Автоимунен тиреоидит на Хашимото (22)

• 58 266
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • до една звездичка
...Другата седмица си записах час за д-р Емил Начев, въпреки че прочетох доста лоши мнения за него...

Олеееее, сакън! Naughty
Ще те изядат тука... Peace Wink

# 76
За кое, че съм си записала час при него, или за лошите мнения? Незнам просто си търся добър ендокринолог, че наскоро ми откриха проблемите и умирам от страх да не загубя отново бебчо.

# 77
  • В градината...
Ще те изядат, задето кориш светилото  Naughty

# 78
Ще те изядат, задето кориш светилото  Naughty

А не,  нищо лошо не казвам, просто споделям какво прочетох по форумите, аз нямам идея сега ще ходя за първи път, а си избрах него, защото видях че сте доволни, тука на първа страница  Simple Smile Hug

# 79
То за всеки лекар ще чуеш и хубави, и лоши отзиви. Важното е ти на кого ще имаш доверие.  Hug

# 80
  • София
...Другата седмица си записах час за д-р Емил Начев, въпреки че прочетох доста лоши мнения за него...

Олеееее, сакън! Naughty
Ще те изядат тука... Peace Wink
Mr. Green що бе,Начев не е зле,хич даже,справихме се с моята бременност най-накрая! Simple Smile
Малко е куку,ма то кой гений не е Mr. Green така де,странен е,човек не трябва да му се стряска просто.
уиииииии. к................./ -това е от малкия Grinning

# 81
  • София
Оная продължава да пише:
Цитат
Razbiram , çe vıe nervno , no kato vi minat pırvonaçalnite reakcii şte razberete , çe sım prava otnosno Haşimoto-to . Tirio toksikozata trovi postepenno i bavno , i kogato tupneş na zemyata nyama doktor na sveta koyto da tı pomogne ...izvinyavam se za gruboto ne medicinsko obyasnenie , no e ot opit .

темата е тук,ако иска някой от нас "обречените" да се включи:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=607078.msg20618762#msg20618762

# 82
Хи хи Магнитче, признавам си без бой, че снощи не издържах и се включих по темата, само забравих да я попитам  newsm78 тея 20 години от тук насетне ли, да си ги броя или съм някакво изключение от общата графа на "обречените"  Thinking  че съм ги минала отдавна тея години, 20-те де Mr. Green

# 83
  • В градината...
Дездемона, и аз това се чудех!

# 84
  • София
Момичета,весели празници ви желая,бъдете все така позитивни и нека вълшебството на Коледа направи всички ни по-добри.

# 85
  • бургас
Четох някъде из нета, че храни,които съдържат селен, влияят добре. Аз не съм ходила още на лекар, ама като прочетох симптомите- имам ги всички. Например домати и риба-тон съдържали селен. Пет дена се наливах с доматен сок и си купих консерва-риба тон, макар че не обичам риба. Преди това ми се спеше още от 20 часа. А сега- дали си внуших или има някакъв ефект- чак успях да гледам и Шоуто на Слави. Може ли да споделите опит за храненето? Благодаря предварително.

# 86
  • София
rajmonda, според мен ти е повлиял пласебо ефектът, което не е лошо де  Laughing
Доста момичета от темата споделихме, че нищо не ограничаваме откъм храни. Посъветвай се с доктора си  Peace

magnet_for_happiness, весели празници! Здраве за цялото семейство и целувки на малкото джудженце! Hug

# 87
Здравейте всички!!!

Весели и светли празници!!!!

Пиша малко притеснена. В 8-ми месец съм бременна, всеки месец си следя ТСХ и ФТ4, досега всичко беше повече от добре.
За пример - миналият месец
ТСХ -1,23, (0,27-4,2)
ФТ4 - 15,52 (12 - 22)

Вчера изледвах наново. Резултат:
TSH         0.61              (0.27 - 4.20)    
FT4         11.61            (12.0 - 22.0)

Дозата е една и съща - 125 еутирокс. Преди да си взема резултатите, влезнах при ендокринолога, да я питам за дозата на лекарството след като родя, че съм чела, че не е хубаво да е над 100. Каза ми че няма такова нещо, да си пия 125 еутирокс и да отида при нея при първа възможност.
Но сега ме притеснява това падане на ТСХ и ФТ4. Уж зависимостта между тях е обратнопропорционална, а тук и двете падат. И не е ли логично към края на бременността, ТСХ да се поувеличи леко.
Моля ви, дайте някакво мнение. Досега винаги съм изследвала хормона след изпитото хапченце, но вчера пих и хапчето за кръвно и тогава ме боднаха. Дали оказва влияние?  newsm78

# 88
  • София
Small Sun едва ли оказва влияние..не се притеснявай, екстра са ти така хормоните, моите също се носеха по сходен начин.

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 17:01 от magnet_for_happiness

# 89
  • Пловдив
Small Sun, според мен е вероятно лаб. резултат на ФТ4 да е объркан. Както Начев ми каза "Няма логика да пада и ТСХ и ФТ4 при прием на синтетичен хормон". При мен два поредни месеца перфектни резултати като през това време ТСХ леко си спадаше. И на третия месец ТСХ отново леко спаднало и ФТ4 изведнъж под минимума. Повторих в друга лаборатория и се оказа, че ФТ4 ми е по средата на границите и е супер.

Общи условия

Активация на акаунт