Математически турнири - 13

• 86 501
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ами поради диагноза няма достатъчно търпение за шаха. А ние се развиваме и художествено заради моториката правим картички, рисуваме шишета, правим лепенки за стъкло , картички с печати и като отидем на занимания  в центъра с психолози 2 пъти 2пъти на логопед и 2 пъти на плуване и не остава време

Нека да не спамим темата.

# 241
Нека да не спамим темата.

Няма да ви притеснявам повече.

# 242
  • София
Тази година организаторите на Салабашев доста се забавиха с класирането. Дано все пак успеят предколедно да го публикуват.

# 243
Като имам в предвид "квесторите" в нашето училище, и това,че критериите за 3-та задача 5 клас са грешни, ще се наложи със сигурност да отида на място да проверявам какво е писало детето и как е оценено....моля, който е наясно как трябва да изглеждат поправените криртерии, или с две думи-вярното решение на задачата, да го пусне, за да ъсм по- ориентирана в евентуалния спор, че нещо тази задача на мен ми бяга......Simple Smile поне аз с това 42 до никъде не можах да стигна в сметките:)

# 244
  • София
Като имам в предвид "квесторите" в нашето училище, и това,че критериите за 3-та задача 5 клас са грешни, ще се наложи със сигурност да отида на място да проверявам какво е писало детето и как е оценено....моля, който е наясно как трябва да изглеждат поправените криртерии, или с две думи-вярното решение на задачата, да го пусне, за да ъсм по- ориентирана в евентуалния спор, че нещо тази задача на мен ми бяга......Simple Smile поне аз с това 42 до никъде не можах да стигна в сметките:)

Критериите за 3-та задача на 5 клас ги поправиха, тук решението е вярно:

http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2011/12/19/kriterii_2012.pdf

# 245
Тази година организаторите на Салабашев доста се забавиха с класирането. Дано все пак успеят предколедно да го публикуват.

Предпразнично можем да залагаме кога ще излезе класирането - предколедо, предновогодишно, следновогодишно. И който познае, ще му е късметлийска годината. Simple Smile
Аз залагам за днес.
Но дори и да не позная, осъзнавам, че си има тръпка и в самото чакане на резултатите от интересно състезание. Simple Smile
Дидева, нали досега не сме видяли за 5 клас максимален резултат от Салабашев? На мен това ми е най-интересно дали някой 5-класник е надвил онази подличка задача с фигурите.

# 246
Цитат
На мен това ми е най-интересно дали някой 5-класник е надвил онази подличка задача с фигурите.
Danybon, дай я тая задача да я видя, че ми стана интересно. newsm78

# 247
Предпразнично можем да залагаме кога ще излезе класирането - предколедо, предновогодишно, следновогодишно. И който познае, ще му е късметлийска годината. Simple Smile
Аз залагам за днес.
Но дори и да не позная, осъзнавам, че си има тръпка и в самото чакане на резултатите от интересно състезание. Simple Smile
Дидева, нали досега не сме видяли за 5 клас максимален резултат от Салабашев? На мен това ми е най-интересно дали някой 5-класник е надвил онази подличка задача с фигурите.
Аз залагам, че ще е след Коледа. Поне така пише в сайта на СМБ - Стара Загора.  Grinning
Не, не сме видели максимален резултат за 5 клас. В тази връзка интерес би представлявал и максимален резултат за 4 клас, тъй като и там присъства " квадратната" задачка. Но пък, от друга страна, може някое дете да е решило нея, а да е сбъркало друга...
 maggypan, задачата с преброяването на квадратите я има и в темата за 4 клас.

# 248
При нас нямаше класирането официална на Салабашев.Добре ,че беше майката на първенеца при нас да ми каже че е разбрала за нас ,че сме втори иначе нямаша как да разберем.Но затова пък за първи път имаше официално награждаване преди коледа на децата .Имаше торта и подаръци .Иначе грамотите ги получаваха на 24 май когато вече тръпката е минала.Сега ще чакаме и другите резултати .А за резултатите аза залагам до нова година.

# 249
Цитат
Абсолютно същата ли?
 Shocked

# 250
Цитат
Абсолютно същата ли?
 Shocked
На петокласниците точките са с една идея повече.  Grinning В смисъл точките, с които трябва да се образуват квадратите.

# 251
Аз залагам за днес.
Аз залагам, че ще е след Коледа. Поне така пише в сайта на СМБ - Стара Загора.  Grinning

Хихии, ами значи печелиш! Simple Smile Колко е важна информацията за всякакви прогнози!  Grinning
Дидева, liliapz, изглежда имате  повече нюх от мен.  Laughing

maggypan, Дидева ти е отговорила. Наистина си беше подличка, а всъщност е толкова лесна.

# 252
Информация от извора за националното класиране в турнира Иван Салабашев 2011г.:
1.Все още не са получени всички резултати 2-12клас  и съответно не са обобщени...  Thinking
2.До 2 дни ще бъдат качени на сайта (май днес не се брои Wink );
3.На 14.01.2012г.  (неделя) ще бъдат наградени победителите в сградата на ИМИ-БАН.
източник на инфото:г-н Емил Колев

# 253
Информация от извора за националното класиране в турнира Иван Салабашев 2011г.:
1.Все още не са получени всички резултати 2-12клас  и съответно не са обобщени...  Thinking
2.До 2 дни ще бъдат качени на сайта (май днес не се брои Wink );
3.На 14.01.2012г.  (неделя) ще бъдат наградени победителите в сградата на ИМИ-БАН.
източник на инфото:г-н Емил Колев

Мерси! Simple Smile Весели празници!

# 254
Ние пък още от НОМ нямаме резултати... В училище нищо не са им казали, а протоколите днес най-късно трябва да се предадат в РИО.
Ще се опитаме да не мислим за математика и за състезания няколко дни. Трудна работа, ама... Wink
Весели празници на всички! Дано 2012 г. да е по-успешна за всички! book

Общи условия

Активация на акаунт