Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 003
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Имам ваучери за "Мис Каприз" на Арсеналски, ама нещо имам подозрения, че точно това е онази затворена заради мърсотия пицария до голям столичен парк, където майките извеждат децата си. Някой знае ли нещо?
Не е тя, сигурна съм. Много пъти съм влизала в кухнята, на пода няма канал с решетка.
Онази, гнусната от репортажа е на друга верига и е срещу парка Заимов.
На Арсеналска храната винаги е била най-вкусна от всички капризи.

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 17:48 от Aisha

# 121
На мен от Колектива вече са ми превели парите за тортата Лагуна.

# 122
  • София
Виното "Фраголино" защо не предупреждават, че е сладко? Тук много го хвалехте, купих си го на редовна цена и .... Confused Ароматно, но безкрайно сладко.

# 123
  • София
Имам въпрос към тези, които вече си взеха еклеровата торта от Орхидея - колко е висока тортата? Имам стабилна тортена кутия, която е висока 10 см. Дали ще се побере в нея?

Aisha, а коя е пицарията от репортажа? Да не се излъжем да влезем  Embarassed.

Харесах си Прясна паста в О'Шипка. Пици и други неща сме яли там, но паста не сме. Дали наистина е прясна и вкусна ли е?

# 124
Имам въпрос към тези, които вече си взеха еклеровата торта от Орхидея - колко е висока тортата? Имам стабилна тортена кутия, която е висока 10 см. Дали ще се побере в нея?

Aisha, а коя е пицарията от репортажа? Да не се излъжем да влезем  Embarassed.

Харесах си Прясна паста в О'Шипка. Пици и други неща сме яли там, но паста не сме. Дали наистина е прясна и вкусна ли е?
Таня, няма да влезе тортата в 10 см. кутия! Тортата е "пухкава", а отгоре има и декорация от допълнителни еклерчета, които също дават височина. Кутийката за тортата е левче, вземи си от сладкарницата!

# 125
  • София
milittana, благодаря! Искаше ми се да е по-стабилна, че ще се повози доста, но явно ще я взема с тяхната. И на мен ми се видя висока на снимката, а забравих да попитам като я поръчвах.

# 126
  • София

И на мен ми ги преведоха днес. Peace

# 127
  • софия

И на мен ми ги преведоха днес. Peace
И на мен.

# 128
  • София
След патардията, която вдигнах, че ми отказват да върнат парите и след 2 гневни мейла от моя страна днес и на мен са ми ги възстановили. Само не разбирам, защо zvanche трябваше да ги плаши и аз писмено да им заявя, че възнамерявам да си търся правата по друг начин?

# 129
  • София
Таня, не знам коя е пицарията. Много внимателно гледах репортажа и запомних, че е срещу парка Заимов. Може би някой по-запознат с района ще напише кои вериги имат рест.   там

# 130
Хайде за любителите като мен на Фраголино http://www.deals.bg/deal/Vkusete_Italiya__2_butilki_italianski_p … id=vsichkioferti#
с безплатна доставка в Сф
и аз си купих, дано ми хареса, много обичам такива вина!

Заради вас си взех и аз Simple Smile Не съм пил ягодово вино и с удоволствие ще го пробвам. Но съм пил вино от малини и много ми хареса, горещо ви го препоръчвам - казва се Малинела и в Метро бутилката от 0.5л е около 7лв.

# 131
  • София
Честито на успешно върналите се пари от КОлектива  Mr. Green
aunt Ogg, това е ягодово вино, шампанизирано, явно не си разбрала. МОе любимо е и червеното, и бялото. Редовно си поръчвам от Италия. Не е скъпо вино там. Взех 2 бутилки от дийлс, щото не ми се ходи до Бояна, иначе офертата е интересна, а и ми е близо, ма не ми се разхожда.

# 132
Споделям, че днес ми донесоха торта за почерпка от Лагуна и офертата им за 1,200 кг и не знам си колко парчета......... с украса отгоре.
Торта беше много малка и най-важното отгоре имаше пльосната коледна украса от тези китайските директно отгоре върху заливката??!!! Представям си от къде е дошло това чудо и кой го е пипал преди да се озове върху тортата  #Crazy #Crazy #Crazy и какви ли бактерии имаше.

Мисля, че Колектива надминаха себе си по невежество и печалбарство.  Изобщо "търговците" с които работят грам не са провери първата издънка беше с Енсо и никакви мерки не взеха сега продължават с пълна пара да предлагат "изгодни" оферти.

# 133
  • София
Таня, не знам коя е пицарията. Много внимателно гледах репортажа и запомних, че е срещу парка Заимов. Може би някой по-запознат с района ще напише кои вериги имат рест.   там

Намерих репортажа и мисля, че познах пицарията. В пряка на Янко Сакъзов е, последната преди Евлоги Георгиев, почти на ъгъла с Янко Сакъзов. Дори си давам сметка, че наскоро ми направиха впечатление прозорците, облепени с хартия.  Grinning  Не е от верига, поне аз не знам да е.

# 134
  • София
Ragga, мила, това е БУТИКОВА торта с новогодишна украса. Ти да не си помислила, че украсите за торти се изработват от захар? Неееее. ТИ нищо не разбираш от торти и от Лично отношение към клиента.
Весели празници и дано от Колектива поне се замислят защо пишем за тях с такава 'Любов' и 'Приятелски' чувства...

Общи условия

Активация на акаунт