Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - XXIX

• 47 570
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Contagion- изгледан bowuu. Не ми хареса особено, не че е лош, но не ме грабна. Може би защото очаквах повече от трейлъра, може би защото събраните там мои любими актьори имаха мизерно екранно присъствие (как можаха да затрият Кейт за броени минути Close), може би защото леко документалният стил на Содърбърг никога не ми е бил особено интригуващ... Но пък се сетих за една любима песен, поздравче http://www.youtube.com/watch?v=4_bqARauWZw .

# 271
Гледах Меланхолия - много ми хареса; сюжета (за който нямах предварителна идея) за мен беше изненадващ и мащабен, а филма много въздействащ.

1-2 места ми се сториха нелогични -
Скрит текст:
смъртта на мъжа (може би героят се е явявал излишен в плана за финала), и рязката промяна в душевното състояние на главната героиня от един момент нататък - първо има едно подвеждане, че вероятно е душевно болна, за да се изненадаме по-късно че не е така, а просто "знае" повече (всичко) - и когато това се разкрие на зрителя героинята вече става уравновесена

# 272
Скрит текст:
Мъжът нали се самоуби от страх, че идва краят? А главната героиня и на мен ми беше много объркана. Но явно депресиовно болните са такива. Заради депресията всъщност й беше все едно ще дойде ли краят за нея... Поне аз си го тълкувам така.

# 273
Скрит текст:
Мъжът нали се самоуби от страх, че идва краят? А главната героиня и на мен ми беше много объркана. Но явно депресиовно болните са такива. Заради депресията всъщност й беше все едно ще дойде ли краят за нея... Поне аз си го тълкувам така.
Скрит текст:
Според мен (а може и да греша) той и Джустийн знаеха от началото за настъпващия край (той се запасяваше и пр.), но беше отдаден на това да успокоява жена си, да бъде до детето, дори и до Джустийн като се почне от сватбата та чак и по време на нервната криза, в която беше изпаднала.

Да, така е, даже го очакваше.

# 274
Скрит текст:
Според мен пък тя знаеше и затова не и пукаше за живота и, и изпадна в депресия, понеже беше наясно, че всички ги чака края

Secretary- много болен филм. Хареса ми Mr. Green

# 275
Хахах, да. Странен е много  Laughing

# 276
Стъпки в пясъка ми хареса.
Тилт - много обещаващо начало, но после ми стана скучен, по би ми харесал различен финал, ама дори и след "демокрацията" таткото много непреклонен се оказа. Simple Smile

# 277
  • София
Скрит текст:
Според мен пък тя знаеше и затова не и пукаше за живота и, и изпадна в депресия, понеже беше наясно, че всички ги чака края

Secretary- много болен филм. Хареса ми Mr. Green

Какво имаш предвид под "болен"?

# 278
Ненормални герои в ненормални ситуации Peace. И накрая от цялата ненормалност произлезе едно съвсем стандартно и красиво влюбване Grinning.
Нестандартен филм, горещо препоръчвам.

# 279
"Snowtown" -  Sick Най-дългите ми 2 часа. На моменти си закривах очите, защото не знаех какво ще дадат. По принцип гледам филми на ужаси, гадости, черва, кървища и не ми пука, но тук историята е по действителен случай и направо ми се пригади по едно време. Австралийците добре са представили реалността, тежък и труден за гледане филм, муден, но не и без смисъл. Живота е гаден, така мога да го опиша. Confused Мъжа ми ме попита как мога да гледам такива неща, та чак и аз се замислих....
"Moneyball" - не бях го гледала, заслужава си рейтинга, страхотен филм.
"La piel que habito" - страхотен филм, няма какво да го обсъждам.
"Ballet Shoes" - приятно леко филмче.
"Real Steal" - падам си по подобни роботи, както и с Трансформърсите,  "Real Steal" доядя ме ,че не го гледах  на 3D, ще чакам да го пуснат и на 3д да го гледа и мъжа ми вкъщи с цайсите.

# 280
  • София
Гледах To save a life Препоръчвам Peace Мен лично ме докосна!
http://www.imdb.com/title/tt1270286/
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=230799&hit=1

# 281
  • София
Някой сеща ли се за добра комедия? Нова, стара - няма значение. Ама да ми се отвинти главата от смях искам  Mr. Green

IL MOSTRO (roberto benigni) smile3532

# 282
  • In The Middle Of Nowhere
И аз гледах снощи The skin I live in. В емотикони мнението ми е такова –  Crazy Thinking #Crazy #Silly
В думи – ами нямам думи Laughing. Признавам доста ме изненада сюжета, въобще не очаквах такова развитие. Само малко ми беше жал за момчето, но пък после си помислих, че не е толкова зле предвид в каква красива жена се превърна Laughing./бяло/.
Та препоръчвам го горещо.

The Ides of March – не са за мен политическите тематики. Отлична игра.

# 283
Някой гледа ли The monk (Le moine)2011  с Венсан Касел  Heart Eyes(екранизация по готически роман)? На мен ми бръкна в мозъка, демек хареса ми  Laughing Гледах го късно, а се иска доста мислене и тълкуване, защото филмът бъка от символика и не съм сигурна дали съм си подредила пъзела правилно  Tired Ще се радвам да прочета обстоен коментар на някой, който го е гледал по светло и на свежа глава Laughing

# 284
Може ли линк  bouquet?

Общи условия

Активация на акаунт