Котки, кучИта, мисирки, свинки, птички-по Коледа от смях ще се олеем всички-12

• 38 405
  • 695
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.София

Пилето ... и аз съм като теб, само гърдите в момента ме болят леко ... нищо друго  Mr. Green А и все пак имаш 6 дена закъснение, бягай вИднага за тест ... аз моя го направих една седмица преди закъснението  Mr. Green

Ами вчера викам на милото да минем през аптеката да купим...а той
УУУУ ОЩЕ Е РАНО...ИЗЧАКАЙ ОЩЕ ЕДНА СЕДМИЦА  #Crazy
и не ми даде да си купя Sad

# 616
Фейтчо, аз ей тука сА опитах да спя, ама кат ма достраша да ни ми съ изтръцка някой врабец от тук гнИздо над главата ми  newsm78  hahaha hahaha

ПиУе, не е нужно да търсиш симптоми, защото може и да ги няма..и между другото симптомите за цикъл и бременност са толкова близки, че думи нямам  Mr. Green Айде, стискам ти палци! Praynig

П.П. к'ва седмица бе? Ти след седмица вече ще можеш да видиш сакче, че и ембрион, ако е станало чудото  Mr. Green

# 617
Стига бе  Mr. Green аз на десети ден след овуто си пуснах даже и кръвен  hahaha hahaha hahaha ама мен главата не ме слуша  Crazy Ако питаш мен си вземи тестче, ако нищо не покаже а още ти закъснява може да си пуснеш и кръвен  Hug   и дано е положителен....  Praynig

# 618
............
П.С. Да споделя с вас,че днес е 6-ти ден в който ми закъснява цикъла...трябваше да ми дойде на 28-ми....тогава си правих тест,но нямаше нищо....та не знам...чудя се кога да се направя пак? И дали има смисъл?  newsm78
Нямам никакви симптоми за бременност...гадене,виене на свят...нито пък гърдите са ми напръщели...дори нямам симптоми и за цикъл  newsm78
Вие какво ще кажете?

ВИнага да бягаш за тест Naughty, как траеш така Whistling....ти до кога мислиш да  чакаш  newsm78.И кво го слушаш мъжо ти Crossing Arms. Аз навремето на 1 ден закъснение и правех  Mr. Green

Зизу леглото ти неФероятно, на пролет сигурно те събуждат с песен Joy Joy

# 619
  • гр.София
Simple Smile ами дано да е станало нещо Simple Smile въпреки,че сека като напуснах работа...не знам...какво ще правя.... Sad

# 620
Фейтчо, аз ей тука сА опитах да спя, ама кат ма достраша да ни ми съ изтръцка някой врабец от тук гнИздо над главата ми  newsm78  hahaha hahaha

ПиУе, не е нужно да търсиш симптоми, защото може и да ги няма..и между другото симптомите за цикъл и бременност са толкова близки, че думи нямам  Mr. Green Айде, стискам ти палци! Praynig

П.П. к'ва седмица бе? Ти след седмица вече ще можеш да видиш сакче, че и ембрион, ако е станало чудото  Mr. Green

Ето ти тогаз една шапка да се пазиш от врапците  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 621
Simple Smile ами дано да е станало нещо Simple Smile въпреки,че сека като напуснах работа...не знам...какво ще правя.... Sad

Никога няма да спреш да си задаваш въпроса: ами ако сега е станало какво ще правя? Винаги ще има един момент, в който ще изпитваш притеснения за пари, за жилище, за не знам си к'во...Не го мисли! Дете се гледа и с 200 и с 2000, само да го има! Wink (съвет от патила кратуна, и то корава!)

# 622

Споко и аз съм безработна и този месец съм последно на борсата  Mr. Green обаче се радвам, че ще си имаме бебче и нищо неможе да ме спре. Само се моля другата седмица на прегледа всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Мисли положително  Hug

# 623
Фейтчо, че к'во да не му е наред, бе душа? Стои си на топло, расте си, ще станеш малко хипопотамчИ Mr. Green

# 624
Значи, пиле, не знам как търпиш... как търпиш толкова време без да направиш тест и как търпиш тоз твоя търпелив мъж...Бягай да купиш теста, че ние за разлика от теб НЯМАМЕ ТЪРПЕНИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!

# 625
Фейтчо, че к'во да не му е наред, бе душа? Стои си на топло, расте си, ще станеш малко хипопотамчИ Mr. Green

Знаеш цялото това притеснение преди прегледа  Crazy а и аз така си говоря за да не заспя  Mr. Green
... всичко ще е наред  bowuu bowuu bowuu

едно фото на хипо

# 626
И кат сте без работа кво:33uu: всяко зло за добро, нищо не е случайно в този живот Naughty. Това дет Зузка вика за момента е мнооо вярно, ако решиш да си търсиш причина - винаги не е подходящо Mr. Green (ай стига съм филосоФствала bowuu).

Яяя бързо на ски, да ви се избистри главата  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha

# 627
Внимавайте в гората докато карате ски ... че се чу, че елените на Дядо ви Коледа са избегали и са пуснали хайка да ги търси  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 628
Ми ку ни ви съ оди у  гуратъ, можи и на плувани bowuu

ВижтИ Буратино на к'ви неща се радва  hahaha hahaha

цък

# 629
Тъз сутрин съ издокарах с нови ботуши, обаче след туй немооа да реша накъде да тръгна  hahaha hahaha Joy Joy
Ето ми и чантата  hahaha

Зу видях тъ къде си стояла до 4,30ч  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт