Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 428
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
уау Simple Smile извинявайте на всички, които засегнах. Това което исках да направя е да спестя някой лев на някого и да си спечеля някой лев за мен. Нито знаех че се дават на килограм в Пикадили, нито, че има толкова обидчиви хора в този форум - явно трябва да внимава с далаверите  Laughing

Ваучера не го получих безплатно, а платих едни 1600 лева за диван, но това е друга тема. Та, момичета, не ме разбирайте погрешно. Счетох, че на някой който реши да си купува спалня за 2000 лв примерно, може да му се струва добре да плати няк'ви си 200 лв по-малко Simple Smile Но явно не всички мислят така Simple Smile Какво да се прави - хора всякакви Simple Smile

Айде до скоро, и без лоши чувства Simple Smile

# 271
  • Sofia
Аз търся хубава оферта за подстригване някъде в центъра или южните райони. Ако накой е видял такава да казва   bouquet

# 272
  • В страната на бурите
Момичета, искам да помоля за съдействие - много съм притеснена от една оферта. Закупих си ваучер за светещи чаши за шампанско от Grabo. Платих си чинно и реших да звънна на посочения тел. тъй като искам да ги взема на място. И тук се появи проблемът - на посочения тел. се включва съобщение, че абонатът е ограничил обажданията си. Написах мейл - отговор още нямам. В офертата пише да се обадиш придварително, преди да отидеш, за са не се окаже, че няма никой, а аз не живея никак наблизо. Фирмата е Ес енд Ди Груп. И КАК тогава следва да си получа закупения продукт, при все че е за новогодишен подарък?! 
Ако не успея да го взема до другиден, ми е абсолютно излишен и държа да ми се върнат парите! В кайна сметка това беше сума отделена точно за конкретен подарък пък и 30 лв. не ги намирам на улицата!

И как, ако човек иска да го получи с доставка да кажем до Нова година, може да го направи, при все че в офертата пише, че срокът за доставка е два дни? Чия е вината тогава?

Писах на Grabo преди малко и се надявам да реагират бързо. Случвало ли ви се е подобно нещо и какво се прави в такъв случай?

# 273
Да дам очет за steam mop x5, голямо чудене беше и доста противоречиви мнения изчетох, но все пак се реших да го купя и днес пристигна. Действително оставя мокри следи, но като се замислиш какво да е от тази пара? Иначе фуги чисти направо страхотно и без усилие, другите приставки още не съм ги пробвала, но като цяло съм доволна  Laughing

# 274
Аз да си подновя питането за офертата с кроасаните, ако някой закупил я покрай Коледните празници може да даде отзиви? Видях, че още е активна и й се чудя  newsm78

# 275
  • София
Wonder woman, ако си звъняла след 18.00ч. може просто офисът да е бил затворен и заради това служебния телефон - изключен. Опитай отново утре, дано се свържеш с тях навреме и успееш да зарадваш човека, на който ще подаряваш. Иначе много оригинален подарък, харесва ми, браво Simple Smile

# 276
Не съм доволна от пицария "Дон Вито" на "Иван Асен ||". Посредствена работа като цяло.

# 277
  • и тук и там :)
Едно питане и от мен.
Имате ли мнение за този салон и оферта?
http://www.lapni.bg/offer/1823
Малко ме притеснява големия процент намаление, но ми е сравнително близо и имам нужда от почистване.
дами и аз се присъединявам към питането, някой да има отзиви от този салон?
  bouquet

# 278
Привет!
Една оферта от мен : http://hito.bg/manikiur-s-dekoracii-sys-60-otstypka-samo-4-leva- … aznicite-?aff=111

Също така да спомена, че форумът за колективно пазаруване имат много интересна анкета за оферта на 2011година - http://ofertomani.bg/showthread.php?t=34

Много интересно да се избере оферта на 2011, така като гледам обаче грабо и малдивите ще спечелят Sad

# 279
  • В страната на бурите
Здравейте, искам да похваля Grabo за бързата реакция по моя проблем. Не знам дали всъщност са говорили с фирмата, но днес тел. й работи!

Wonder woman, ако си звъняла след 18.00ч. може просто офисът да е бил затворен и заради това служебния телефон - изключен.
Звънях от обяд до 19 часа, така че все можеше да си пуснат тел. Но днес се свързах, ще се наложи все пак да си платя за куриер, тъй като не мога да взема чашите от Сф. но се надявам до утре да си получа подаръка, което е важното. 

# 280
  • София
Дали някой от Вас е пазарувал от магазина в зона Б 5 на "Хр. Ботев"? Много примамлива ми се струва  ей тази оферта http://mz.grupo.bg/sofia-oferta-miks-sveji-mesa-miks-ovkuseni-sv … stypka-veriga-943 и се чудя дали да не се възползвам от него за Нова година.
Аз купувам месо основно от "Вашата месарница". Няма особено значение кой е магазина. Зареждат от едно и също място. Месото е хубаво.
И аз често пазарувам от тях. Не съм имала проблеми.

# 281
  • София
И аз искам да похваля Задружно.бг. Върнаха ми парите за пясъчните картини, които бях поръчала:)

# 282
Момичета, мисля да си взема ваучер за боядисване на коса в Милано. Мисля, че имаше доволни от там, но не съм съвсем сигурна. Бихте ли ми опреснили паметта?

# 283
  • София
Торта от Шоко - бар - Белга - оферта от Офертомат - прекрасна както на външен вид, така и на вкус. Беше подарък на баща ми за рожденния ден. Бяха я украсили много подходящо, а надписа го разтопи и просълзи. Благодаря на Офертомат и на Шоко бар Белга за прекрасната торта !!!     cook  party023  cook

# 284
  • Sofia
Едно питане и от мен.
Имате ли мнение за този салон и оферта?
http://www.lapni.bg/offer/1823
Малко ме притеснява големия процент намаление, но ми е сравнително близо и имам нужда от почистване.
дами и аз се присъединявам към питането, някой да има отзиви от този салон?
  bouquet
Аз съм ползвала в този салон грим и масаж - без забележки, гримът беше страхотен, за почистване нищо не мога да кажа обаче - като цяло момичетата в салона бяха много любезни и внимателни.

Общи условия

Активация на акаунт