От Франция до България- превоз на покупките ни (10)

• 38 508
  • 713
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
Курса на СД явно е пристигнал. В статуса на поръчката ми пише, че е в склад на СД... и на курса пише завършен.

На кой курс пише завършен, че нещо не разбирам newsm78 Ето копирам:
Курс №    Планирана дата на тръгване    Статус
3    2011-12-27    Товарене
2    2012-01-06    Завършен
1    2011-12-27    Завършен

# 691
Да, знам, че са обявили курс всеки петък ... но официално не са го записали в раздела си с курсове и ме притеснява дали ще има такъв, при положение, че досега имат 10-тина пратки.

# 692
  • на брега
Курса на СД явно е пристигнал. В статуса на поръчката ми пише, че е в склад на СД... и на курса пише завършен.

На кой курс пише завършен, че нещо не разбирам newsm78 Ето копирам:
Курс №    Планирана дата на тръгване    Статус
3    2011-12-27    Товарене
2    2012-01-06    Завършен
1    2011-12-27    Завършен
От 6 януари - завършен. Имам три пакети с този курс, и при трите статуса е променен с надпис "в България"

# 693
  • Sofia
Завършен не пише ли след като раздадат пратките?
И защо има втори курс от 27.12 в процес товарене?

# 694
  • София
Първият курс на Francetobg  е предвиден за следващия четвъртък  - петък!   Party
http://www.francetobg.net/bg/kursovje/

Дано ларедутци са експедитивни и първите поръчки от намалението да успеят за него!  Rolling Eyes

# 695
  • София
Първият курс на Francetobg  е предвиден за следващия четвъртък  - петък!   Party

Дано ларедутци са експедитивни и първите поръчки от намалението да успеят за него!  Rolling Eyes
Дано, Ев!
Ще дам шанс на СД с 1,2 поръчки.....дано не се мотаят много.
Имам поръчка от Пиер Рикау, която би трябвало да е в този курс....ама явно не е Rolling Eyes

# 696

Дано, Ев!
Ще дам шанс на СД с 1,2 поръчки.....дано не се мотаят много.
Имам поръчка от Пиер Рикау, която би трябвало да е в този курс....ама явно не е Rolling Eyes
Много търпелива си явно, Мисис  Laughing

# 697
  • София
Ринги, от мързел, мила....от мързел Mr. Green
Редовните курсове на Франсето само ме блазнят....много. Някак, по- бързо действат Thinking

# 698
  • София
Аз пък си мисля, че от Рико който получил - получил... Дано да греша!  Confused

# 699
  • София
Аз пък си мисля, че от Рико който получил - получил... Дано да греша!  Confused
Ев, дано грешиш...с изтеглена сума съм, не ми се иска повторение на историята с ИР ooooh!
Ти, хубаво каза, че са от един клон с ИР, та поне не поръчах от Даниел Жувенанс...или както там се казва... ooooh!

# 700
  • София
Момичета, кой от посредниците може да се ползва за поръчка от сайт, който не приема бг карти?

# 701
  • Сандански
Момичета днес пуснах поръчка с Франсето и не знаех кога да им пусна заявката за доставка та звънях на тел. им всайта и ми казаха дори и да не е фактурирана мога да им изпратя № команде и в същото време бях писала и в Фейсбука и сега ми отговарят, да им пусна заявката като ми е на стъпка 4, а аз вече я пуснах заявката, а поръчката още е на стъпка 1  newsm78
И сега? ooooh!

# 702
  • София
Момичета днес пуснах поръчка с Франсето и не знаех кога да им пусна заявката за доставка та звънях на тел. им всайта и ми казаха дори и да не е фактурирана мога да им изпратя № команде и в същото време бях писала и в Фейсбука и сега ми отговарят, да им пусна заявката като ми е на стъпка 4, а аз вече я пуснах заявката, а поръчката още е на стъпка 1  newsm78
И сега? ooooh!

Всички чакаме да бъдем фактурирани от днес.

Няма страшно.Ще те фактурират.Следващият път ще изпращаш заявката по-късно като видиш ,че поръчката е на 4 стъпка. Peace

Взех си днес от пощата 5 поръчки от ИР.Еми - доволна съм от полученото ,въпреки ,че ми липсва дамският комплект Евиденс с 0 цена. Peace

# 703
  • София
Здравейте момичета!
Извинявам се, че въпроса ми е малко тъпичък, но все не мога да разбера, къде да напиша името на превозвача (т.е. съответното лице), в полето на преном или ном и ако е в пренон, в ном моето ли да впиша?
п.с. Става въпрос за Ларедут
Предварително благодаря!

# 704
  • София
Здравейте момичета!
Извинявам се, че въпроса ми е малко тъпичък, но все не мога да разбера, къде да напиша името на превозвача (т.е. съответното лице), в полето на преном или ном и ако е в пренон, в ном моето ли да впиша?
п.с. Става въпрос за Ларедут
Предварително благодаря!

А превозвача кой е  ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт