхна. След изненадващо обзелия ме ентусиазъм всички ревнаха че и те искат и пишман станах от бране на 20 вида борове и шишарки, боядисване и оброкатване, люспене на кори и пр Crazy Ама това за сметка на готвенето, аз им казах че ако не сготвят ще ядат цветни шишарки (с брокат) и добре че бяха заплахите Crazy Само ме е яд че не щракнах произведенията дето сътворих за свеки и майка ми, те се получиха доста по-добре от тези дето снимах. Даже силно се изненадах че около София може да се открият толкова много видове иглолистни - направих венците с поне 7 вида.
Тити, в харабско има ли зима, че зимнина готвиш Mr. Green Ама то домашната лютеница си е жизнена необходимост на българина, добре че свеки донесе, отивам да мазна една филийка.

# 679
Препоръчвам лека разходка. Ако имаш швейцарска топка или от онези големите детски топки за скачане, можеш да седнеш и да правиш кръгови движения с таза.
Благодаря ти Ивап   bouquet

ЧРД на рожденичките ни bouquet
Нева браво на момчето, че е оздравяла  Heart Eyes
Трапезата май няма да ми се размине, мислех по-скромно да минем като няма да имаме тати, ама малката само върви подире ми и казва "мамо, трябва да сложим 7 ястия най-малко" и няма как утре ще ходя да пазарувам и ще се готви криво ляво. Тази вечер направих боба, а утре останалите неща, може би няма да правя сарми, ще ги оставя за НГ. Мама ще ме вземе по обяд, ще оставим малката в баба, да поиграе с братовчедите, а ние ще пазаруваме.

# 680
Добре дошла на малката Карина! Бързо възстановяване на мама Ескито!

Нямам никакво коледно настроение.

# 681
Нямам никакво коледно настроение.
Защо така ianajar?  Надявам се че всичко е наред! 

И аз не съм още на коледна вълна, но утре като започна да готвя може би ще премина в коледно настроение Simple Smile Което ми напомня че по бабини повелия, бременните жени не трябва да се занимават с много домакинска работа тези дни ... което звучи добре, но поне при мен няма да се избегне Simple Smile

Трябва да измисля менюто за утре ... Ако някой има хубава рецепта за содена питка, моля напишете я ... Аз последните няколко години все експериментирам с различни, но никоя не ми е харесала досега ...

На Коледа ще имаме едни приятели на гости и аз смятам да приготвя основно салати и десерти, а на тях да оставя основното ядене ...

Честито на мамите, които вече гушкат своите бебета Simple Smile Наистина момите много напират да се раждат, време е и за един кавалер да се появи  Wink

Аз започвам да работя - днес от 50 човека има може би 5 на работа, затова се надявам да успея да свърша доста неща Simple Smile
Лек ден!

# 682
  • Canada, ON
Да е жива и здрава малката Карина!

Ние до вчера нямахме грам сняг, а тази нощ - хоп - паднал около 1 милиметър, колкото за цвят. Канадците много се оплакват, че ще им е безснежна Коледата, а пък аз съм супер доволна, че не се налага (засега) да рина пъртини, нито да разривам колата.

По принцип усещанията са ми за раждане на термин - 24-ти януари или там някъде, на АГ-то набързо ми разруши представите. А инъче сънувах, че тръгвам да раждам в същия ден, в който и МАМА МЕЧКА Mr. Green.
Мaya, аз съм си избрала 10-ти, 12-ти или 15-ти. Честно казано до 24-ти не ми се чака. Ще видим какво обаче са си избрали малките бебоци Simple Smile.

Аз нали си имам мама в къщи, та съм оставила приготвянето на трапезата в нейните ръце. Но... тези меденки май и ние ще ги правим.

Пожелавам ви много усмивки и коледно настроение!
ianajar, стегни се Simple Smile !

# 683
Честита рожба на Ескито    bouquet
Страхотно, вече имаме поне по едно бебенце на ден в темата  Simple Smile

Janajar, пусни си малко коледни песнички от нета, запали лампичките на елхата и си обели една мандаринка за коледен аромат. При мен това действа  Laughing

Благодарение на вас, вече имам идея какво ще готвя утре за Бъдни вечер и за Коледа, сега ще правя списъка и довечера с ММ ще напазаруваме. Утре - кулинарен полуден за мен, дано да ми станат лозовите сърми, че досега никога не съм правила...

Ако не успея да се включа - момичета, желая ви уютно и вълшебно изкарване на двата празника    Hug

# 684
ЧЕСТИТО бебче и тук на Eskyto newsm30 Много радости да носи малката Карина на мама и тати.Вицдам че доста от вас момичета се подготвят за Коледните празници,аз като janajar нямам нещо настроение тази година,а това са ми любимите празници по принцип,може би напрежението ми е заради предстоящото събитие др.седмица.Лека вечер от мен момичета

# 685
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте мами и бебоци,честито на всички родили и успех на останалите,които чакат.Ние с нашата Габка и тати вече сме си в къщи готови да посрещнем празниците заедно.Весели празници на всички,ако не ви посетя скоро  Hug

# 686
  • Бургас
Кати, радвам се, че сте се прибрали за коледните празници и ще си се гушкате семейно с беборана Габи.А кърмите ли се с малката?Ти добре ли се чувстваш?
Весело посрещане на празниците!
И аз ще  бъда благодарна да споделите изпитана рецепта на содена питка.

# 687
Катиии, радвам се, че се включи и че сте дружно вече вкъщи с малката беболинка  Hug Надявам се да се включиш скоро пак с подробности около щастливото събитие и първите дни с Габи Heart Eyes
Весели празници!

# 688
  • UK
Да е честита бебка Карина  - какъв по-прекрасен Коледен подарък  Simple Smile

Мили момичета,
желая ви прекрасни Коледни и Новогодишни празници! Да сте здрави и благоденстващи през Новата година, вие и любимите ви хора! Утре е Бъдни вечер и от сърце ви желая Сбъдване, на която каквото й е на сърцето   bouquet

# 689
  • London,UK
 Привет!Виждам,че доста бебенца са се появили вече Simple Smile Честито на June, purple_butterfly, c-mira, turtle, mi_sy, katito0_yo, gecumka.  Ние вече сме на 16 дена. Засега  сме само на кърма и се надявам да продължаваме така.Наддаваме добре, качили сме около 500 грама.Единствения ни проблем засега е жълтеницата,все още сме доста жълтички.Това е от нас засега. Желая весели празници и здрави бебенца на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт