Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 282
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Забравила съм да се "отчета" по тази оферта. Хубаво шампанско, хубав магазин. Там направихме откритие на ново за нас вино от винарна Логодаж. Изкупихме бялото от реколта 2010 и чакаме следващият месец за нови Crazy

# 451
  • София...........
ЧНГ 2012 ! За всички да бъде успешна година изпълнена с много здраве, любов и щастие!

Момичета, някой има ли впечатления от този хотел в Банско и ALL INCLUSIV-а им?

http://www.lapni.bg/offer/1874

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 17:03 от divna_

# 452
  • Sofia
Да се отчета и от днешните кроасани - и със сиренето, и с различните видове сладка са много хубави Simple Smile
Благодаря за отзива.
И аз си взех.  Peace

# 453
  • София
Тортата на Орхидея пожъна пълен успех у дома.  Simple Smile Много се хареса на децата! Малката ми дъщеря за пръв път си изяжда парчетата до шушка (като всяко дете тя много налита на торти, но в действителност хапва 1-2 хапки и никога не ги дояжда Laughing).

Малко в последния момент, но ако някой се чуди какво да прави утре с децата в не особено хубавото време- "Малкият Мук" в Младежкия театър. Аз взех билети за това представление, но на редовни цени.  Wink

# 454
Цитат
аз вече поръчах от Флоримонт суши бар, дано да е хубаво

Не съм доволна.
Бях купила 2 ваучера за Флоримонт суши бар от Грабо за тази оферта: "Суши за двама за 19.90лв! 40 хапки, приготвени от майсторите на Sushi Lounge BAR Florimont". Исках да ги ползвам в различни дни. Добре, че ги бях разпечатила и двата, и ги носех със себе си при посещението ни, защото се оказа толкова малка порция, че нямаше как да ни стигне. Толкова малки рулца никъде не съм виждала да приготвят. Освен това беше най-безвкусното суши, което съм опитвала. Ориза сякаш беше обикновен бисерен  Rage  В офертата пишеше, че има с авокадо - нещо не го видях, по-скоро беше само с краставица.
Единствения плюс според мен е обстановката /приглушена светлина, приятна музика, страхотна гледка/ и това, че го приготвят пред теб. Но какво от това.
Предпочитам Суши експрес. От тях винаги съм много доволна.
Дано просто не сме случили на суши майстор.

И аз не съм доволна от сушито на Флоримонт. Разказвах за това преди около месец, когато ползвах ваучерите. Малки, безвкусни - това е точното определение.Сушито може да се хараса само на някой, които не е опитвал наистина добро суши.
Иначе персоналът и любезен. Обстановката нищо особено, малко е забутано мястото, вътре  е нормална обстановка. Описват някаква гледка, която аз така и не можах да намеря.

Във Флоримонт е трагедия, те направих първата изцепка с ваучери за суши, може би даже преди "приятелите ни " от ЕНСО да се намесят с оферти от рода на "единствено и само за Вас само днес на изключителната цена от 19.90 лв -76 броя  на реална цена 104 лв." . Младежите от Флоримонт  бяха продали купчина ваучери за суши вечер, в която присъстващите трябваше да хапнат, колкото могат  за сумата от 13:00 лв. Вечерята стартирала в 19:00 ч. и за пристигналите в 20:00 ч. вече нямало нищо Simple Smile
 Пълна излагация.
 Ако трябва да степенувам суши ресторантите в София, които са около 15 на брой, Хепи, Флоримонт и още един два ресторанта няма да съществуват в категорията суши Simple Smile
 В Япония майсторите се учат как да варят ориз по 5 години, а тука във всеки втори ресторант вече има "суши",  защото  йе  Фйешан. Аман от недоклатени наглеци, който си мислят, че ядем доматите с колците.

# 455
sweetkids_mama, добра идея за годишната класация, сещам се за някои супер попадения, но ще си проверя по-подробно да не пропусна нещо и ще пиша  Simple Smile.

За пръв път си харесвам нещо от Голдън Дийлс, тия хора наистина ли нямат изипей още?!

# 456
assholer, само да те поправя за изцепката - не беше на Флоримонт, а на едни О'кафе (или нещо от рода). С което не казвам, че Флоримонт стават за нещо де  Mr. Green Пълна трагедия са, но все пак незаслужено им лепна онзи пълен провал  Wink

# 457
Искам да се оплача от оферта на Грабо.Нямам думи,че и писах няколко пъти ,но изобщо не ме отразиха.Някакъв администратор само ми беше пуснала едно съобщение ТРАДИЦИОННО и толкова.ОФЕРТАТА Е ДИЕТА ЗА 6 лв-Пълна измама.Хипертоник съм и го отразих в анкетата,не искам да ви разказвам всичко но ще ви споделя една от препоръчаните ми закуски:

Бурканче к.мляко със 6 бр маслини.Колко такива простотии има още не е за вярване че хората още се лъжат!Сега след като самата фирма изобщо не ми отговаря на имейли,не си вдига телефона юе напиша оплакване в Потребителите.Не става дума само за 6 лв а просто не разбирам как можеш да пишеш диета на човек:84 гр месо.64гр месо 9бр зърна лешник и още ЧУДЕСА.

НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ МАМИ!

# 458
  • София
Здравейте,

Харесах си оферта, която стои от доста време в Грабо, и се надявям някой да се е възползвал - Ботокс на коса, подстригване и оформяне със сешоар - за 19.90лв, от Intercoiffeur Adriana
(http://ofertite.bg/sofia/botoks-na-kosa-podstrigvane-i-oformiane … 07277595/?dc=3956).
Интересува ме по-специално подстригването. Благодаря предварително.

Много е добра Адриана - години наред съм и била клиент, моя приятелка още е (без ваучери). Горещо препоръчвам!  Peace

Благодаря много!

# 459
  • София
Днес ни доставиха френска селска торта с боровинки от Ефи. Хубава е. Наистина е различна от повечето торти, които съм яла. Мъжът ми изяде 3 парчета  Laughing. Боровинките ги има тук-там  Grinning. Не съжалявам, че я опитахме, но едва ли бих я купила за 39 лева. Ябълковият пай подарък не сме опитали, но е малък - за 1 или 2 човека.

# 460
Ето ме със списъка - като най-успешни за себе си класифицирам следните неща в случаен ред:
бистро foccacia
go pasta
хотел рич във велинград
take a cake
ресторант кринг
юмейхо масаж в Infinity Beauty by Recreo
парна баня и сауна във фитнес Gold
фрешoве Мелето
закачалка за чанта, имаше ги много по едно време, веднъж съм я ползвала, но върши работа и е красива
био меню в ресторант София 1912
супи и сандвичи в soupateria
сладкарница Mary Lu Grand Patisserie.

# 461
  • София
Най-хубавия ваучер: Хотел Рич във Велинград
и останалите:
Хотел Медите Сандански
Маникюр в салон Сибела
Вечеря в Континентал Плаза
Дон Домат разбира се
Тукан
Масаж в Двете фукли Плевен - не съм ползвала лично, но брат ми се беше размазал

# 462
  • Sofia
Момичета, някакви отзиви за ресторанта на Хилда?
http://www.lapni.bg/offer/1788

От Орхидея купих вече 3 торти. Много сме доволни! 10/10  Peace

# 463
  • София
Момичета, някакви отзиви за ресторанта на Хилда?
http://www.lapni.bg/offer/1788

Интересно и много вкусно, но малко. Точно колкото един гладен човек да се наяде добре. Ако са двама - като мезе  Laughing. Водата беше топла и от кана (не виждаш дали наистина е минерална). Имаше оплакване, че като ти свърши в чашата, доливат без да питат и после те карат да плащаш. При нас не можа да стане, защото не успяхме и по 1/2 чаша да изпием (твърде топла, чак неприятна). Като обстановка е приятно. Няма зала за непушачи, но тъй като са използвани стаите на апартамент, може и да не ти пушат докато ядеш  Grinning. Цените в менюто са високи, поне за мен.

# 464
  • Бургас
Може ли мнение по тази оферта

50% намаление на пакети за двама с включени закуски и вечери в планински хотел за 2011 година Иглика Палас**** Боровец

http://www.vipoferta.bg/offer.php?aff_id=MTMyNjEyNDU3NzY5&offer_id=688

Общи условия

Активация на акаунт