Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 22

• 57 333
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Момичета,някой да е посещавал това вилно селище Кедър в гр.Долна Баня?
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=1302&refid=23574&webid=67

# 361
  • София
10 стотинки?!!  Shocked Shocked Shocked

Аз бих благодарила на Колектива официално, на страницата им във ФБ, за тая мега турбо гига яка оферта!!!  Tired
За това пък компенсират с "невероятната" каишка към нея.  Shocked

# 362

Аз съм ходила преди няколко години, но лятото - беше хубаво, но ако си с компания да напълните една вила. Иначе вилите са на 2 етажа - на първият е хол с  мека мебел, кухня обзаведена и може да си приготвите храна и една спалня ужасно забутана и малка задължително е да кажете, че не искате да сте на 1 етаж стаята е точно до входната врата на самата вила(вилите са еднакви като има такива само за пушачи, има и 1-2 мисля за не пушачи). Има малък открит басейн, но не го поддържат много чист, иначе има голям минерален басейн към друг хотел. Има механа - готвиха добре, но пък чакаш ужасното много, може предварително да се направи заявка за нещо по специално. Иначе препоръчвам стайте на 2 етаж- просторни, голяма баня, и с камина -  не помня дали всяка беше с камина - екстра е за зимата и голям балкон. Иначе наоколо няма много интересни неща за правене. Недостатък е, е не знаеш с кои ще си във вилата ако не сте компания, което определено може да ти вгорчи почивка -  една двойка се оплакваше как не бяха спали защото, защото другите настани в тяхната вила цяла нощ купонясвали с чалга.

# 363
Звънче, пуснали са селската торта на Ефи, нали ти беше доволна? http://bg.kolektiva.net/sofia/gostite-po-praznicite-goljama-tort … aid=4e53546f91977 И коя по-добре - класическа или с боровинки?
Еййй, вчера ни черпиха с такава торта с боровинки, страшно ми хареса  Mr. Green
Ама да рискувам ли с колектива  newsm78 А и имам рожден ден идната седмица и ми трябва торта  Rolling Eyes

Търся си и някакво дълбоко почистване/пилинг/освежаване на лицето. Някакви отзиви за тази оферта http://www.lapni.bg/offer/1584  newsm78 доста често съм я виждала. Или това http://www.lapni.bg/offer/1841

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 12:37 от ~Илияна~

# 364

Аз съм ходила преди няколко години, но лятото - беше хубаво, но ако си с компания да напълните една вила. Иначе вилите са на 2 етажа - на първият е хол с  мека мебел, кухня обзаведена и може да си приготвите храна и една спалня ужасно забутана и малка задължително е да кажете, че не искате да сте на 1 етаж стаята е точно до входната врата на самата вила(вилите са еднакви като има такива само за пушачи, има и 1-2 мисля за не пушачи). Има малък открит басейн, но не го поддържат много чист, иначе има голям минерален басейн към друг хотел. Има механа - готвиха добре, но пък чакаш ужасното много, може предварително да се направи заявка за нещо по специално. Иначе препоръчвам стайте на 2 етаж- просторни, голяма баня, и с камина -  не помня дали всяка беше с камина - екстра е за зимата и голям балкон. Иначе наоколо няма много интересни неща за правене. Недостатък е, е не знаеш с кои ще си във вилата ако не сте компания, което определено може да ти вгорчи почивка -  една двойка се оплакваше как не бяха спали защото, защото другите настани в тяхната вила цяла нощ купонясвали с чалга.

Много Благодаря  за споделеното!

# 365
Доколкото си спомням, специално за тази оферта за висулка на Сваровски бяха дали точни размери в милиметри. Като видях за какво иде реч, се отказах начаса  Stop
Мисля, че няма защо да им се сърдите   Hug
Аз,за размерите изобщо не се сърдя...а,че още не съм го получила и няма и изгледи да го получа/че нещо не спори комуникацията с Колектива/......,а за такова дребно нещо не ми се щеше да занимавам КЗП,ама ще се наложи да им отнема от ценнното време.

# 366
  • София
Здравейте на всички и ЧНГ  Laughing
Някой да има инфо за стидио за красота Belize? Имат пусната оферта за кавитация, изглежда примамлива?? Моля ако някой има мнения да каже Wink

# 367
Ей това си харесах http://www.imasdelka.com/diamanteno-mikrodermabrazio-za-13lv-pre … lax-beauty-8kwh7v, понеже като местоположение ми е удобно  Embarassed Някой има ли отзиви за салона?  newsm78 Praynig

# 368
Така,
Аз искам да изкажа възмущението си от офертата на хотел Панчарево и от Vipoferta.bg:

http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=683&aff_id=MTMwNDAyMzUyMjMw

Взех си този ваучер миналата година и го ползвах в началото на месец октомври.
Разочарованието от хотела ми беше голямо - оказа се, че между 10 и 18 часа спират тока, защото правели икономия. Нямаше топла вода (не искаха да я пуска), нямаше и отопление в стаите (а беше много студено). Като помолих за печка ми се изсмяха! Като питах за топлата вода за да се изкъпя, ми казаха, че съм нахален да искам и топла вода за тези пари.
След престоя си там споделих мнението си (силно отрицателно) в сайта vipoferta, посочвайки и номера на ваучера си (да се види, че съм го купил). За съжаление коментарът ми не беше одобрен. Написах още един, но и той не беше поместен на сайта - одобрени бяха само другите коментари и въпроси.
Идеята ми е - не ходете в Хотел Панчарево. Също така имайте едно наум със сайта vipoferta.bg.
Успешна година на всички Simple Smile

А ето и потвърждението, че съм си платил ваучера:

Пакет: 50% намаление на двудневен пакет за двама със закуски и вечери в Хотел Панчарево
Платено на: 28.09.2011 - 11:44 часа
Платена сума: 79.00 лв.
Количество: 1 бр.
Начин на плащане: EasyPay - 8585360558

# 369
  • София
Някой пробва ли кроасаните от пекарна Стела? Сега са пуснали оферта в Офертомат и и се чудя  newsm71
В петък ще ги опитам и ще пиша, ако не ви е късно  Peace
Аз утре на обяд ще ходя да си ги вземам и ще споделя утре вечер как са Simple Smile

# 370
  • софия
Здравейте,
имате ли отзиви за този масаж http://grabo.bg/sofia/relaksirasht-masaj-na-tzialo-tialo-za-1690lv-03bvd27
Или да ми препоръчате друг подобен  Hug

# 371
pokita, аз лично не съм ходила, но запомних, че имаше положителни мнения за там в предната тема. Решила съм и аз някой път да отида там, че ми е близко.
Благодаря. Дано някой се включи с лично впечатление, че нещо ме е страх да експериментирам, когато става въпрос за такива услуги.  Hug

Не знам дали не ви е късно и за колко изгодна оферта гледате. Като цяло момичето е симпатично и се старае, салончето е ново, още го разработва, едно средно голямо помещение в търговския център, чисто е. Голям плюс е, че няма фризьор и други клиенти, които да ти говорят на главата, докато работи. Минус - скайпът й стои включен и постоянно някой и звънка да чати (не че го прави, но е дразнещо) Въпреки това моите впечатления са противоречиви. Изборът на лакове не е голям, някои са стари. Ходила съм там 3 пъти, 2 от които останах доволна. Третият път обаче лакът беше твърде гъст явно стар и го напласти и почна да се бели още същата вечер, а имах повод и ми стана кофти. Затова повече не ходя там. Квартално място за хора без претенции, така бих го обобщила.

# 372
Благодаря на момичетата, които споделиха мнение за хотел Скандалото в Априлци! След щателно търсене установих, че тодоричка е взела ваучери и писах на лични за впечатления ако са ги оползотворили.  Hug
Ако някой друг чете това и не се е включил, ще се радвам да го направи макар и на лични.

Интересуват ме и отзиви за тези места:

Костенковци - Иманярска къща, Къщата с чадърите и Костенковски хан

Хотел Шато Монтан в Троян

Комплекс "Боженци" в Стара планина, село Черневци

Каза Арт в село Орешак

Момичета, ровя се много из темите, защото винаги много са ми помагали да се ориентирам в избора си. Ще се радвам ако изкажете мнение за горепосочените места и изгодността на сделките. Ако зависи от мен бих взела ваучери за всичките места  Mr. Green

# 373
  • София
Била съм в Хотел Шато Монтан в Троян  без ваучер - страхотно място, добро обслужване, хубав ресторант, на прилични цени. Чистичко, уютно. Лошото е че зимата не може да се ползва външния басейн (който иначе също е много чист и достатъчно голям).

# 374
Аз утре на обяд ще ходя да си ги вземам и ще споделя утре вечер как са Simple Smile
Супер, значи аз ще се възползвам от мнението ти  Grinning Би ли споделила с какъв пълнеж си поръчала и кой ти е харесал най-много. Много ще съм ти благодарна Hug

Не знам дали не ви е късно и за колко изгодна оферта гледате. Като цяло момичето е симпатично и се старае, салончето е ново, още го разработва, едно средно голямо помещение в търговския център, чисто е. Голям плюс е, че няма фризьор и други клиенти, които да ти говорят на главата, докато работи. Минус - скайпът й стои включен и постоянно някой и звънка да чати (не че го прави, но е дразнещо) Въпреки това моите впечатления са противоречиви. Изборът на лакове не е голям, някои са стари. Ходила съм там 3 пъти, 2 от които останах доволна. Третият път обаче лакът беше твърде гъст явно стар и го напласти и почна да се бели още същата вечер, а имах повод и ми стана кофти. Затова повече не ходя там. Квартално място за хора без претенции, така бих го обобщила.
Doro, с какви материали и лакове работи маникюристката? И без това ми е нуедобно работното й време до 17ч, а сега и желание да отида нямам  Tired

Общи условия

Активация на акаунт