Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 422
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
  • София
И тортата от Двете фукли беше бляк!  Sick И 12 лв и бяха много!
Лоши впечатления от Двете фукли писах още преди 2-3 месеца. Имах ваучер за парчета торта. Взех ги за в къщи, сипваха ги от тавите в салона. Тортите бяха сухи, като недоправени, недоизпипани.
Преди години съм яла от тях - бяха много по-сочнии вкусни. Явно са влошили качеството и са намалили вложените продукти.

Последна редакция: сб, 31 дек 2011, 09:44 от Aisha

# 301
Момичета, посещавали ли сте Бутик за красота и здраве “H&H”?
Имат интересна оферта:
http://www.grupo.bg/sofia-oferta-arganova-terapiq-iztoshtena-kos … ka-945?aff_id=119

# 302
  • София
Момичета,имате ли впечатление от Кадева къща Пажоко, Банско ? Има ваучер във Vip oferta.bg и много се изкушавам.. Simple Smile
По тематата за Тортите:аз поръчах от торти"Ефи"-Колектива.
По моя преценка от 1 до 10:
вкус-5-беше доста суха,точност на доставка-10,свежест на продуктите-10.

# 303
  • София
Дон Домат Младост - 10/10 - чудесни пици, отлично обслужване.

Лапни.бг ме подразниха - купих ваучер като допълнение към подарък на приятелка и снощи като го разпечатах гледам, че си пише цената с намалението.  Crossing Arms Е какъв е смисълът тогава да има опция "подарък".

# 304

СЪЩАТА ситуация попаднах в студио water flawers в Ст.град. Имат нова маникюристката, която работи по същия начин-обработва само с груба пила. Ши лака им не струва на три от ноктите ми се събра, или тя толкова си можеше. Другата маникюристка, от която имах добри впечатления каза, че и при нея така се случвало дали , за да защити новата си колежка. Без значение .Да не говорим, че няма второ работно място за маникюр , ами на дивана трябваше да работи! Тези хора по празниците като не могат да поемат клиенти, поне да не ги отказват завинаги от салона си !Коментарите за клиентките им с ваучери бяха ужасни.Как видиш ли те давали срок на ваучерите два месеца, пък клиентите се сещали в последния момент , пък и тези от сайтовете колко били тъпи. Те не стига, че други клиенти освен с ваучери нямат , пък и те са им криви...........
За това студио съм чувала от приятелка хубави отзиви - беше ходила на почистване. За маникюристката нищо не знам. Като цяло студиото си е евтино, така че с ваучер или без, няма значение. Сега се зачудих да рискувам ли да го посетя през новата година или да си спестя евентуални неприятности? Моля, споделете, ако имате някаква информация за студиото.   bouquet

# 305
Днес взех торта от Лучано с 50 % намаление с ваучер.Бързо обслужване,учтиви,но определено тортата не е 8 парчета, по мое наблюдение най-много 6 бр.Тортата е 1200 г.Във ваучера пише 8 парчета.Е,добре като разделиш 1200 на 8 се получава под 200 гр.за парче,което според мен е малко.Само като ориентир мога да ви кажа,че спокойно мога и сама да изям цялата торта. Laughing
Но,както се казва за 11лв. толкова.

# 306
http://bg.kolektiva.net/ruse/rowenta-air-force-150-new.html
Някой вземал ли е тази прахосмукачка?

# 307
И аз искам да попитам за прахосмукачката, някой има ли я, чух че била тежка и неудобна,но на мен ще ми е супер удобно без кабел. Притеснява ме само колко е мощна и тази батерия колко време ще издържи ипосле колко ще струва смяната и, да не стане след половин година да си купувам нова прахосмукачка.

# 308
  • Абсурдистан
И аз си взех от тортата на сладкарница "Орхидея".
Подкрепям казаното от момичетата преди мен - много прясна торта, но нищо особено. Обикновена, хубава торта за 10 лв. /нашата беше 8 парчета/. Повече пари не бих дала за нея.
Много мил е мъжът - сладкар, много добра организация - изобщо не чакахме, за да я вземем. Добро впечатление ми направи и размерът й - отговаряше точно на очакванията, даже беше по-голяма. Ние понеже не ядем много сладко - според мен малката торта за 8 парчета може да бъде разделена и на 12 нормални за нас парчета.

# 309
Честита Нова година! Искам да поздравя ресторант Тадж Махал и офертата им на Грабо за Новогодишно меню за в къщи! Отмениха ме, хапнахме вкусно, остана и за другия ден. Е, не всяко ястие беше харесано от всеки в къщи, имаше доста разнообразни неща, някои странни на вкус, но като цяло беше много добре и доста удобно за тези, които не искат цял ден да се въртят в кухнята и вечерта да са смъртно уморени. Призовавам и други ресторанти за догодина да се включат с подобни предложения.

# 310
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ. ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ. И успешни колективни сделки разбира се  Laughing

# 311
  • София
Честита Нова Година, само с хубави ваучери! Wink Hug

Ето какво си харесах от първите оферти за 2012- театрална постановка с Владо Карамазов на 8.01.

Имах планове да хапнем тортата на Орхидея на новогодишната нощ, но не се сетих да се обадя навреме и остана за някоя друга седмица през новата година. Wink

# 312
  • в света на неограничените измерения
Честита Новата 2012 година.

Нещо ми е странна тази оферта Подмладяваща и почистваща терапия за лице с диамантено микродермабразио.   Беше пусната онзи ден и днес вече е изтекла и има само 7 покупки и се е изчерпал лимитът. А валидността на ваучера е 1 месец. 
Тази КОЛЕКТИВА няма да спре да ме изненадва с безумиците си.  Thinking

# 313
  • В страната на бурите
Честита Нова Година и от мен! Искам да споделя мнение за светещите чаши за шампанско в комплект с бутилка шампанско от Grabo.
Като цяло съм доволна - подаръкът беше доста ефектен, пихме с тях шампанско в празничната нощ на загасена лампа. Шампанското беше добро и ефектно изглеждащо. Самите чаши са оригинални и светят доста ярко, но не са толкова изискани - изработени са от тип твърда пластмаса и ако някой очаква чешки кристал, може да се разочарова  Wink
От фирмата се извиниха за проблема с тел. (не можех да се свържа един ден), но се оказа, че не мога да взема комплекта на място от Сф., тъй като в момента там имало само чашите, но не и бутилки с шампанско и се наложи да платя доставка от 7.50, която не бях предвидила като купувах ваучера (самият комплект струваше около 30 лв.). И тъй като ме притискаше времето, се съгласих с този вариант. Доставката пристигна още на следващия ден.
Недостатък, ако са за подарък като при мен, беше това, че чашите не бяха добре опаковани - пристигнаха в груб картон, дори не в кутия, и купих опаковачна хартия, за да ги превърна в подарък.

Мисля, че биха били ефектни примерно за романтично настроение на Св. Валентин.   Peace

# 314

Няколко страници по-назад и аз питах. Може да прелистиш да го прегледаш мнението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт