От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 507
  • 713
  •   1
Отговори
# 675
  • Балчи-Варна
искат ми някъкъв телефон какво да пиша

# 676
  • В полето, под тепето.
Провозвачите са дали телефони- пишеш тях. Peace

# 677
Момичета,на Франсето трябва ли да изпращам формуляр за всяка направена поръчка, при положение, че съм вкарана в системата им и преди съм ги използвала?

# 678
Момичета,на Франсето трябва ли да изпращам формуляр за всяка направена поръчка, при положение, че съм вкарана в системата им и преди съм ги използвала?
Трябва да изпращаш за всяка поръчка заявка за доставка.Ето прочети тук
http://www.francetobg.net/bg/zajavi-dostavka/

# 679
# 680
  • София
Много съм разочарована от Смартделивъри!!!
Изключително лошо обслужване и организация!

Имам пратка , незнайно защо попаднала в спиъка NO NAME, а съм подала коректна заявка, че очаквам такава от Ив Роше!!!
Вчера още им сигнализирах с мейл, както изискват, днес се обаждах по телефона, за да благоволят все пак да си прочетат кореспонденцията и да вземат да ми изчислят каква сума дължа, за да се предвижи към мен тази пратка ...и НЕ И НЕ! Обещаха сутринта след разговора, че преди обяд ще имам информация за плащането, но уви, такова нямам още,...а и вече са си изключили телефона!!!
Яд ме е..., не стига че се мотае из складовете им от 23.12, ами и никакво адекватно отношение не получаваме! #2gunfire

..И аз се връщам при Франсето ...Смарта ме разочароваха тотално- въпреки "кризата"  с първите, все пак работят къде- къде по-организирано-когато нещата са нормални Wink

# 681
да, и аз се дразня от Смарт - 3 мейла - никакъв отговор!!!

# 682
За първи път смятам да ползвам превозвач. Та бихте ли ме посъветвали, кое е по-изгодно - по-голяма поръчка да бъде разделена на по-малки(имаше нещо за обема и кг), или да пускам една поръчка с много неща ?Благодаря предварително !

# 683
  • София
Една поръчка с много неща, ако са дрехи. Иначе, ако закъснее някоя, ще плащаш 2, че и 3 пъти доставка. Пък и няма кодове с подарък Wink

# 684
Момичета,присигна ли очаквания за 11.01   курс на Смарт Деливъри?

# 685
  • София
Няма инфо още.

# 686
А някой знае ли кога ще е първия курс на Франсето от новия адрес?

# 687
Аз правих поръчка през СД и не е имало кой да я приеме на адреса, съответно са я върнали и ми изпратиха ваучер. Приключих с тях!

Сега след като Франсето обявиха нов адрес, спретнах една поръчка със същите неща от върната пратка. Поръчката е от 6-ти и днес на 11-ти е доставена на новия адрес на Франсето. Дано скоро да имат курс, че не са обявили такъв за сега.

# 688
  • Варна
Курса на СД явно е пристигнал. В статуса на поръчката ми пише, че е в склад на СД... и на курса пише завършен.

# 689
  • Варна
Аз правих поръчка през СД и не е имало кой да я приеме на адреса, съответно са я върнали и ми изпратиха ваучер. Приключих с тях!

Сега след като Франсето обявиха нов адрес, спретнах една поръчка със същите неща от върната пратка. Поръчката е от 6-ти и днес на 11-ти е доставена на новия адрес на Франсето. Дано скоро да имат курс, че не са обявили такъв за сега.

Нали обявиха курсове всеки петък?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт