Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 659
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Къде мога да намеря Новогодишна нощ?

# 256
  • Пловдив
Къде мога да намеря Новогодишна нощ?

Тук го има,но не смятам,че качеството е добро.Аз бих изчакала.
http://thepiratebay.org/search/new%20year%60s%20eve/0/99/0

# 257
http://www.DMCA-removal-from-Google/ някой има ли идея защо е спрян торента?
момичета моля препоръчайте  ми друг подобен в който качват новите бг филми и сериали.

# 258
От мен препоръка за Margun Call, много ми хареса, основно заради великолепния каст.

Как му е името на БГ?!? Embarassed

# 259
  • Пловдив
От мен препоръка за Margun Call, много ми хареса, основно заради великолепния каст.

Как му е името на БГ?!? Embarassed

На български го превеждат "Допустима загуба",а на английски е MargIn call.И аз съм го дръпнала,сега чакам да ми дойде настроение за него Simple Smile

# 260
Ха! Много обичам, когато през пост в темата се пише колко е тъп, безсмислен и изобщо зле един филм, да му се наканя да го гледам и да ми хареса. Точно така, говоря за Drive.  Grinning
   Аз не видях няколко нахвърляни истории а една, добре проследена такава.
Хубав екшън, заснет много добре и с чудесен саундтрак.
 Гослинг си е идеален в ролята на 'загадъчния' шофьор. Кой вятър го е довел в този град? Защо е избрал да живее така? Защо е толкова меланхоличен? Все въпроси, които си остават за зрителя и правят главния герой по-интересен.
Не изпитвам непоносимост към Кери, съответно си ми стоеше добре в ролята на бързо намачакна от живота млада майка.
   Да отбележа още нещо, че ми е много важно. Според мен филмът изобщо не напомня, нито някой се е старал да копира, Тарантинов такъв.

# 261
Последно изгледани:
Along Came Polly - става, ако имате време за убиване, т.е. нищо особено.
Little Fockers - разочарова ме. Не че не е забавен, но сравнен с предните 2 части, си е пълна боза.
The Pursuit of Happyness - хареса ми, но с една забележка - през цялото време чаках с нетърпение да видя как този човек ще успее и ще осигури добър живот на детето си. Всъщност направо жадувах да видя "възмездието", а то какво - на фона на надписите разбрах, че човекът все пак е успял. Останах неудовлетворена, така да се каже.
We Need to Talk About Kevin - хубав филм, и труден, и малко неразбираем за мен. Определено ме накара да си задам доста въпроси, на които не можах да си отговоря.

# 262
Гледах We Need to Talk About Kevin . И аз ще попитам защо?  По- напред в темата прочетох хубав коментар на Aurora, но въпреки всичко - защо, какво не му беше наред на това дете - майката положи всички усилия, бащата го оправдаваше за всичко, сестричката му го обичаше. Или ако го бяха ошамарили, щеше да е по-добре.
Може ли някой да ми обясни, аз съм много объркана след този филм Rolling Eyes

Много силен филм наистина и с много материал за размисъл - детето беше с труден харктер от раждането си, според мен виждаше, че майка му се измъчва с него и  я изпитваше, и провокираше и я обичаше по-силно отколкото тя него - и накрая и отне всичко, остана й само той.
Защо обаче се запали по Робух Худ и каква е точно идеята не успях да разбера...

Меланхолия
- свръхскучен, като прибавим и любимата ми "Кирстен"...изгубено време за мен. Не знам на Ларс каква му е била идеята, за апокалипсиса ли, за апатията ли..не ми се мисли, единственият му плюс са красивте кадри  Tired На Ларс май досега само "Догвил" ми е харесал...не е "моя" режисьор той определено.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 23:57 от Самсара

# 263

Меланхолия
- свръхскучен, като прибавим и любимата ми "Кирстен"...изгубено време за мен. Не знам на Ларс каква му е била идеята, за апокалипсиса ли, за апатията ли..не ми се мисли, единственият му плюс са красивте кадри  Tired

Уф, отдъхнах си...След отзивите в темата, едва ли не се почувствах тъпо, че филмът ми е скучен. Едва го изгледах.

Споделям мнението ти и за Кевин, между другото  Peace Много вярна насока за размисъл  Peace

# 264
  • Далече
Ха! Много обичам, когато през пост в темата се пише колко е тъп, безсмислен и изобщо зле един филм, да му се наканя да го гледам и да ми хареса. Точно така, говоря за Drive.  Grinning

Добре, поне не изписахме 2-3 страници напразно Laughing. Аз не смятам, че копира Тарантино, но като гледах сцената в мотела с чантата с пари, убийството и матрака и на момента си помислих за Тарантино и че тази сцена може да е от негов филм.

# 265
Не се наех да цитирам никове, защото не помня точно. Знам само, че мярнах паралел с кВентин.  Grinning Дали не беше Аурора, дето каза, че някой се опитва да копира ранния Тарантино. Както и да е. Исках да кажа, че според мен не е така. Дори и сцената с парите не ми напомни него. Аз лично се сетих за братята Коен и Но кънтри... Laughing

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 05:08 от ТинаХрис

# 266
Някой сеща ли се за добра комедия? Нова, стара - няма значение. Ама да ми се отвинти главата от смях искам  Mr. Green

# 267
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Топло" Grinning

# 268
# 269
Мерси, дърпам и двата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт