От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 505
  • 713
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте момичета!
Извинявам се, че въпроса ми е малко тъпичък, но все не мога да разбера, къде да напиша името на превозвача (т.е. съответното лице), в полето на преном или ном и ако е в пренон, в ном моето ли да впиша?
п.с. Става въпрос за Ларедут
Предварително благодаря!

А превозвача кой е  ? newsm78
Smart

# 706
  • София
Здравейте момичета!
Извинявам се, че въпроса ми е малко тъпичък, но все не мога да разбера, къде да напиша името на превозвача (т.е. съответното лице), в полето на преном или ном и ако е в пренон, в ном моето ли да впиша?
п.с. Става въпрос за Ларедут
Предварително благодаря!

А превозвача кой е  ? newsm78
Smart

Nom: Имената на получателя на поръчката в България,независимо на чие име е акаунта -твоите две имена
Prenom:  Ivanka Valcheva
3 Rue D Aubure (улица,№)
67100 Strasbourg (пощенски код,град)
France (държава)
Телефон: 0633205918 (мобилен)

# 707
  • София
Благодаря ти Теди и аз така ги бях написала, но за всеки случай попитах, защото на разни места чета точно обратното.Simple Smile  bouquet

# 708
  • София
Благодаря ти Теди и аз така ги бях написала, но за всеки случай попитах, защото на разни места чета точно обратното.Simple Smile  bouquet

След като пуснеш поръчка и ти фактурират нещата трябва да се регистрираш при СД и да пуснеш заявка на поръчката.

http://smartdelivery.org/bg/kak_da.html

# 709
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Завършен не пише ли след като раздадат пратките?
И защо има втори курс от 27.12 в процес товарене?

Статус курс 27.12.2011 - 31.12.2011 - пристигал

Създаваме един курс със същата дата за пратки които не са описани в системата, но са налични в България.

Пратки Офис 1 -на място*
*ще бъдат налични в събота 7.01.2012 в офиса в Дружба2
Пратки Еконт - изпратени*
*ще бъдат предадени в събота 7.01.2012 на куриер
Пратки Български пощи - обработени*
*ще бъдат предадени в понеделник 9.01.2012 на куриер платените пратки и тези с наложен платеж
*платените пратки и тези с наложен платеж са предадени на служител на БП на 09.12.2012 в 17:00ч
*следващо изпращане ще се осъществи на 12.01.2012 - четъвъртък, ако до тази дата има все още неплатени поръчки, те ще се изпратят с наложен платеж.

# 710
  • София
Нова Тема

Позволявам си да пусна нова тема, защото тази не е актуална, спрямо новостите. Peace

# 711
Здравейте, момичета. Пуснах една поръчка от Ла редут, но явно сбърках адреса на доставка. Промених адреса на получателя само в данните за факттуриране, а в полето за данние за доставка оставих стария адрес на Франсето. Отгоре на това отметнах relais colis като начин на доставка. Моля Ви за съвет какво да направя, или поне какво да очаквам?

# 712
  • София
Здравейте, момичета. Пуснах една поръчка от Ла редут, но явно сбърках адреса на доставка. Промених адреса на получателя само в данните за факттуриране, а в полето за данние за доставка оставих стария адрес на Франсето. Отгоре на това отметнах relais colis като начин на доставка. Моля Ви за съвет какво да направя, или поне какво да очаквам?
Това е старата тема, има нова.  Peace
1. Адреса за фактуриране на поръчките винаги трябва да е българския!
2. В случая си пратила на стария адрес на превозвача, от там вече не се получават поръчки. Дори и да стигне до фирмата, те ще я върнат до сайта.
3. Изпратила си поръчката си в пункт в Лил, което даже е по-добре. Ще стои 10-ина дни там и ще я върнат в сайта. След като се върне в сайта, ЛР ще ти върнат парите.

# 713
Много благодаря за бързия отговор. Поуспокоих се от прочетеното, и пуснах поръчката наново (надявам се, този път всичко да е точно)

Общи условия

Активация на акаунт