Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 46 578
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Вчера случайно попаднах на "Big Fish"  thumbsup  С Юън Макгрегър е филма - много лек и приятен за гледане. Не зная как съм го пропуснала до сега.

# 47
Последно гледах "Стъпки в пясъка" и съм меко казано, очарована от нашето кино.   bouquet

Подкрепям! Много хубав филм и последният, където гледах Велко Кънев  Cry

# 48
  • София
Ето един много добър за мен филм http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=63428&hit=1 -"21 грама"

# 49
Записвам се да ви следя, че са ми много полезни вашите препоръки   bouquet

# 50
  • София
"Меланхолия" - най-добрият филм на ЛФ Триер, според мен. изключително разкриване на един свят - открит, еуфоричен, мрачен, ироничен, уплашен, безмълвен. без добри и лоши герои, без маски. много хубав и честен филм. визуално - прекрасен, музиката - подбрана... просто пиршество за сетивата.
играта на Дънст и Гейнсбърг - великолепна!

толкова ми хареса, че след като го изгледах си го пуснах още един път, а това ми се случва изклюително рядко. Crazy

# 51
Вчера случайно попаднах на "Big Fish"  thumbsup  С Юън Макгрегър е филма - много лек и приятен за гледане. Не зная как съм го пропуснала до сега.

И аз го гледах скоро, много е хубав. Simple Smile

# 52
" Contagion "   http://www.imdb.com/title/tt1598778/ - препоръчвам!!!

По-скоро е в документален стил,но много добре е показано как се разпространява даден вирус.

# 53
Току-що гледах The Skin I Live In (2011). Не съм голям фен на Алмодовар по ред причини, но този път без забележки препоръчвам с две ръце! Simple Smile
Току-що и аз го гледах,но честно казано ...не мога да го препоръчам.Но като цяло не беше лош.
Мен много ме изкефи този филм. Да не се хваля, но напоследък явно съм в серия на качествени филми. Скоро не съм попадала на някоя голяма боза.

И аз тъкмо го изгледах - буквално на един дъх. Хареса ми, много. Определено мой тип филм  Peace

# 54
"Меланхолия" - най-добрият филм на ЛФ Триер, според мен. изключително разкриване на един свят - открит, еуфоричен, мрачен, ироничен, уплашен, безмълвен. без добри и лоши герои, без маски. много хубав и честен филм. визуално - прекрасен, музиката - подбрана... просто пиршество за сетивата.

толкова ми хареса, че след като го изгледах си го пуснах още един път, а това ми се случва изклюително рядко. Crazy

PeaceМного добре си го описала. Края на филма го гледах няколко пъти  Crazy Crazy. Много хубав филм, но накрая не меланхолия, ами депресия ме хвана  Mr. Green

# 55
  • Paris

И на мен така!
Но след толкова негативни мнения, не посмях да споделя.

# 56
  • Русе/София
И на мен така!
Но след толкова негативни мнения, не посмях да споделя.

Значи все пак ще го изтегля,не посмях преди,но.....сега ще го гледам.

# 57
We Need to Talk About Kevin - ох този филм ми "отвъртя" главата - искам да гледам такива филми, но и не искам да гледам такива филми. Голяма смелост се изисква да работиш по такава тема, която се забива като пирон и продължава да кънти дълго. Войната м/у майката и детето й, войната на детето срещу света, малките съюзи и игри, които прерастват в нещо огромно - това е показано с изключителен интензитет, майсторска режисьорска и операторска работа и съвсем не без помощта на мощната Тилда Суинтън /за която вече нямам никаво съмнение, че може да бъде всичко/. единственото, което поне в началото, ми дойде в повече бе червения цвят и всички негови проекции, но няма как да се избегне. Препоръчвам, филмът не е лек, но си заслужава всяка секунда.
Another Earth - отново незаслужено пренебрегнат филм от нашите разпространители. Филм-носител на награда от Сънданс и носител на идеите на независимото кино. Много красив, и като снимане и като история. Темата е за вината, прошката, силата да продължим след Голямата загуба. Филмът е бавен, но в същото време наситен с емоции и събития, но от вътрешния свят на героите. Не се заблуждавайте, че е фантастичен филм - "Другата земя" или Земя 2 е повече орт прекрасна метафора. Препоръчвам, а като страничен ефект от филма имах прекрасен сън за втори шанс на който се надявам.
Успешна киноседмица   bouquet

# 58
"Меланхолия" и "Другата планета" гледах един след друг. Сигурно за това ме е треснала депресията  Laughing Много се натоварих след това. Държа ме 2 дена.  Crazy Crazy Crazy Препоръчвам след "Меланхолия" да се гледа някоя комедия.  Whistling

# 59
Вчера и днес гледах Marchlands.
Нещо като кратък сериал е, но за около 3 часа време може да се изгледа. Трилър, точно от тези, които на мен ми харесват. Реално без добри и лоши. Без измислени чудовища и бой на негри в тъмна нощ. Съвсем леко психо - но в границите на разумното. В този филм всички герои със съвсем малки изключения ми бяха симпатични.

Общи условия

Активация на акаунт