Астмата, информация, странични ефекти от лекарствата - тема 16

• 46 697
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив/София
Пиша това което знам от личния си опит.
Класическите хомеопати не лекуват симптома,а цялостната жизнена сила на организма,за тях е важна не болеста,а причинителите. Те провеждат обстойно интервю-около 2 часа и дават едно единствено лекарство на база индивидуални черти на човек,характер,страхове,цвят на коса,какво обичаш да ядеш и др.  - 2 неуспешни опита имаме,но не съм се отказала,вярвам че ще успея да намеря нашия човек.  Praynig
Боаронските хомеопати,лекуват симптомите,т.е. за зачервено гърло - от "А" по 3 пъти на ден,а от "Б" през ден по 5гранули. и разни схеми има.

Както казах водила съм я и при двата вида хомеопати,но явно не уцелих нещо,имаше промяна,но не трайна.

Rila,по едно и също време сме писали Simple Smile

# 361
  • В полите на Пирин планина
koon 1 месец е кратко време за приемане на Ефира. Трябва по-продължителен период на приемане с цел натрупване в организма и профилактика на спазмите. Малкият ми син пие вече 3-ти месец Сингулер, а месец преди това Ефира. Ефира-та не му понесе и затова му предписаха Сингулер на прахчета. Паралелно от средата на ноември приема Биозин за профилактика и мога да кажа, че два пъти е боледувал леко с хрема и кашлица, но без задълбочаване.

Аз достъп до хомеопат в провинцията нямам и трябва да караме по традиционните методи.

# 362
  • Пловдив/София
Lady Brinne , и аз знам че трябва да се пие по-дълго,но защо тази женица/докторката/ каза,че при нея явно няма ефект ... не знам  Thinking.
Всичко ще опитам,не мога да се примиря,не мога, яде ме отвътре... предполагам,че всички сме така  ooooh!

# 363
сега се връщаме от преглед при др. Захариева, останах много доволна от преглада, много внимателна, обясни ми всичко, каза че ако имаме нужда и съмнение винаги можем да се обадим и дори и да няма свободен час ще ми каже кога ще може да ни вмъкне и да чуе как е детето. нейното мнение е да не започваме фликсотида и така и ще направим.

# 364
Mili mami, imam edna mnogo golqma molba kum vsi4ki vas,za koeto predvaritelno vi blagodarq.Moeto detence e s astma i predi hodehme na pregledi pri d-r Kufardjieva. No sega ne znam kum kogo da se naso4a,i imaiki predvid ,4e sum ot provinciqta mi e mnogo truden izbora za dobur pulmolog.Posledniq put hodihme pri d-r Rai4eva,no ne ostanah mnogo o4arovana ot neiniq pregled, sravnqvaiki q s d-r Kufardjieva. A moje bi gre6a v precenkata si??????Odobrqvate li moq izbor i ako ne, mi predlojete pri koi lekar da hodq...Molq vi naso4ete me...BLAGODARQ

# 365
7777777 повечето тук ходехме при д-р Куфарджиева. Засега  аз избрах д-р Захариева,която е на нейно място,а и най-хубавото че пазят в базата данни лечението на д-р Куфарджиева,което ме изнанада приятно,защото като отидохме за пръв път жената беше изчела всичко за моето дете Peace.При нея не е наплив, скоро ходихме за трети път  и си записахме  час още за същия ден.Работи и със ЗК

Момичета  да ви питам,взеха ни и на нас секрет от нослето,защото имах съмнение,че отново се е появила някоя гад,Слава Богу няма нищо,но има завишение на еозинофили ,при което д-р Захариева препоръча или да отидем на алерголог(но без да я тествува) или да почнем лечение с Флексоназе или Назонекс.... При  Мустаков няма да ходим,защото искаше да почне лечение с инжекции,а аз отказах и нямам очи. Трябва ми друг алерголог!

# 366
  • София
Vese, на нас д-р Захариева ни препоръча да отидем на алерголог в МЦ Детско здраве при д-р Албена Бъчварова, но през есента. На нас не ни е спешен прегледа - каза ни, че сега бил грипен сезон, пролетта имало много алергени от цъфтежите и затова наесен...И на нас ни каза да направим само консултация с алерголог без тестове.

# 367
Айде и ние в кюпа. Михаил е със страхотно повръщане, разтройство, температура и естествено започна  да подкашля. А започне ли кашлицата следва и повръщането. eiffel tower кажи ми как овладявате повръщането. Аз засега се справям сякаш, но от снощи има поне 20 повръщания, дала съм Вомитусхил капки, които изповръщва на мига, ентерол, хидрасект, чай от мента, глюкоза... но всичко задържа за малко и после наново повръща.

# 368
  • София
O, Mary chery, съчувствам ти много. Аз вече нямам нерви и сили да го гледам моя като започне да повръща и не задържа нито глюкоза, нито вода, нито иска да ги поема с лъжичката...Затова направо го водим в Токуда да му прелеят една банка със система за 2 часа и е като нов после. Вярно, че е малко драстично и травмиращо да му слагат абокат, но много помага...

# 369
  • София,
Ох Меричери милият Миши, аз честно да ти кажа никак не го овлазявам туй пусто повръщане, все сме в болницата на системи, може би само тук последните два пъти се справям! Слагам и свещички ВОМАКУР - направи ми впечатление, че на нея вомитускила и действа обратно, още повече я разповръща. Затова слагам от тези свечищки на осем часа, но ако продължи си се озоваваме в болницата!   Flutter Дано се оправя Миши и не Ви се налага!

# 370
Благодаря момичета. dechy ще го имам това в предвид, че ако се наложи да го заведа в Токуда да му включат система за 2ч. Нямам никакво време да лежа по болници, с другите двама, това ще е много сложна ситуация.

# 371
  • София
Здравейте мами, може ли за малко помощ. Днес взехме решение от телк за 50%. Прочетох на първата страница вашите указания. Само не ми е ясно точка 3 /където се отпускат допълнително пари за лекарства и диетични храни, което е по преценка за соц.работник какво се пише и въобще как точно става, че нещо не ми е много ясно?

# 372
Отдел за закрила на детето. Ще ти напиша в община Красна поляна как е - подава се първата молба в самата община, след около 10 дена се обаждат от отдела за Закрила на детето ти определят среща за интервю с теб и детето, или идват на място на адрес. След това от там връщат документите отново към общината където ти подаваш втора молба, на базата на отпуснатите от отдела помощи.

# 373
  • София,
Меричери как е Михаил повръща ли още? Аз се притесних - дано да е добре вече!
Относно ТЕЛКА и при нас е така, първо се подават основните молби в общината и се подава една, която е са извършване на социална оценка, после се чака да се обадят от Закрила на детето и определят интурвю, ние бяхме болни първият път когато ни се обадиха и се наложи да отложа срещата, та после идваха у нас на оглед #Crazy. След това като излезе социялната оценка, се подава нова молба, пак в общината и чак тогава - на нас са ни отпуснали и някакви суми за обучение - аз дадох служебни бележки че ходим на логопед и си плащаме, а също и на танци! Но още не съм ходила да си получа заповедтта за сумите които са ми отпуснати, тези дни като ходя за молбата за винетката ще си я поискам!
Дрина как сте Вие, Пепи оздравя ли?

# 374
  • Варна
marychery, дано е по-добре Михаил! Praynig

Ако си доволна от Вомитосхил, има и свещички. На Елица ѝ действаха добре.

Общи условия

Активация на акаунт