От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 585
  • 713
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, има ли инфо кога ще пристигне курс на СД - вече месец чакам ларедутска поръчка с тях  Rolling Eyes

провери ли профила си в сайта им, имаха курс на 27.12.2011, някои вече чакаме да ни пратят мейлите с дължимите суми за доставка  Peace

# 481
  • Пловдив
Здравейте, има ли инфо кога ще пристигне курс на СД - вече месец чакам ларедутска поръчка с тях  Rolling Eyes

провери ли профила си в сайта им, имаха курс на 27.12.2011, някои вече чакаме да ни пратят мейлите с дължимите суми за доставка  Peace

Да, проверих, пише, че поръчката е въведена от администратор на 26.12 , а поръчката е от 9.12 - не знам какво означава това - иначе има описано тегло

# 482
  • София
в история на поръчките, виж повече има информация, къде се намира Peace

# 483
 Crazy Crazy Ново 20 с поръчката от ИвРоше, която коментирам последните дни.
Ами в момента статуса в СД ми е, че нещото ми е в България  #Crazy  (едната поръчка, другата си стои със статус във Франция, но тя така или иначе се обработи и по-късно 1-2 дни, вероятно и тя ще е със същата съдба).
Интересното е, че при мен е под 1 кг и цената, която пише е под 3лв, така като го смятам са ми пресметнали грамажа, но не се учудвам кой знае колко, тъй като 2та пакета пък ще минат 2 кг и пак на грамаж ще смятат (в смисъл без закръгляне - точно).
Извод (дано съм права де) пратките са ми в Б-я, още се обработват, ама има шанс другата седмица да ги получа  Mr. Green
 #2gunfire а и после да се разправям с франсетата за липсите ми  #2gunfire

# 484
  • Пловдив
Мерси, момичета, сега видях - на 2 пакета е разделена и едното е в Бг, а другото е още във Фр-я - ужас просто  #Cussing out

# 485
  • София
змейковица, не се притеснявай още за пакета във Франция - те сега ги обработват, като нищо скоро ще се окаже, че и втория е в България  Peace

# 486
  • Варна
....................

Ох, явно сагата с ИР още продължава. Последно СД няма да приемат нови поръчки от тях ли?

# 487
  • София-Лагера
....................

Ох, явно сагата с ИР още продължава. Последно СД няма да приемат нови поръчки от тях ли?
И СД и Даниела.

# 488
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Пратките от курса ще могат да се вземат от офис 1 утре в работното време на фотото от 10 до 14 часа

# 489
 Хексе, не, не, имах предвид, това което и Дзвер е писала, все още обработват нещата, не ми се вижда да са получени двата пакета във Франция в един ден, а да не са качили 1ния на камиона за насам, просто още статуса не ми се е променил (така както и на Змейка)...просто ще си чакаме да се промени.
... Всъщност някой от вас получил ли е нещо он СД от този курс, който е тръгнал преди НГ  newsm78 Който щеше да се разпределя около 04.01  newsm78
п.п. Прочетох писаното от Дейзи  Hug
ясно..
ама по мои сметки 2 седмици СД съберат пратки, 1 седмица ги превозват и 1 седмица ги разпределя...
Мили хора, крайно време е вече да си поръчате подаръците за 8ми март, че да има шанс да ви дойдат!

# 490
  • Пловдив
Дзверче, дано си правя, много благодаря за помощта!

Като ви чета с проблемите със ИР почва да ме хваща параноята да не стане така и с Ларедута... Чудя се изобщо дали на това намаление да пускам нещо  Thinking

# 491
  • София
ама по мои сметки 2 седмици СД съберат пратки, 1 седмица ги превозват и 1 седмица ги разпределя...
Мили хора, крайно време е вече да си поръчате подаръците за 8ми март, че да има шанс да ви дойдат!
или най-добре да се появи трети превозвач... английските превозвачи що не искат да превозват и от Франция  newsm78

# 492
 Peace А късмет де!
Дзвер, според мен, а и не само, тъй като явно някъде сме го коментирали другаде, англ превозвачи ползват транспорт, който отива "пълен" (не знам как да го кажа) до Англия, т.е превозват от тук стоки за там и на връщане товарят нашите ... то едва ли до Франция нямаме превози, но явно никой не иска да заеме тази пазарна ниша и да не се о*ва в работата, която ще върши.  Tired

п.п. Това, което Змейка е писала по-горе за чуденето и и аз си го мислих...като вариант дори се замислих, ако видя тооолко изгодни, но и свестни неща от ЛР не си ли струва направо до тук да ги пусна, па нека платя една доставка, отколкото да се занимавам с превозвачите.
Лошото е, че тия все пускат по 1-2 интересни/намалени/свестни или друго и нагръмквах предни години сума излишъци, че да мина заветните 10Е, а сега не ми се ще да е така, особено като ще плащам и доставка и 20%  ooooh!

... все повече харесвам пазаруването от Англия  Flutter

п.п. 2
Божеееееее, Дзвер, аз за това хич и не се сетих, ами верно   ooooh! ooooh!
Само 1 склад, малко място в камиона и готово, пък и като е 2-3лв от Англия ,толкова и от Франция ще идва, дори ще са на далавера Wink
айде де, англ превозвачи, четете!!

# 493
  • София
да де, ама Франция нали им е на път от Англия към България  newsm78

а за намалението - аз вече май съм си решила - до БГ директно...

# 494
  • София
хайде на мейлите  newsm68 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт